Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata si un An Nou cu sanatate si bucurii!!!

Ce mai faceti, ne mai tineti minte? Era o vreme cand scriam zilnic la subiect si apoi m-am lenevit.

Andrei al nostru a crescut, e in clasa a III-a, e un zapacit si jumatate, vorbeste si se joaca in timpul orelor apoi e pedepsit, ii pare rau, promite ca o sa fie cuminte si apoi o ia de la capat! Norocul lui ca-i baiat destept si le prinde pe toate repede. Dar tare mi-ar placea sa nu-si mai dea cu piciorul stang in dreptul (la figurat, fireste) si sa-s stie mai bine interesul. Sa speram ca mai creste si mai invata el cum stau lucrurile.

Aici scoala e mult diferita de cea din Romania, cel putin asa am constatat eu tot vorbind cu cumnata mea a carei fetita este tot in clasa a III-a, la o scoala din Ploiesti. Andrei da foarte multe teste (vreo 70 pana acum de la inceputul anului), toate sunt punctate foarte strict, cu note de genul 18/20, 26,5/30, 9/10 samd. De cateva ori pe an notele sunt centralizate si transformate toate in medii pana la 10. Nimeni nu are 10 din 10, dar nici nu se fac clasamente, fiecare parinte stie media propriului copil la fiecare materie precum si media generala a clasei. Cam asta. Au si note la purtare, in general cel mai cuminte copil are cam 9/10! Andrei al meu nu-i cuminte, dupa cum va spuneam, inainte de Craciun, la ultima evaluare, a avut 7/10! Suntem suparati pe el si am pus la punct un sistem de pedepse, se pare ca-i necesar. Cu toate astea, profesorul lui il lauda, zice ca-i foarte inteligent dar vorbaret si ca toate se vor rezolva cu timpul! Sa vedem.

Ma vorbim. O sa citesc si eu din urma subiectul ca sa ma pun la curent cu noii veniti!

Va pupam pe toti si mai vorbim!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nora, bine ai revenit. Cum ssa nu te tinem minte....doar tu esti cea care a deschis topicul asta cu vreo ...3 ani in urma daca nu ma insel.
Cat despre Andrei, asa-s baietii mai nazdravani
Te asteptam cu mai multe povesti.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Nu mai are nimeni nimic de zis?
...e vacanta...se vede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

din data de 29 ianuarie, Ozi are un fratior: bebe Tudor Gabriel!
E tare fericita, extrem de grijulie...i-am explicat ca bebe nu e jucarie si a inteles. La intoarcere din maternitate a primit din partea lui Tudorash un cadou frumos: un joc mare Playmobil...

[bebe]Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Felicitari pentru bebe Tudor.
Si eu am sperat ca voi avea un baiat pe care sa-l cheme Tudor, dar am parte de doua fete minunate, Anca si Mara.
Va dorim sanatate, sa cresteti mari, Ozi si Tudor.
Camelia si Anca si Mara

Mergi la inceput

Felicitari gratiela! Sa cresteti mari si sanatosi. Normal ca se bucura Ozi de fratior. Va doresc tot ce e mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

va multumesc mult!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Cu mare intarziere, felictari Gratiela si o viata minunata lui bebe Tudor!!! Si felicitari si lui Ozi ca a devenit surioara cea mare!

Noi suntem bine, eu am inceput sa lucrez si sunt super incarcata iar copiii au inceput sa ramana la "garderie", adica un after school, in cadrul scolii, unde isi fac temele si se mai joaca pana vin parintii. Nu se innebunesc dupa asta dar, asta e, toti facem sacrificii.

Andrei e acelasi zapacit, neatent si grabit dar face totusi progrese. Continua cursurile de inot si ma bucur ca ii place asa mult.

Mai vorbim. Curand, sper.

Pupici,

Mergi la inceput

ce mai fac fetele???? ocupate rau?
lectii? hai ca mai avem putin si vine si vacanta...si caldura.
Noi saptamana viitoare avem carnaval, Andrada e Scufita rosie. Ne straduim cu interpretarea, nu prea stie cum se interpreteaza un rol, sper sa fie ok pana la urma. Mie tare mult imi place teatrul. As vrea sa-i placa si ei.

Sarbatori fericite celor ce la noapte au Invierea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput