Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

azi la 17 si maine la 11 Ozi are concurs la inot. De emotii s-a culcat desi s-a trezit la 11. Mi-e tare mila de ea cand vad cat se consuma. S-a rugat la Dumnezeu sa nu o lase sa fure startul....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cum a fost concursul de inot grati.ela? presupun ca foarte bine.

Andrada

Mergi la inceput

April, multumim de grija!
Sambata a avut crowl si bras. A scos timp mai bun decat la ultimul concurs dar mult mai slab decat la antrenament asa ca a afost considerat un esec. La crowl a fost a opta iar la bras a cincea (din vreo 20 -24 de concurenti). Duminica a fost mult mai bine: la spate a iesit a patra (dar a fost timpul 3 pe Bucuresti, o concurenta fiind din Ploiesti) iar la fluture s-a prezentat onorabil avand in vedere ca n-a mai facut decat 3 bazine la antrenament. In schimb la stafeta 4*50 mixt au luat locul 3.

29+

Mergi la inceput

Ce frumos! Felicitari Ozi!
Noi ne-am chinuit sa o invatam pe Andrada sa inoate vara asta la mare. Tare mi-ar fi placut sa faca inot, insa cum nu avem bazin in Bistrita, asta e.......

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Felicitari, OZI!!!!!!!
Sper ca si Anca sa invete sa inoate la vara. Pina acum am depasit frica de apa, dar n-am reusit s-o invatam sa inoate, desi tati stie foarte bine.
Nu stiu daca si la voi exista bariere intre parinti si copil, dar eu simt asta la noi. Cind a fost vorba de invatat role, ski, inot, engleza, nu accepta ca initierea s-o facem noi. Totul s-a rezolvat cu ajutorul altora, indiferent ca a fost vorba de monitor, alti copii sau profesor......... Asta este.
Nu e greu sa faca inot de performanta? Cred ca o solicita foarte mult, fizic si psihic.

Mergi la inceput

pentru Ozi inotul este ca spalatul pe dinti...trebuie si dak trebuie atunci este in castig dak ii si place. Si-a rezolvat multe pb cu inotul: scapat de operatie polipi, scapat de raceli dese (maxim 2 pe an si acelea nu f. grave), un control relativ al greutatii (genetic este soi de grasutz...desi nu mananca mult si mai ales mananca sanatos are la 135cm/33.5kg. Fara inot cred ca era dubla. Are si masa musculara bine dezvoltata altfel ar cantari mai putin...); are grija de curatenia corpului (isi face dus zilnic, isi spala parul, il trateaza cu balsam...totul singurica), isi planifica timpul in asa fel incat sa se descurce si cu scoala, si cu germana si engleza si...cu inotul zilnic, evident.
Si nu ii este greu! Mai ales ca si-a format o gasca la bazin unde se mai si distreaza, la concursuri sunt ca fratii...

29+

Mergi la inceput

nici Ozi nu a acceptat mult timp ajutorul nostru, dar am avut rabdare...ma ocup mai mult de ea, o ascult la engleza, germana, ii verific temele (fara a-i crea insa dependenta)..

29+

Mergi la inceput

Asteptati mosul?... e pe vine....
Scrisorile au fost trimise?
Noi deja umblam dupa cadouri....o parte le-am luat, restul in we.
Abia astept sa vina...si la noi, cei mari

fulguletzul meu

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor cu numele de Andrei Andreea, ....si Andrada

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, tuturor !
Pentru ca tot am acasa o nepotica nascuta in 1999, de care eu si mama mea ne ocupam(pana revine mami a ei de la munca din strainatate), Anto, poti sa o treci si pe ea in lista. Este si finutza mea.
29.07.1999 - Patricia-Nicoleta
Trebuia sa fie si o fata, intre atatia baieti, in luna lui cuptor !
Despre ea...este o leoaica mica, mandra si orgolioasa, foarte iubitoare, puternica dar sensibila, isi iubeste nespus familia cu matusi, unchi, bunicutze si verisoara cu tot, ii place sa deseneze, sa picteze...
Este eleva in cl. a III-a, s-a grabit dupa surioara ei mai mare la scoala, dar ii merge bine.
Il asteapta pe Mos Craciun cu o pereche de patine, desi, n-a patinat in viata ei. In schimb, toata vara s-a dat pe role.
Cam astea ar fi de spus, asa, pe scurt, despre ea.
Am sa revin si cu poze.
O zi cat mai faina va doresc !
Aici, !!!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput