Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 88

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Dragele mele,

Eu am facut anuntul asa din suflet, fara talente inascute in ale scrisului. Nici experienta in ale ziaristicii nu am, asa ca modificari si adaugiri medicale au fost aduse cu mult drag si cu o repeziciune extraordinara de catre Feriguta (multumim din suflet), iar Bic se va ocupa de partea "ziaristica" (si tie multumim din suflet). In momentul in care totul va fi gata, Anca se va ocupa de punerea articolului in ziare, iar eu si cine cine mai doreste sa ajute, il vom pune pe alte forumuri.
DointaBita, multumim mult pentru link-ul dat.
Si de asemeni multumim din inima tuturor celor care sunteti linga noi si ajutati acest pui mic si nevinovat. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti si toate.
Cu recunostinta,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Pe forumul romanilor din Vancouver a fost deja postat un anunt despre Diana, acum 1-2 saptamini, dar se pare ca lumea reactioneaza mai greu acolo...
Asta e linkul: http://romanians.bc.ca/modules/newbb/viewforum.php?forum=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Anca si Lia vor scrie pe forumurile canadiene, sunt mai in masura. Mai ales ca ele vizitind-o pe Diana pot scrie toate detaliile.

Eu am primit astazi 50 de la Speed, suma strinsa a ajuns la 218., ce ar insemna cam 314 dolari canadieni.
Grupul nostru al europencelor s-a mai marit cu Taty si Chinico.
Danke fetelor

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

vikinga (sau cine coordoneaza stringerea banilor in europa), pot primi si eu datele bancare, pls?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Sunt din nou Brindusa, sora Laurei, Tushusha...

drage prietene ale Laurei, care va implicati in a o ajuta :
intens sufleteste - prin rugaciuni, ganduri pozitive, etc.., dar si activ - prin organizarea diverselor actiuni, sa nu mai vorbesc de cele care (pot si...) o viziteaza si/sau vorbesc cu ea, o sfatuiesc... (realizati...incerc aici sa cuprind pe toata lumea...)

vreau sa va mai declar ca am intrat pe acest forum ca sa va multumesc - in primul rand - dar si (logic, consider) sa-mi fac auzita, cunoscuta disponibilitatea de a ajuta in ORICE MOD OMENESTE POSIBIL

Deci, reformuland - exceptand prezenta mea fizica langa iubitele mele(pe care mi-o doresc enorm... dar viza canadiana nu mi-o permite momentan...) POT sa va ajut in orice actiune intreprindeti sau ganditi - nu vreau sa par "intrusiva", daca sunt... ignorati-ma....- dar daca o parere, o sugestie, o fotografie, o amintire, o ... ORICE credeti ca va poate inlesni calea ... sunt convinsa ca pot contribui si eu! (sincer, imi doresc asta... imaginati-va... in afara de rugaciuni si convorbiri telefonice - sunt neputincioasa!!!!!!!)

Ateptand vesti bune, ma rog tuturor sfintilor, sf Fecioare Maria, lui IIsus Hristos si Dumnezeului Mare - sa se faca o Minune!
Amin!

Va multumesc...

Brindusa ( Tushusha)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Fetelor, inca mai astept o adresa de email pe care sa trimit banii. A Laurei sau a cuiva din Vancouver care ii strange. EMT e foarte simplu: eu trimit un email cu parola si un altul cu banii, cine ii primeste trebuie doar sa raspunda la intrebare si sa bage banii direct in cont. E mai simplu decat cecul si cel care primeste nu plateste nimic. De aceea am zis ca cel mai bine e sa-i primeasca Laura. Si ajung in cateva minute. Va rog cele care o vizitati sa-i spuneti de asta si sper ca e de acord sa-si verifice emailul.

Pt cele din Romania care strang banii: eu merg in Romania in septembrie, daca nu e prea tarziu pot sa ma intalnesc cu una din voi si sa-mi dati banii sa-i aduc in Canada. In felul asta nu mai platiti comision la transfer.

CataD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pai Brindusa ai putea sa stringi tu banii in Romania. Cit sunt putini ori multi, sorei tale ar putea sa-i fie de ajutor. Ai putea sa citesti iar ce s-a scris aici si sa trimiti PM acelor fete din Romania care s-au oferit sa ajute cumva. Asta, pt ca sunt sigura ca intentia de a o ajuta pe Laura exista dar stiu ca e dureros sa intri sa citesti aici zilnic...Stiu sigur din mesajele schimbate cu multe fete de pe forum ca ceea ce s-a intimplat acestei familii, mai ales Dianei, a lasat urme adinci in sufletele lor. Multe au incercat sa se puna in locul Laurei dar durerea e prea mare ca sa imaginezi macar asa ceva..E o idee. Asa cum o idee ar fi sa deschizi un subiect separat ca fetele sa stie ca si in Romania colecteza cineva ceva pt Diana. Cu Zizee suntem 32 de forumiste din Europa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

O,ce bine ar fi.....ce zici,Brandusa?

BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Brandusa, ne-am bucura daca ai putea sa ajuti, in nici un caz nu esti intrusiva.. eu am vorbit deja cu cosmina_72 dar poate voi doua ati putea sa stabiliti mai bine ce si cum, dupa ce luati legatura..

Fetelor, eu am deschis subiect la Umanitare, cu acordul Admin-ului.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102534

Acolo sunt informatii despre metodele de plata si persoanele de contact.
Va rog sa scrieti acolo daca aveti intrebari / sau vreti sa ajutati.

Acest subiect il vom pastra pentru a va tine la curent cu evoluatia Dianei si a lui Andrei..


Multumim inca odata pentru gandurile, gesturile voastre deosebite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Si inca ceva, dupa anunturile postate aici, am primit (atat la biserica cat si acasa) extrem de multe raspunsuri de la romani care au fost miscati de povestea lor, si vor sa ajute. S-a adunat deja o suma de bani la biserica, si se continua si sapt viitoare.

LiaMaria, ai facut o treaba excelenta!!!

Deci se misca si romanii de aici, mai incet dar se misca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Anca, am vazut ca pachetul meu e la posta - cred ca poti sa te duci sa il ridici... cand ai timp, evident. Nu e graba!
Fetele care va mai duceti pe la Diana, mai spuneti ce mai stiti despre puiul mic, ce mai zic doctorii. Eu intru mereu sa citesc vesti despre ea si cred ca toata lumea e interesata.
Transmiteti-i toate cele bune si din partea noastra.
Sanatate si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput