Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

E deja 10. Nu a sunat nimeni?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, din pacate eu nu am putut sa intru pina acum pe net, la mine e ora 13, deci 10 la ele. Nu am stiut ca ar fi trebuit sa sun... Dar sun totusi, poate o gasesc si pot vorbi cu ea. Revin!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am o rugaminte si sper sa nu supar pe nimeni. Cele care stiti ca e posibil sa nu puteti suna in timp, incercati sa anuntati din timp. Sunt destule fete care vor sa sune si schimbam. Nu merge nici sa sunam 3 odata, una dupa alta, dar nici sa stam sa asteptam vesti si cine trebuia sa sune, sa nu sune. E probabil dificila ora de dimineata pt unele, dar puteti suna seara.
Diseara sun eu. Maine dimineata suna Conchita, cine suna seara?

Editez. Maine dimineata suna Conchita, maine seara suna AncaMaria.
Nelia, tu marti ai spus ca poti suna miercuri dimineata ca esti libera si acasa.(sorry nu stiu sa fac copy-paste, dar mesajul tau e la pagina 32 pe la sfarsitul paginii).
Nu vreau sa creez controverse, dar deja e a doua dimineata cand cine trebuia sa sune nu suna si alte fete stau si asteapta vesti cand ar fi putut suna. Nu neaga nimeni ca avem si probleme personale si ca diminetile sunt mai aglomerate, tocmai de aceea incercati sa sunati seara si lasati-le pe cele care pot dimineata, fara sa ne incurcam. Imi cer scuze inca o data daca am deranjat!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am citit ca nu a sunat nimeni, am sunat eu.
Laura este acum la dus am sa revin in 15- 20 minute.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ma rog la BUNUL DUMNEZEU sa faca o minune sa se faca Diana bine!!!
Laura, sa te intareasca DUMNEZEU, caci Diana se va face bine!Noi ne vom ruga sa ai puterea de a lupta si ca fetita ta sa se faca bine.
Fetelor, daca va este de folos uitati aici inca o clinica unde se face transplant cu celule stem:http://www.stemcellschina.com/



Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, am zis ca pot, asa este, adica ma ofer sa sun, dar pina la ora 1 noaptea (la mine) cind m-am culcat, nu-mi confirmase nimeni daca sun sau nu. Dimineata la prima ora am incercat sa intru si nu m-a lasat sa intru pe DC, de fapt pe net (o problema de server) si cind am intrat am aflat ca eu trebuia sa sun. Nu stiu ce s-a intimplat ieri dimineata, dar astazi a fost clar o neintelegere. Si imediat cum am vazut am si sunat si am avut norocul sa o gasesc pe Laura si sa vorbesc cu ea. Deci nu e chiar batuta in cuie ora 7.30 la ea, de multe ori s-a sunat la acea ora si nu a putut sa vorbeasca pentru ca avea treaba, iar acum am vorbit chiar mult.

Asa... deci am vorbit cu Laura, lucruri noi nu sint fata de cele de ieri, o pregatisera pe Diana si asteptau fizioterapistii sa o ridice si pe specialistul cu vorbirea si mincarea ca sa incerce din nou sa o hraneasca. Mi-a explicat ca ea neputind sa tuseasca, exista pericolul sa ajunga ceva in plamin, ceea ce ar putea cauza o pneomonie, lucru foarte grav in situatia ei. Asa ca aceasta hranire trebuie facuta cu mare grija si de catre specialisti, trebuie sa se faca pentru ca are nevoie sa i se stimuleze muschii, dar fara graba si cu atentie. Mi-a mai spus despre Diana, in general, ce face sau ce nu face... Doarme relativ bine si profund, lucru din nou bun, pentru ca are nevoie de somnic. Ii spune cind are dureri, generale, sau ii arata locul unde o doare. De exemplu, astazi i-a spus ca o doare burtica, ii dadesera laxative si probabil ca de aceea. E hranita cu un fel de laptic special pentru virsta ei, care are vitamine si tot ce-i trebuie organismului. Cu durerea pe care o simte sau nu o simte Diana, e inca nelamurita, a pus itnrebari si i s-a explicat ca poate sa fie un reflex, ma rog... nici ea nu a inteles prea bine, nici eu, poate cineva cu conostinte medicale sa ne explice mai bine, ca nu vreau sa vorbesc prostii. Dar medicii nu par impresionati ca Diana simte durerea, adica pentru ei nu e durerea normala, ci ceva transmis altfel decit la un pacient fara traumatismul ei. Citeodata, asa cum spuneam mai sus, simte dureri localizate, citeodata spune ca o doare tot, dar alteori nu simte nimic, pune mina pe ea si o intreaba daca simte ca i minghie pe picior si ea raspunde ca nu, desi s-a intimplat sa spuna si da si sa spuna (arate) si ce simte. Cert este ca atunci cind spune ca o doare, locul indicat sau durerea simtita e logica, e normala tinind cont de ceea ce i s-a intimplat (gitul unde a fost lovi, mina, pieptul unde i s-a luat din coasta s.a.)

