Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

salutari tuturor ainceput scoala la noi afost bine pana acum dar sa vedem deacum incolo cum va fii d-na inv ne-a spus ca ne asteapta un an mai greu ,om vedea ne-om descurca si anul acesta noi nu? ne-am usurat si noi de niste bani pt caiete tip ,culegeri,in clasa sau pus perdele lamelare,s-a raschetat parchetul sa lucrat in vacanta la scoala pe banii nostrii.astazi e ziua lui Rares e incantat se distreaza cu copii ,am un baiat mare a crescut si nu-l mai pot pupacii cum si cand vreau eu asta e trebuie sa accept ca a crescut poate trebuie sa mai fac un bebe sa-mi treaca dorul cine stie....,multumesc fetelor pt urarile de la multi ani pt Rares i-am aratat si lui si s-a bucurat cand si-a vazut numele.Bafta in noul an scolar ,sa aveti numai FB si B .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

N-am mai scris de ceva vreme aici pentru ca nici nu prea am mai vazut miscare.Cred ca suntem foarte ocupate cu serviciul si cu meseria de mamica,mai aes c-a inceput si scoala.
La multi ani azi Cosmin pentru cei 8 anisori!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce program aveti pt copii in mini-vacanta ce urmeaza?
Noi inca nu stim exact ce o sa facem.
Ceva idei?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

Salutare fetelor ,cum stati cu temele noi tare incet ne miscam cu rabdarea stam cam prost dar sper ca ne vom revenii ,oricum au tare multe teme ,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noi vom pleca 4 zile la Brasov la bunici...probabil pana vara viitoare nu mai avem cum ajunge pt ca vine bb mic si-i mai complicat.
Ozi merge bine la scoala, e foarte constiincioasa. Continua desigur cu inot si germana si incercam si engleza in particular.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Buna, fetelor!
ne primiti si pe noi in cercul vostru? Sunt Camelia, locuiesc in Arad si aderez aici impreuna cu fetita mea Anca, nascuta pe 7 martie 1999.
Anca este in clasa a III-a. La scoala este bine, nu zic foarte bine pentru ca scapari mai avem, ......... ca toti copiii. Le corectam din mers.
In speranta ca mai vorbim, va salutam pe voi si pe copilasii vostri.
Camelia si Anca

Mergi la inceput

Bun venit Camelia & Anca.Asteptam impresii despre clasa a III-a.....majoritatea din cei de aici fiind intr-a II-a. E greu cu inmultirile si impartirile?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Buna intrebare, april, cu inmultirea ne agitam acum. Singura si marea problema e ca doamna invatatoare da acum teste fulger si Anca socoteste inca prin adunare repetata. Asa ca ieri nu a apucat sa scrie toate rezultatele si mare suparare a fost...
Socoteste corect, dar incet... mai las ragaz citeva zile si apoi vedem cum facem.(au parcurs doar tablele cu 2 si 3).
Ce ma nemultumeste pe mine e ca nu citeste in plus. Parcurge doar texte din reviste si lecturi obligatorii.
Copiii vostri cum se apropie de lectura? Noi am epuizat toate metodele...
Va multumim de primire.
Camelia si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manis spune:

Luiza a implinit ieri 8 ani si printre cadouri s-a numarat si o carte "la ferma" de care nu se mai desparte.Este ea pers.principal,o detectiva...si surprise...nu a lasat-o din mana.E prima carte pe care tine mortis sa o citeasca cat mai repede.Incearca si tu.Se gasesc pe net si pretul e f.bun...225000 lei vechi

Mergi la inceput

La multi ani LuiZa-Andreea

Sa fii cuminte si sanatoasa.

Iar voua, parintilor, sa va aduca mii de bucurii.
Sa va traiasca!

Andrada

Mergi la inceput