Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 52

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mamamariana, eu cred ca e perfect ok si seara, se poate aranja programul sa sunam toate pe rand, oricum nu suntem asa multe.

************
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
************
Alaptatul Help-Line
************
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Conchita, i-am dus eu duminica o carte de rugaciuni, printre care si pentru copil bolnav, si pentru necazuri, si "rugaciunea sotiei pentru sotul ei", si pentru vremuri grele...toate astea.
O cumparasem eu anul trecut cind am fost in Romania de la o manastire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

I-am luat si eu Laurei cateva carticele cu rugaciuni, pe care i le voi putea duce dupa 11 iunie, cand ajung in Vancouver. Intrucat eu voi pleca vineri din tara, nu mai am cand sa o sun pe Laura saptamana asta. De saptamana viitoare ma inscriu si eu pe lista.Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=59,4&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Deci cine vrea sa sune vineri?
Ma bucur ca mai sunt fete care vor sa sune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

La mine e "local call", asa ca pot suna oricind.
Am mai zis asta pina acuma.
Doar ca nu vreau sa ma inghesui, sa las si pe altele sa o faca...
Spuneti cind e liber si asa o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saje spune:

Conchita, mersi, le-am printat. Am pus si rugaciunea Sf Anton de la Podeanu, am descarcat si rugaciunile pentru copii din Canon - cele care nu se inteleg bine in mesajul tau.
Am pregatit si un card mai special - o sa-l semnez familia Despre Copii si un ratoi de plus imbracat in pelerina de ploaie.
Am nevoie de numele de familie al Laurei si un nr de telefon.
Daca mai aveti ceva de trimis, mai avem o ora la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Dana, pot sa sun vineri dimineata. Dar as fi vrut sa vorbesc cu ea ca sa aflu un pic mai multe amanunte si sa o ajut cu un sfat medical asa ca ma gindeam sa o sun mai repede. Daca e OK cu toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Danutza, daca vrei suna tu diseara in locul meu. Eu o sa incerc sa o prind alta data. Sau mai poti incerca si acum si intreab-o daca poate vorbi. Nu-i nimic un telefon in plus.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Chiar de asta intrasem, fetele care vor sa sune nu trebuie sa astepte prea mult pina sa o faca, mai ales cele care nu pot sa sune la orele fixate sau cele care nu au sunat niciodata pina acum. Laura se bucura de orice telefon si eu cred ca are nevoie de ele. Si cum ele vor sta prin diverse spitale mult timp de acum incolo, e chiar foarte bine sa fim mai multe cu care a vorbit si ii sint familiare vocile. Telefoanele de la orele fixate sint cele care aduc vesti aici, dar telefoane prietenesti, scurte, in care sa-i spuneti ca stiti vestile dar ati vrut sa-i spuneti prin viu grai ca sinteti alaturi de ele (asta ca sa inteleaga si sa nu repete ceea ce stim deja) pot fi si in timpul zilei. Sunati, intrebati daca poate vorbi sau daca a vorbit de curind cu vreuna dintre noi si daca poate si are chef, e in regula, daca nu, reveniti cu un alt telefon cu speranta ca o veti gasi mai libera. Mie nu mi se pare deloc o problema daca mai primeste si telefoane scurte pe linga cele in care raporteaza situatia sau primeste sfaturi de la cei in domeniu.

Si la fel si cu Andrei, pentru ca si el are nevoie sa stie ca sintem aproape de el si ne rugam sa se faca bine cit mai repede. Cind situatia nu e schimbata nu e nevoie ca discutia sa se lungeasca, ci doar sa stie ca sintem alaturi de ei, conteaza foarte mult in situatia asta. Stiu deja, dar orice confirmare a acestui lucru nu poate decit sa-i bucure si sa-i ajute psihic si sufleteste. Vedeti si voi ca, cel putin deocamdata, nu se poate face nimic altceva pentru Diana si nici pentru ei. Sper din tot sufletul sa ajungem in momentul in care putem ajuta concret, visez la clipa in care Diana e stabilizata complet, s-a gasit metoda de a o pune pe picioare si are nevoie de ajutorul nostru si al altor persoane ca sa o aplice.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Nelia, cand ai tu mama timp sa explici atat de bine ceea ce si eu vroiam sa spun?
Toata admiratia pt tine, cu 2 copilasi mici si unul in burticuta! Felicitari! A, si sa nu uitam nici de scoala! Good job!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput