Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Buna fetelor, ce parere aveti de hotelul Golden View din Creta? As vrea ceva informatii daca se poate si a mai fost careva dintre voi.
Multumesc frumos.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
dariana spune:
ne-am intors si noi dimineata, dar vin maine cu detalii, per total a fost frumos, dar au fost si mici inconveniente. vremea a fost superba si apa nu mai zic....
revin maine, dupa ce ne mai odihnim....
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
noi2 spune:
Hai sa mai animam un pic subiectul asta!!
Eu plec pe 7 iulie la Nei Pori... va astept si pe voi, cu impresii, pareri..
Weekend placut!
..shi te iubesc...
ixyshor spune:
Am si eu o intrebare va rog: gasesc in Grecia un hotel de genul celor din Turcia, cu entertaiment pt copii, topogane, multe piscine, all inclusive la masa? Si daca da, la ce preturi? Vreau sa mai schimb Turcia cu altceva, dar pe de alta parte nu stiu daca pot gasi confortul de acolo.
Crinutz spune:
ixyshorl, am niste prieteni care au fost anul trecut la Hotel Aristoteles, cred ca in halkidiki. A fost cu all inclusive si aveau entertaiment pt copii si nu numai (au si ei o fetita care avea 2 ani anul trecut si s-a distrat bine). A fost si f ieftin insa perioada lor a fost sfarsit de septembrie. Da o cautare pe google.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
manon spune:
buna dimineata,
in iulie plec si eu in grecia, in insula skiathos, hotel 4 stele, avion...ma rog...
e prima oara cand fac concediul in grecia si nu prea stiu la ce sa ma astept, am cules cele mai diverse pareri pro si contra. a fost cineva recent pe insula asta ??? cateva impresii mi-ar fi de folos. multumesc. sa aveti o vacanta frumoasa !
lavi02 spune:
dariana te rugam povesteste, cu bune si rele. Eu voi pleca pt prima oara in Grecia dupa 13 ani (prima si ultima oara am mai fost in liceu , excursie organizata, samd) asa ca sunt curioasa la impreiile altora.
dariana spune:
scuze, am plecat vineri la mare de aceea nu am raspuns.
despre creta....zborul super, Dari cumintel cu toate ca nu a dormit decat 3 ore noaptea respectiva, chiar i-a placut cu avionul, ca o paranteza, am zburat cu Adrian Iovan
Creta este o insula care daca nu o vizitezi iti pare saraca, cel putin asta a fost impresia mea la inceput, apoi cand am inchiriat o masinuta si ne-am mai plimbat putin am descoperit frumusetea ei, peisaje superbe, munte, mare, olfulete, unele amenajate, multe din ele pustii, sere cu banani si portocali, maslini peste tot, plus o gramada de flori in ciuda terenului stancos si a climei destul de arzatoare chiar si in iunie. Karteros, localitatea unde am fost noi cazati are intradevar una dintre cele mai frumoase si mai bune plaje in sensul ca este lata, cu nisip, fara pietroaie si arici sau mai stiu eu ce in apa, intrare lina in apa.....tot ce vrei, insa la capitolul terase, magazine, locuri de joaca sta f prost, in sensul ca sunt vreo 3-4 magazinase mari si late si cateva terase, in rest pustiu....inca ceva ce nu mi-a placut acolo e ca nu aveau trotuare, adica era ceva pe o singura parte a soselei dar ff ingust, pana intr-un metru, care la un moment dat se termina si acela si mergeai pe sosea iar grecii nu mai spun cum circula! Alte statiuni pe care le-am vizitat erau mai dichisite, Elounda, Agios Nicolaos, Hersonissos, Ierapetra. Sigur ca citisem inainte despre Karteros ca ar fi o statiune linistita, dar nu imi imaginam ca e ATAT de linistita incat nici un souvenir nu iti poti cumpara (bine, in afara de vederi si brelocuri cu Creta care erau si acolo). Preturile mie mi s-au parut destul de mari in comparatie cu produsele oferite....si ca exemplu, intr-o zi am vrut sa ii iau o jucarie lui Dari....negasind cine stie ce i-am luat o motocicleta din aia cu telecomanda pe care o gasesti si in piata in obor si costa 15 lei, ei...acolo am dat 14 euro pe ea. Masa la pranz ne costa in jur de 20-25 euro si consta intr-un singur fel de mancare, o salata, suc, bere si cam atat.
Am vizitat si Herakleion, muzeul arheologic, am fost si la Knossos, astea intradevar, dupa mine merita vazute daca tot ajungi in Creta, adica sa fii acolo si sa stai doar la plaja ai pierde foarte mult...
Inca ceva ce nu m-a incantat a fost atitudinea receptionerului care era de fapt 'omul bun la toate ' pe acolo, fooarte expeditiv cand il intrebai cate ceva... in rest, camera a fost ok, nu super lux dar curat (hotelul are 3 stele), ne-au dat si patut de copil dar nu l-am folosit noi ca dari doarme numai cu mine, baie cu cada, mancarea la hotel a fost ok, nu foarte variata, dar bunicica.
si ca o concluzie....sunt multumita de cat am vazut in creta, la anu mergem in Turcia
daca mai aveti intrebari va raspund cu placere...si vacanta placuta tuturor
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by manon
buna dimineata,
in iulie plec si eu in grecia, in insula skiathos, hotel 4 stele, avion...ma rog...
e prima oara cand fac concediul in grecia si nu prea stiu la ce sa ma astept, am cules cele mai diverse pareri pro si contra. a fost cineva recent pe insula asta ??? cateva impresii mi-ar fi de folos. multumesc. sa aveti o vacanta frumoasa !
Am auzit ca sunt niste peisaje superbe in Skiathos, a fost o prietena de-a mea...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)