Copii nascuti in 1999 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
april spune:
Bun venit Patricia!
Nina, Patricia e pe lista. Am o intrebare: cum de e clasa a III-a? la cati ani a mers la scoala?
fulguletzul meu
Anina_n spune:
Anto, multumesc !
Patricia a mers la scoala la 6 ani si aproape 2 luni. Precum am mai scris, nu a avut rabdare, s-a dus dupa surioara ei, care, desi e nascuta in februarie, s-a dus la scoala abia la 7 ani si 7 luni.
Mamicii ei(sora mea) i s-a parut pregatita de scoala si i-a ascultat rugamintea si a dat-o la scoala mai repede decat pe Medeea, fetita mai mare.
Are o memorie foarte buna, in schimb, din cate am oservat, la matematica, tot ce e nou, prinde un pic mai greu. Adica, trebuie sa lucreze mai mult, ca sa prinda...smecheria.
E cea mai mica din clasa. Are colegi care au implinit, deja, 10 ani. Si e si un pic retrasa, intre colegi. dar nu stiu daca e din cauza schimbarii scolii, a colegilor sau din cauza varstei, se simte prea mica intre ceilalti.
Ea e, Patricia ! Nepotica si finuta mea.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
april spune:
Azi a fost o zi speciala pentru noi. Andrada a implinit 8 anisori.
A avut o petrecere foarte frumoasa. S-au simtit bine copiii si noi suntem tare multumiti.
Andrada mi-a spus ca ar vrea sa nu se mai termine aceasta zi. A fost cu adevarat o zi de vis.
poze de la petrecere
fulguletzul meu
grati.ela spune:
La multi ani fetitei tale, April! Sa fie sanatoasa, norocoasa iar Dumnezeu sa-i stea alaturi in realizarea fiecarui vis!
33+
AMR 6
luna73 spune:
La multi ani, Andrada! Ai avut o petrecere de poveste!
La multi ani tuturor copiilor, mamicilor, taticilor, fratilor, bunicilor! Noul an sa va implineasca toate sperantele!
Sa aduca sanatate, spor in toate, pace si impacare!
Va dorim tot binele!
Va pupam. Camelia si Anca
april spune:
La multi ani tuturor copilasilor, mamicilor, taticilor, bunicilor.....
Un www.felicitari-crestine.com/wm.php?_img=images/1166867606.jpg" target="_blank">An Nou plin de bucurii si sa fim sanatosi!
fulguletzul meu
grati.ela spune:
LA MULTI ANI TUTUROR! DUMNEZEU SA VA FIE ALATURI IN REALIZAREA FIECARUI VIS!
35+ Tudor Gabriel
AMR 25 de zile
Elsa17 spune:
La multi ani fetelor multa fericire, sanatate si pace voua si celor mici ,un an cu multe impliniri pe toate planurile si copiilor multa intelepciune si pricepere la scoala d-zeu sa-i ocroteasca .