Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 155

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Doamne ajuta puiul mic Dienutza sa faca bine [ruga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Wow, mi-au dat lacrimile de bucurie! Multumim de vesti, LiaMaria, poate niste poze noi poti sa pui cu papusica, daca nu filmulet.
Sunt sigura ca e minunata, desteapta pe cat e de frumoasa!
Ce ma bucur pentru cupcakes si pentru miscari, sa o ajute Dumnezeu sa continue sa progreseze!Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Si noi ne rugam pentru Diana. Ne gindim la ea de multe ori de-a lungul zilei, cind schiem, cind ne jucam, cind ne pupam...
"Si-a miscat degetele de la piciorul sting la comanda" e una din frazele care vine cu mine oriunde sint. Si sper din suflet ca Diana sa poata minca pizza de ziua ei si, poate de urmatoarea ziua ei, sa danseze, chiar si un piculetz!
Sa va ajute Dumnezeu!
Simonna


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Simbata si duminica Dienuta a fost acasa pentru citeva ore. Am vorbit cu ea la telefon si mi-a spus ca este fericita ca este acasa. Si-a vazut motanul (Totane) pe care nu-l mai vazuse de la accident si mi-a spus ca s-a facut mare. Se simtea fericirea si incintarea in glasciorul ei. Totul a fost bine, nu a fost nevoie de suction, de big breaths, de nimic. I-a parut rau cind s-au intors la spital, dar cel putin acum stie ca se poate sa mai vina acasa, cu ajutorul lui Dumnezeu va reveni de tot in curind.

In curind Diana va implini 5 ani si Laura cu Andrei se gindesc deja ce fel de tort sa-i comande si se intreaba oare vom putea s-o sarbatorim acasa? Eu sper din suflet ca da. In felul asta va avea si ea invitatii ei care ii vor aduce atit de multa bucurie, chiar daca nu se poate juca cu ei, cel putin poate comunica. Zilele trecute DanaA si cu Stefan (sper ca va aduceti aminte de ei) au vizitat-o pe Dienuta si nu va pot spune cit de mult s-au bucurat amindoi sa se vada. Ei sunt prieteni vechi (Diana si Stefan), si cind Stefan a luat-o de minuta, ochisorii Dianei erau atit de straluciori, Zimbetul ei era fara cuvinte, era fericita, imi spunea Dana ca pur si simplu i-au dat lacrimile.

Saptamina asta voi face poze noi si un mic filmulet si le voi pune aici. Laura este de acord si se bucura ca cel putin daca ea nu mai ajunge sa intre pe forum sa va dea vesti, le primiti prin mine.

Pina la noi vesti Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti si pe toate si va multumim din suflet ca sunteti alaturi de Dienuta si familia ei.

Cu drag,
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amandina_c spune:

Ce vesti minunate! Doamne ajuta in continuare sa auzim numai de bine!
Pupici pt dulcica mica !Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lia - multumim pt vesti ... anul asta ne-ai adus numai vesti bune - sper ca tot anul sa o tii tot asa.
Dienuta - ne rugam in continuare sa te faci bine si sa revii acasa cat mai repede alaturi de parintii tai - cred ca asta va fi un pas foarte mare in vindecarea ta.Multi .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bravoo,ne bucuram si ne rugam sa vina acasa repede Diana!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

mie-mi dau lacrimile cand citesc noi vesti despre Diana!
Doamne ajuta sa fie tot asa in continuare, sa avem parte doar de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Si noi ne gandim la Diana mereu... Dumezeu s-o ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asteptam poze si filmulet cu frumoasa mica si vesti din ce in ce mai bune! Sper din tot sufletul ca de ziua ei sa fie acasa si sa poata minca ce vrea sufletelul ei.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput