Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 153

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Lia chiar acum ma gandeam sa verific daca nu mai sunt noutati.
Doamne ajut-o pe Diana. Ne rugam si noi mereu pentru ea.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

asteptam vesti cu sufletul la gura



Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

asteptam rezultatul la testul de inghitit....da-tzi-ne si noua de stire

Pupicii multi si curaj

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aveti vreo veste despre rezultatul la testul de inghitit? Asteptam si ne rugam pentru Diana sa poata minca tortulet de ziua ei!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Rezultatul la test a fost "semi bun" ca s-o citez pe Laura. Testul a durat mai mult decit prima data, Dienuta a inghitit mai multe lingurinte de "mincare" chiar daca s-a strimbat toata si se pare ca numai doua picaturi minuscule au mers pe unde nu trebuia. Doctorul nu a dat un verdict final intru-cit mai este nevoie de o evaluare. De data asta este vorba de un orelist. Doctorul Dienutei se intreaba daca nu cumva Diana face parte din acei 5% din populatie care din nastere au un orificiu in epiglota (nu se inchide perfect) si din cauza caruia aceste persoane contracteaza destul de des de infectii la plamini. Pina la noul control se pare ca totusi Dienutei i se va da ceva "mincare", nu stim exact ce si incepind de cind, dar in curind.

In alta ordine de idei, se lucreaza inca la ideea unui nou MRI. Ca sa-l poata face, doctorul Dienutei trebuie sa ia legatura cu chirurgul care a operat-o pe Diana imediat dupa accident pentru a afla cu siguranta ce fel de bolturi au fost folosite la gitulet: argint sau titanium. Daca sunt de argint atunci un nou MRI este imposibil. Din nou, vom cunoaste mai multe amanunte in curind.

Si acum pe o nota mai vesela, ieri in timpul testului Diana s-a strimbat tot timpul Nu-i placea gustul la ce-i dadeau ei acolo si dupa primele doua lingurite le-a spus ca ajunge si sa plece acum. Sa vina si maine, dar azi ajunge Ca s-o convinga sa mai inghita citeva lingurite Laura i-a promis o jucarie, apoi inca una si inca una. Si uite asa la sfirsitul testului Dienuta avea pe lista 3 jucarii noi plus un DVD. Asa ca dupa ce doctorul si terapista si cine mai era pe acolo au plecat, Dienuta a cerut sa mearga la cumparaturi. Vrind, nevrind toata lumea s-a executat si dupa ce puiu mic a fost infofolit bine, s-a plecat la magazinul de jucarii. Ajunsi aici Dienuta si-a ales o pisicuta la care visa de mai mult timp, o mare cutie Barbie, si se uita intens dupa a treia. Noroc cu Andrei care a observat ca de fapt pe cutia respectiva scria "Two in One". In afara de Barbie mai era in aceeasi cutie o alta jucarie, nu mai stiu exact ce, asa ca, cu chiu cu vai Diana a fost convinsa ca gata, cele trei jucarii promise au fost cumparate si ca e timpul sa mearga inapoi la spital. Dar ce credeti, puiu nostru le-a amintit celor doi parinti "uituci" ca mai este un DVD pe lista asa ca domnisoara noastra s-a ales si cu un DVD. Cu cosul super plin si incintata toata, Dienuta a dat semnul de plecare si abia astepta sa ajunga in salon ca sa se joace cu noile jucarii. Ajunsi inapoi, Laura si Andrei au mers la intilnirea cu doctorul, iar Bunuti s-a jucat cu Dienuta care a cazut frinta de oboseala pe la ora 19:00.
Cam astea au fost peripetiile zilei de ieri.
Va multumim din suflet pentru rugaciunile vostre, Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi si cei dragi voua.

Doamne ajuta!
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lia, multzumim idn suflet pt toate vestil ebune pe care ni le-ai adus in seara asta si...pt ca esti alaturi de Diana, Laura is Andrei!

Ma bucur mult sa citesc ca Diana faci pasi mici, dar siguri si per din suflet sa se faca bine, sa ajunga acasa, sa se joace cu pisoiul si cu multimea de jucarii care o asteapta!

Sunt fericita sa citesc ca Diana vorbeste, cinta, e "smecherutza" si.......chiar "maninca" putin, chiar daca numai la test inca si chiar daca numai cu santaj. S anu uitam insa, ca sunt copii perfect sanatosi care nu maninca, far asa santajeze (am si eu o asemenea mica santajista in dotare:-))

Laura si Andrei, va doresc din suflet sa fiti sanatosi si sa luptati alaturi de Diana!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si de la noi un gind bun, o si multi pentru Diana.
Ma rog la Doamne Doamne ca vestile bune sa fie din ce in ce mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

MARE IESTI DOAMNE SI MINUNATE-TI SUNT LUCRURILE TALE
SIGUR DUMNEZEU A AUZIT RUGELE TUTUROR

AVEM 35 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Fetele nu va pot spune ce voce frumoasa are Dienuta! E ca un cintec, o voce de ingeras! Si ride si vorbeste, si se bucura! Mi-ar placea sa o inregistrez si sa o puteti auzi si voi, sunt sigura ca v-ar da lacrimile.
Saptamina trecuta a fost un picut racita si mai moale ca de obicei, dar asta n-a impiedicat-o sa vorbeasca si sa povesteasca non-stop. A dormit ceva mai multisor in timpul zilei, dar acum e mult mai bine. I s-a dat suc de fructe cu lingurita citeva zile, dar cum nu i-a placut au schimbat-o pe apa. Doctorul e increzator ca totul merge bine, mai ales ca nu s-a mai vazut nimic negativ pe film, adica nici o picatura de lichid n-a mai luat-o pe unde nu trebuia. Bunuti s-a intors in Roamnia saptamina trecuta, insa va reveni in Martie. Pina atunci cind Andrei, cind Laura vor sta cu puiu mic la spital. Saptamina asta Andrei si-a luat concediu si sta cu Diana, iar urmatoarele doua saptamini vor fi ale Laurei.
Inca nu s-a stabilit cu siguranta data iesirii din spital pentru ca sunt foarte multe lucruri de rezolvat intre timp. Inca se lucreaza la obtinerea van-ului special pentru Diana, la procurarea tuturor aparatelor de care va fi nevoie acasa, la constructia rampei pentru carucior, etc. Insa cel mai important acum este ca Diana sa inceapa sa manince.
Laura este foarte obosita, nu stie cum sa se mai imparta. Se simte tare prost ca n-a mai reusit sa intre pe forum si sa va mai scrie cite ceva si va roaga sa nu va suparati pe ea, dar pur si simplu nu mai apuca. I-am promis ca voi intra eu sa va dau ceva vesti si iata-ma.

In general situatia Dienutei e buna si cu ajutorul lui Bunul Dumnezeu si a rugaciunilor noastre ale tuturor, papusica noastra va merge acasa in curind. Va voi tine la curent. Pina la noi vesti, sa n-o uitati pe Dienuta in rugaciunile voastre!

Doamne ajuta!
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lia, multumim pt vesti si, eu persnal, chiar m-as bucura sa-i aud glasciorul Dianei! Si sa vad poze cu puiul mic si vorbaret!

Diana, sa-tzi de-a Dumnezeu sanatate, si sa te intorci curind acasa!

Pt parintzii tai minunati: Putere si Incredere! Sunteti in rugaciunile noastre!

Mergi la inceput