Copii nascuti in 1999 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
misulescum spune:
A venit vacanta ,cu trenul din Franta!!!!!
Le doresc copiilor vostri o vacanta minunata ,sa se distreza mult, sa se joace pana nu mai pot ,sa fie o vacanta plina de placeri.
Noi i-am luat azi Cristinei o bicicleta mountain bike,pt. ca i-am promis
din toamna ca daca va lua premiul 1,cadoul nostru va fi o bicicleta noua.
zana spune:
Vacanta placuta tuturor!
Noi am gasit azi trifoiul norocos printre rezultatele la Winners.
JURNAL DE RASFAT Copyright Scarmanus
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului
april spune:
Andrada e la bunici din a doua zi de vacanta. Din pacate, in aceeasi zi mi-a facut o temperatura de 39.9 de la nu stiu ce. Am dus-o la urgenta si a intrat pe antibiotic. O zi si o noapte ne-am chinuit cu temperatura asta neobisnuit de mare. Nici cand a fost bb nu mi-a facut asa mare febra. Bine ca a trecut si acum e bine. Se bucura din plin de vacanta.
Suntem multumiti cu totii pt ca, desi a avut doua note de B, mediile i-au iesti FB pe linie. Totusi, ea nu a fost f multumita. Vroia doar FB. I-am explicat ca nu intotdeauna iesi primul, iar pt asta e novoie de si mai multa munca. Noi, parintii insa suntem foarte multumiti. A tras extrem de tare in ultimele 2 saptamani.
Desi n-am participat la serbare si la festivitate (eram plecata din tara) m-am bucurat sa vizionez inregistrarile si pozele. Sper ca anul viitor sa nu mai lipsesc.
Absolventii vostri de clasa I cum se simt in vacanta? Pe unde ati planificat sa-si petreaca timpul liber?
Andrada ramane la bunici inca vreo luna, apoi schimba bunicii si in august speram sa ajungem si la mare. Noi acum suntem in santier cu casa....vedem noi de mai raman bani si de mare
Vacanta placuta tuturor!
Elsa17 spune:
Manase deocamdata sta acasa incepem meditatiile la vioara pt ca ma tem sa nu uite ce a invatat pana acum ,si mai vedem pe unde ajungem in vacanta probabil pe la tara si prin ceva statiune nu stim unde inca apropo ce ne puteti recomanda un loc frumos pe undeva stiti?astept sa imi scrieti daca stiti un loc dragut unde sa ne petrecem concediu.pa.
cana spune:
Ne primiti si pe noi in clucul vostru?
am 2 copii Adelina Dana nascuta in 1999 luna octombrie si o printesica de6 luni