Mi-am luat inima in dinti, pentru ca de mult as fi vrut sa o intreb dar nu am avut curaj, si am intrebat-o daca Diana stie ce i se intimpla, daca stie de ce sta acolo, de ce i se fac toate acestea. Si mi-a spus ca a sfatuit-o si in specialist de acolo sa incerce sa-i explice cu cuvinte simple, pentru virsta ei, ce s-a intimplat si ca nu vrea nimeni ca ea sa stea acolo, ci ca in urma unui accident asta se intimpla... un timp. Mi-a mai spus ca parerea ei este ca Diana este ea de la git in sus, adica cu tot ce era ea inainte de accident: bucurii (care nu mai sint chiar ca inainte, dar totusi i-a zimbit, lucru care i s-a parut dificil chiar si Laurei tinind cont de situatie), cu supararile de dinainte si toate micile ciufutenii specifice fiecarui copil... deci e DIANA.

Altceva ce mi-a mai spus, in legatura cu plecarea: cei din spital i-au spus ca vineri, au pat in spitalul din Vancouver sau cel putin asa a inteles, dar cei care intermediaza transportul i-au spus ca luni, este adevarat ca cu o zi inainte de raspunsul celor din spital. Ea spune ca ori e o neintelegere, ori e vorba de o negociere intre spital si cei care asigura transportul. Ar trebui sa afle cit de curind raspunsul.

Parca au mai fost citeva amanunte, daca imi mai aduc aminte, va scriu. Am intrebat-o si ce face EA. Daca maninca, daca doarme... si mi-a spus ca desi la inceput nu se gindea la asa ceva, acum, mai ales dupa ce i-a si spus cineva cam acelasi lucru, a ajuns la concluzia ca trebuie sa aiba grija si de ea, sa manince, pentru ca Diana are nevoie de ea sanatoasa. Urma sa faca un dus pentru ca dupa aceea vor avea o zi mai aglomerata cu ceea ce trebuia sa i se faca Dianei.

Cam atit... si inca o data scuze pentru neintelegerea cu telefoanele. Miine eu nu pot sa sun deloc, dar pot vineri, ori dimineata, ori seara, dar sa-mi spuneti sigur cu o zi inainte, pentru ca depindem de un calculator si un internet, care, dupa cum toata lumea stie, nu functioneaza tot timpul ca la carte. Plus, ca trebuie sa acceptam faptul ca si in viata noastra de zi cu zi, pot aparea chestii imprevizibile si nu cred ca e neaparat o neseriozitate daca cineva spune ca suna si pur si simplu e in imposibilitate sa o faca, poate chiar si sa anunte. Eu as zice asa, ca daca doua ore dupa ce trebuiau sa fie vesti, nu sint, orice e disponibil si poate suna, sa o faca. Daca suna ocupat renunta, daca nu raspunde inseamna ca Laura e ocupata, daca raspunde si nu poate vorbi, incercam mai tirziu.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Nelia , ce bine ca i-ai reamintit tu Laurei sa se gandeasca si la ea, sa manance, sa se odihneasca atunci cand prinde nitel timp, ca daca ea nu e in putere, sanatoasa si cu energie sa le duca pe toate, cine altcineva sa le duca? ne dai sperante cu informatia asta despre durerea resimtita de Diana, si eu astept pe cineva de specialitate sa ne zica daca are vreo semnificatie...



************
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
************
Alaptatul Help-Line
************
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am vazut ca Nelia a vorbit, am vorbit si eu f putin cu ea, iesise de la dus. Am inchis repede, astepta un tel important legat de masina.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si Laura spera, si eu, si toata lumea care citeste, numai ca noi nu sintem de meserie si se poate ca medicii sa aiba dreptate, desi s-ar putea si ei sa aiba aceleasi sperante, dar fiind incerte inca, sa nu-i spuna nimic Laurei, ca sa nu-i dea sperante desarte.

Am uitat sa va mai spun ca a citit tot ce i-ati trimis pe adresa de email, dar ca nu poate sa raspunda (asta stiai deja), dar de asemenea au fost unele mesaje pe care nu le-a putut deschide. Nu poate nici tipari. Eu i-am propus sa-i adun tot, mai ales rugaciunile, sa-i dau un print si sa i le trimit prin posta, dar a zis ca nu acum, pentru ca se vor muta. Sau poate ca va putea sa faca cineva din Vancouver. Daca fetele din Vancouver nu au timp sau posibilitatea sa o faca, lucru de inteles, eu pot sa fac asta si i le trimit pe adresa noului spital, sa le aiba la indemina si sa le citeasca de fiecare data cind simte nevoia. A zis ca a scris unele rugaciuni de mina, parca si asta a mai scris cineva, dar ca daca sint prea lungi nu are cum sa o faca. Si ca ar fi vrut sa va raspunda, sa va multumeasca, ca avea si timp, dar nu a putut sa dea Send. Si ca ne multumeste la toate ca ii sintem aproape si ca ne gindim la ele, se simte bine cind stie acest lucru.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saje spune:

Nelia
Le printez eu, chiar acum ma apuc.

Editez, citisem parca ca primele 15 pagini sunt printate, au ajuns la Laura sau nu?
Si daca vreuna dintre voi poate sa-mi dea exact adresa spitalului unde este si toate datele, le pot trimite cu fedexu in dupaamiaza aceasta si le are miine dimineata.

Mergi la inceput