Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Bun venit Roxana si Carla
Sunteti pe listutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

oaaaaaa
ce liniste este aici

AncaDelia Ioana si Adelina Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor!!
Ne primiti si pe noi printre voi? Mihai Aziz, fiul meu s-a nascut in 24 august 1999. Suntem in Maroc, el merge la o scoala care face cursuri atat in limba franceza cat si in araba, dar de anul asta trecem la scoala franceza sa ne fie mai usor. Ii place foarte mult sa afle lucruri noi despre Univers, animale, pesti, vulcani, tari popoare, muuuuuuuulte chestii. Lectii mai putin si cat mai lejere ca sunt stresante si nu are timp de umblat sa descopere lucruri nois i interesante. Face tenis, poate de anul asta baschet, nu este foarte sociabil, nu iese foarte mult, paote si din cauza noastra.
Gratiela noi ne cunoastem de la odisee, nu stiam ca ozi este asa de mare.
Va pup si sfarsit de vacanta placut.

Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bun venit Kossir! Ozi e nascuta pe 22 mai 99...deci si la voi va fi diferenta de aproape 9 ani intre copilasi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna!Ne primiti si pe noi?Cosmin-Alexandru e numele copilului meu,si -s nascut pe 3 octombrie 1999,evident.A avut si teme in vacanta,am fost plecati la mare o saptamana.La tara nu mai am pe nimeni,asa ca piticul si-a petrecut in mare parte vacanta-n Bucuresti.L-am dus si de 6 ori la strand,l-am scos in parcuri des,o data la gradina zoologica.Si cam atat.Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Bun venit Kossir si RamonaD
sunteti pe listuta.
la discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Multumesc,April!
Imi pare rau de nepotelul tau,Ylilimic.

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

buna fetelor,ce mai faceti?inca un pic si incepe scoala,al meu baiat zice ca asteapta scoala dar nu stiu ce sa cred ca pana acum nu era incantat de faptul ca trebuie sa plece din nou la scoala,vom vedea cand incepem.eu nu prea astept sa inceapa dar nu e dupa mine.Acum ne mai bucuram de zilele libere pe care le mai avem la joaca si de timpul de afara ca in curand vine toamna,iarna la noi si o sa stam prin casa mai mult.Salutari copiilor si voua mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noi suntem la bunici la Brasov. E frig si ploua dar Ozi se distreaza la maxim. Ca sa merite, a citit in 2 saptamani cartile de vacanta Robinson Crusoe (340pag) si Chemarea strabunilor (130pag). Pana ce incepe scoala trebuie sa-si termine caietul de vacanta (de Marcela Penes pt clasa a II-a) si sa-si repete la germana. Nu pare prea incantata dar i-am promis ca doar dak isi indeplineste obligatiile revine la Brasov in vacanta de la inceputul lui noiembrie.
Cum va descurcati cu garderoba copiilor pt noul an scolar? Eu am descoperit ca Ozi nu mai are cu ce se incalta, nu mai are pardesiu, nu pantaloni...asa ca am golit cardul. Noroc ca in Brasov sunt superpreturi (la Tino am gasit adidasi facuti pt Primigio la 55RON, pantofi de toamna pt pantaloni la 95RON, pantofi de rochita la 55RON - toti piele interior exterior, iar in Star i-am gasit un pardesiu absolut minunat la 95RON dar au avut reducere de duminica 10%, camasa de scoala brodata cu guleras brodat de la EveMod la 45RON). Ne asteapta uniforma de scoala care ajunge la 135RON.
Rechizite am luat la nivel minimal. Ghiozdan, penar, stilou - pastram cele de anul trecut.

18+

Mergi la inceput