Vacanta in Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Viviosor, eu nu am fost inca in creta, insa din ce am citit si eu pe net inainte de a rezerva biletele, am inteles ca intre cele 3 statiuni Stalida ar fi cea mai interesanta pt o familie cu copii care nu cauta prea mare forfota, plaja am citit ca e super acolo. Noi am ales karteros pt ca am gasit ceva mai ieftin...

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivisor spune:

Multumesc Dariana! Si eu am citit destul de mult despre aceste 3 locatii si cred ca ne vom hotari pentru Stalida, mai avem o saptamana la dispozitie. Noi nu am fost niciodata afara, asa ca vrem ca primul sejur extern sa iasa bine. Daca mai aveti pareri, asteptam.

Mergi la inceput

vivisor, pai mergem cam in aceeasi perioada, voi cu ce plecati? nu luati bilete prin agentie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Pentru ca intreba cineva recent de oracolul de Delphi... E in drumul spre Atena, chiar in orasul Delphi. Si noi intentionam sa-l vizitam in toamna.
Aici mai multe amanunte:

http://www.destination360.com/europe/greece/delphi.php

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Am auzit acum la Pro TV ca este epidemie de bruceloza in Thassos, extinsa si pe continent la Kavala. Uitati aici: http://www.gandul.info/actualitatea/turist...ml?3927;2686404

Stiu ca sunt pe forum cateva fete care locuiesc in Grecia. Pentru ele am rugamintea sa ne dea amanunte despre situatie?

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Da, si eu am vazut, sper sa nu fie si in creta...si oricum, am inteles ca se poate evita daca nu cumperi branza de oriunde si prajesti bine carnea...Sper sa nu avem probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

ati fost vreuna la HOTEL ZEFYROS *** in paralia?? cume ?? sau la VILA EFI? unde e mai frumos in paralia sau la olimpic beach??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozomic spune:

Despre Olimpic B. ce sa-ti spun , este o statiune micuta, formta din citeva stradute 6-7 parca perpendiculare pe plaja lata si nisipoasa, ca la noi la Mamaia. Este si un parculet chiar pe faleza.Vilele sunt toate cam la fel, au mici magazine sau taverne la parter.Noi am mincat foarte bine la un restaurant ( taverna) care are un papagal imens intr-o colivie si ventilatoare in tavan pe terasa chiar!Nu mai stiu cum se numeste, dar il gasiti precis. Au niste crochete si gavros si calamar........de-mi lasa gura apa!!
Nu prea ai ce face decit plaja si odihna in Olimpic, ai ales foarte bine pentru copii. Paralia Katerini este foarte aproape. Acolo este agitatie mai mare,plaje inguste, magazine,blanuri, dar si galagie, muzica data la maximum, restaurante cu meniu in romana. Orasul Katerini(nu Paralia!), este frumos, cu magazine cochete si cu supermarket mare Champion parca se numea, linga o benzinarie, la marginea orasului.Aici pretul uleiului de masline(si nu numai) este mai bun decit in statiuni.
Sa mergeti neaparat sa vizitati Meteorele, chiar daca nu urcati la minastiri, este impresionant, nu veti regreta. Si la muntele Olimp si Dion, care sunt relativ aproape de Olimpic B.
Rezervati-va o zi pentru Salonic.Noua ne-a placut mai mult decit Atena, care este groaznic de aglomerata si inghesuita. Vizitati Turnul Alb, biserica Sf. Dumitru, mai ales subsolul ei, apoi urcati sus la cetate, de unde aveti tot orasul si golful la picioare.Peisajul este superb. Pe bulevardul Egnatia, sunt magazine speciale pentru copii, cu hainute foarte frumoase si mai ieftine ca la noi.

Hotelul Zefiros este pe plaja in Paralia, nu am stat la el, dar arata destul de bine.
Vilele au in dotare si mici chicinete unde poti gati ceva usor, dar aici faci singur curatenie,prosoape proprii, cumperi hirtie igienica, sapun...etc, lenjeria nu se schimba timp de 7 zile.
Te-as sfatui sa stai la hotel.
Distanta dintre Paralia si Olimpic este mica, se face in 5 minute cu masina si in 20-30 minute de mers lejer pe faleza.
Sa aveti o vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bozomic multumesc frumos de raspuns. ne-am hotarat sa mergem la neptun totusi.
iti multumesc inca o data pt promptitudine.

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenogu spune:

quote:
Originally posted by dariana

vad ca mare lucru nu gasesc despre acest 'karteros', se pare ca nu a fost prea multa lume pe acolo...sper sa nu fie o mare tzeapa :D
nu ne mai spune nimieni nimic de gr, nimic nou?
anda, thassos am auzit ca este foarte misto, daca era dari mai mare mergeam si noi acolo, dar am preferat undeva unde sa ajungem cat mai rpd, asa ca am ales sa mergem cu avionul, facem 1 ora 45 din cate am inteles, bine....pe langa cele 2 ore inainte de a pleca avionul pe care tre sa le petrecem in aeroport si jumatatea de ora care probabil o vom face pana la hotel...

Buna,

Si eu plec in Creta luna asta. Mai bine zis peste 10 zile. Tot Karteros am ales. Ai aflat ceva despre zona si depsre hotel? Eu am mai citit pe forumurile din afara si lumea parea destul de incantata.

Mergi la inceput