Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noi nu ne grabim cu cumparaturile....avem timp si dupa inceperea scolii, mai ales ca o sa primim o listaaaaaa lunga cu cele necesare, asa ca n-am chef de aruncat banii pe fereastra

Binenteles ca imbracaminte si incaltaminte luam mereu pt ca inca Andradei ii creste piciorul destul de repede, a. i. din primavara in toaman nu-i mai vin hainele si pantofii.

Noi ne pregatim de botez, avem un finut. Fetelor, care sunteti de religie reformata ma ajutati putin cu cele trebuincioase la biserica? N-am mai botezat la reformati, doar la ortodocsi.

pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

botezul la reformati nu e ca la ortodocsi e ceva mai lejer zic eu ,eu am fost la reformati si nu tine mult ,daca vrei sa iei ceva copilului cercei,lantisor ceva de jenul acesta si ceva bani cum doresti tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

a e baiat atunci cerceii pica ,la biserica nu ai nevoie de lumanari si chestii din astea.

Mergi la inceput

Elsa, la baietel sa-i iau bratara sau lantisor??? cam mic pt asa ceva, insa daca asa e obiceiul...o sa iau.

pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Dragi mamici...nu mai comunicam despre pitici>?Sau va epuizeaza prea mult ei>??

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna la toata lumea.
N-am mai intrat demult aici, dar vad ca nici nu prea aveti activitate intensa.
Noi am inceput scoala, nu cu foarte mare entuziasm, dar dupa prima zi ne-a venit pofta.
Nu am mers la scoala franceza anul asta, am lasat-o pentru la anul, desi eu nu sunt de acord, dar a afost independent de vointa noastra. Oricum copilul era obisnuit aici, asa ca nu i-a fost greu deloc, mai ales dupa ce si-a cunoscut noii profesori, pentru ca aici se schimba in fiecare an profii, a fost foarte incantat.
Are un francez pentru franceza si matematica de franceza, un tim cu putin mai mare decat ei, care ii distreaza teribil, iar noua parintilor ne place ca este si exigent in ceea ce priveste scoala si disciplina.Partea buna este ca stie sa faca in asa fel incat sa nu li se apra copiilor ca el este exigent. Apoi are o alta frantuzoaica la informatica, febletea lui de anul trecut , colegi noi, intr-un cuvant a avut de ce se bucura.
V-am spus cred, scoala nu este o bucurie pentru el, dar nici nu o detesta definitiv, ceea ce e bine totusi. Aici e foarte diferita scoala, mentalitatea fata de la noi, ii inteleg pe bietii copii de ce nu agreaza scoala. Oricum el are preocupari "intelectuale" majore, asa ca nu-mi fac prea mari griji, o sa se schimbe atitudinea asta.
La noi e inca cald, am fost si la plaja saptamana trecuta, weekendul acesta, azi mai bine zis suntem in casa si e groaznic.
Va pup si astept activitate mai intensa, mai povestiti de copiii vostrii.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

A inceput scoala!

Sa le dea DD tuturor copilasilor nostri sanatate, si multa minte!
Noi deja am avut sedinta cu parintii, ne-am usurat buzunarele de aprox. un milion numai manuale noi, culegeri+ zugravit clasa.
In vara s-a comandat mobilier nou in clasa care a fost tot un milion de copil, asa ca trai pe vatrai.

Mergi la inceput

Aproape s-a dus prima saptamana de scoala. Deja au teme.
Cica e mai usor in clasa a II-a, zice fii-mea....vede ea mai incolo, ca acum au recapitulare.

Anul acest fac educatie fizica cu profesor. Ma bucur, pt ca anul trecut aproape toate orele erau orice altceva doar educatie fizica nu.

We asta avem doi flacai de sarbatorit aici: Alexander si Rares

La multi ani si succese depline la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

"La multi ani" Alexandru si Rares, sa fiti sanatosi, fericiti si sa profitati din plin de frumosii ani ai copilariei.
Vorbeati de teme? Pai sa vedeti la noi teme, din prima zi de scoala. Si sunt si la araba si la franceza, iar la franceza e un francez tinerel, dragutel, dar ii munceste.
Va pup pe toti si taote

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

La multi ani Alexandru si Rares!!!!
Si noi am inceput scoala,a avut loc si sedinta marti,s-au dat si teste la mate si romana...au intrat "in paine!!!"
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput