Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 102

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat sa vad ce mai face Diana si sa o pup inainte de plecare. In seara asta avem avionul si nu stiu cind voi mai avea acces la un computer, ca vom umbla de colo-colo.

Diana, Laura si Andrei, chiar daca nu voi fi doua luni pe aici, voi fi alaturi de voi tot timpul cu un gind frumos si bun si cu o rugaciune din tot sufletul meu de mamica pentru sanatatea puiutului mic si a taticului ei. Va pup pe toti trei si va doresc sa ramineti uniti si tari asa cum v-am cunoscut si sa va surida sansa si de acum incolo asa cum a facut-o pina acum.

O vara racoroasa si de vis la toata lumea! Va pup!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Denisa, o vom intreba.. te gandesti la ceva anume?

Fetelor, Lia merge din nou la ea diseara.. voi merge si eu maine cand ii voi duce ultimele cecuri si scrisori primite de la voi.. de abia astept sa o vad pe Dienuta.www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Dragele mele,

Am fost aseara la spital si am stat cu fetele mai bine de 4 ore. Nici Dienuta si nici Laura nu au avut o zi prea buna. Dienuta s-a plins toata ziua de dureri de burtica si capusor, iar Laura era super stresata pentru ca nu stia cum sa o ajute. Am incercat din toate puterile sa o facem sa zimbeasca putin, insa nu a fost chip. Ne-a raspuns la doua trei intrebari, dar atit. Iar Laura saracuta nu mai stia de capul ei. Nici macar nu mincase.
Dar e puternica si hotarita si noi suntem linga ea. Nu o vom lasa! Ne vom ruga impreuna si vom REUSI!
Dienuta este deja un miracol de viata, si va fi si o minune a lui Dumnezeu bunul.
In seara asta vor merge la spital Anca si Sage (Sofie) si cu ajutorul lui Dumnezeu vom auzi vesti mai bune maine.

Doamne-ajuta!
Lia

Rugati-va pentru DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

offf... mititica de ea!

Sper ca azi sa fi avut o zi mai buna fetele noastre dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lia, dar dr ce spun? De ce a avutt dureri Diana?

Multa sanatate, Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Ei spun ca durerile de stomacel pot fi de la problema cu 'iesitul afara'.. eu zic ca e normal sa aiba zile mai bune si zile mai proaste, chiar numai de la statul atata timp in pat..

Fetelor, sa nu uitatam sa ne rugam in continuare la Doamne-Doamne pentru ca Dienuta sa se faca bine..www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Fetele,
Anuntul nostru va fi postat si la Biserica Sf. Gheorghe din Toronto si as vrea sa multumesc din suflet persoanei care s-a propus sa ne ajute.Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sigur ac ne rugam, eu intru zilnic la subiectul asta sa citesc noutatile. laura, multa putere si pupici si imbratisari dianei. sanatate cu carul si sa speram ca dispar durerile.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ma rog ca durerile micutei Diana sa dispara!!!Fetelor va rog sa ii spuneti Laurei ca de undeva de departe ne rugam pentru Diana, pentru Laura sa faca Dumnezeu o minune!!!Stiu ca este asa de greu sa stai langa copilul tau care sufera, simt asta in fiecare secunda...si cand voi fi plecata in China cu Dan ne vom ruga si pentru ele!!!
O MINUNE TE ROG DOAMNE!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saje spune:

Din pacate nici astazi nu a fost o zi prea buna.
Diana iar s-a plins ca o doare burtica, isi musca si buzitele, i-au dat ceva pentru constipatie, insa pina am plecat eu acum seara nu facuse inca kk, doar gaze. A fost si mai trista decit ne obisnuisem cu ea, n-a vrut sa zimbeasca, nici sa se joace. Dar nu m-a refuzat cind m-am oferit sa-i citesc Sleeping Beauty si a ascultat-o pina la capat, apoi mi-a zis ca Aurora a fost personajul preferat in poveste, ca are rochie "pink", si ca printul Phillip e "brave". Dupa aceea i s-a facut somn si a fost de acord sa o chem pe Laura - care iesise putin la aer - sa vina sa-i dea good night kiss.
Sper ca miine sa fie mai vesela si sa zimbeasca.
Laura e foarte obosita si stresata, nu mai stie ce sa-i faca Dianei cind o vede trista. Medicul care se va ocupa de Diana este plecat pina marti, iar ceilalti de pe-acolo sunt cam zgirciti la informatii, suficient sa accentueze stresul Laurei, si asa la nivel maxim.
Noi incercam sa-i mai abatem gindurile cind mergem acolo, incercam sa mai discutam si despre altceva, azi de exemplu i-am dus o revista Vogue sa o rasfoiasca, a pufnit-o si risul, ceea ce zic eu e totusi un lucru pozitiv. E foarte puternica si hotarita sa lupte in continuare.

Va rog din tot sufletul, sa nu uitati sa va rugati pentru Diana. Medicii fac ei ce pot, dar ajutorul trebuie sa vina si de acolo de Sus. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput