Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Buna april
adelina este nascuta in data de 20 octombrie 1999 este un copil foarte dorit si totodata si deosebita

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Noi am vrut sa o trimitem pe adelina in tabara la navodari da sant probleme si ne-au dat banii inapoipoate mergem la praid in septembriesa vedem .
Dar deocamdata ne luptam cu caniculavoi cum suportati ca noi santem terminate azi mergem la strand

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

unde santeti fetelor

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

chiar acush ma gandeam ca e prea multa liniste pe aici...Ozi a mers in tabara in Corfu in per 24.06-3.07 unde s-a simtit tare bine (eu nu pot spune acelasi lucru!). A facut si ceva cuceriri printre pustanii de clasa a sasea.. (am mandra mare!). Din pacate la Brasov nu am reusit decat sa dam o fuga de 5 zile si apoi ne-am copt in Bucuresti. Joi plecam in Bulgaria la Nisipuri pt 10 zile si sper sa se simta bine. Temele de vacanta sunt pastrate in dulapiorul bine incuiat pana la 1 septembrie. Nu a lenevit chiar de tot ci a lucrat la germana cu domnisoara de doua ori pe saptamana. I-am zis ca in ea sta baza la hotel in BG pt ca acolo vorbesc mai mult nemteste. La inot a mers mai rar, ba pt ca s-a capacit cu o usoara otita, ba apoi am avut eu 10 zile de stat la pat si sotul n-a facut fata zilnic...Oricum a mers cam de 2-3 ori/sapt.

13+

Mergi la inceput

grati.ela ma bucur cava simtiti bine in vacanta noi neam imbolnavit de enterocolita si Adelina a luat injectii 10 ampiciline cu gentamicina si acuma e bine noi mai facem teme de 3 ori pe saptamana la citit la socotit si dictare sa nu uitam .La noi nu merge engleza nu are simtu limbi nu stiu sa insist stiu ca e foarte importanta

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi a mers de Craciun in Germania unde si-a descoperit noi verisoare. Ele nu vorbeau romana si s-au inteles destul de greu. Cand am ajuns in RO Ozana mi-a cerut sa invete germana asa ca am cautat meditator (la scoala face engleza iar noi habar nu avem nemteste). A inceput la 1 februarie si deja stie 385 de cuvinte pe care le foloseste in propozitii nu foarte scurte. Engleza va incepe din toamna pt ca ea a cerut ragaz ca sa nu incurce cuvintele. Va lucra anul viitor de sase ori pe luna la germana si de 4 ori la engleza. Doreste sa lucreze si la engleza pt ca a mers in Corfu si a vazut ca toti vorbeau engleza si altfel nu te descurcai deloc.

13+

Mergi la inceput

grati.ela ma gandeam cu meditatiile de luna viitoare da sotu zice sa o mai lasam ca e vacanta
Iam cumparat cd de invatare a limbii engleze da e cam greu da nici alti copii din clasa nu sant mai buni ca ea si invata la o scoala buna
Vad ca mai ai 13 sap pana la fericitu moment nastere usoara iti urez si sa te bucuri cat poti de mult de perioada asta pentru mine cele doua sarcini au fost cele mai fericite perioade din viata mea

Anca Delia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

salutare fetelor ce mai faceti?Noi am fost plecati in concediu in Ungaria intr-o statiune draguta ,mai rau ne-am descurcat cu limba eu stiu putin dar sotul si Manase deloc dar ne-am relaxat si afost bine a trecut repede .Cu temele pt vacanta mai lenevim ,am facut ceva din ele dar mai avem si de prin 15 aug vreau sa incepem meditatiile la vioara.am c-am uitat din ce-am invatat la scoala ,voi nu? Bun venit Cana .mai vb.

Mergi la inceput

fetelor voi mai faceti din materia de cl 1 mai recapitulati ca noi mai facem cate ceva

AncaDelia Ioana si Adelina Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanavmv spune:

Salutari fetelor, eu sunt mai noua pe aici. Am si eu o mandra de adaugat, Clara Maria Vamvulescu, nascuta pe 28 iunie 1999, daca nu te superi April cand ai timp, poate o treci si pe ea pe lista.
Citeam de vacantele voastre. Si gandacul meu e la ai mei la Valcea, se bucura de vacanta, cred ca o sa-i dea pe nas atata joaca.
Noi nu avem teme obligatorii de vacanta, dar i-am dat eu un dosar de vreo 5 cm grosime si am vazut ca l-a matematica si-a facut deja aproape jumatate din foi ( maaare bucurie). La engleza mai avea putin si isi termina caietul, dar la citit nu s-a inghesuit prea tare ca a zis ca e obositor sa-i traduca apoi mamei mele (ce figuranta); in schimb a ajuns sa citeasca destul de bine in romana. poate nu chiar ca un copil care a terminat clasa a II-a acasa, dar f.f.f aproape. Asa ca sunt taaare mandra de ea. Si cat am stat si eu doua saptamani cu ea, am citit si din povestile noastre englezesti.
Sarcina si nastere usuara Gratiela, mai ales cu caldurile care sunt vara in Bucuresti. Si vacanta frumoasa cat mai este la toata lumea!

Mergi la inceput