Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce liniste pe aici.....ssstttt! se invata!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noi suntem bine...Am descoperit ca Ozi are o memorie beton...in cateva minute a invatat o poezie de 25 de versuri...la engleza si germana fotocopiaza parca foaia...tabla inmultirii a memorat-o rapid dupa niste folii cumparate de la librarie...uneori ma sperie...

e pasionata de engleza si mai ales de germana si merge mai mult decat bine.

cu inotul dam inainte...merge de 4 ori pe sapt ca avem germana joi peste ora de inot...totusi inca avem pb cu greutate: 136cm/33kg.

27+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

noi suntem bine...Am descoperit ca Ozi are o memorie beton...in cateva minute a invatat o poezie de 25 de versuri...la engleza si germana fotocopiaza parca foaia...tabla inmultirii a memorat-o rapid dupa niste folii cumparate de la librarie...uneori ma sperie...

e pasionata de engleza si mai ales de germana si merge mai mult decat bine.

cu inotul dam inainte...merge de 4 ori pe sapt ca avem germana joi peste ora de inot...totusi inca avem pb cu greutate: 136cm/33kg.

27+

...si noi avem pb cu greutatea: 134/25 kg...sunt speriata ce slabutza e. Are niste manutze ca mi-e mai mare mila de ea, i se vad coastele ca la radiografie...

LA MULTI ANI LUCA GABRIEL pui de pupesita
...si tie Mihaela la fel, de ziua numelui

si LA MULTI ANI tuturor celor cu numele de Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriela, Gabriel...si care-o mai fi...

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ACEASTA ZI!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaene spune:

salutare, si noi suntem nascuti in 1999, pe 28 iulie, asteptam sa ne ocupam si noi locul in listuta.George_valentin se numeste baietelul meu, este cel mai mare membru al trupei noastre, si suntem tare bucurosi ca-l avem pe el.Luciana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hemengarda spune:

buna si noi suntem tot in 1999,baietelul meu se numeste ROBERT-ANDREI e nascut pe 4-09-1999 si am vrea si noi in listuta ,multumim..sanatate si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara38 spune:

Vrem si noi in lista la voi suntem pe 12 07 1999 si imi zice jimmi-leonard

Mergi la inceput

Bun venit ellaene, hemengarda si mioara
sunteti pe listutza...va asteptam cu povesti despre scolareii vostri

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

salutari fetelor cum mai merge scoala ,noi ne facem temele deja mai repejor ne miscam mai bine ,mai rapid cu scrisul dar acum ca la noi ninge si avem zapada din belsug vrem afara la zapada si ne grabim cu temele.Noi in decembrie avem examen la vioara si ne pregatim din plin cu profesorul ca am inteles ca eun examen de care depinde cls a3a.Salut fetele noi care au intrat pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Buna tuturor!

Noi trecem printr-o perioada tare buna. Parca odihna din vacanta se simte. Anca merge tare bine la scoala. Am trecut cu brio peste tabla inmultirii. "Ne jucam" cu exercitii cu mai multe operatii, le rezolvam lejer chiar si oral. N-as vrea sa ma laud prea tare.......cine stie ce intorsatura mai iau lucrurile.
De cind a aparut revista cu explorarea corpului uman Anca mea citeste cu placere, ba chiar ne da sfaturi prompte legate de sanatate .
Problema noastra acum e ca doamna invatatoare va intra curind in concediu prenatal. Nu stim cine o va inlocui si pentru cit timp. Deja copiii au tot felul de reactii....resping ideea unui cadru didactic in virsta.

Voi ati patit asa ceva?

Multumim ca ne-ati atasat si pe noi in listuta.

Camelia si Anca

Mergi la inceput