Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

branzica de casa - se face cu lapte (oricare alegeti voi) si pastilutele de Ca pisate intre 2 linguri! Trebuie sa stiti ca la 200 ml lapte 2 pastile sunt suficiente, si portia ce iese se consuma la o masa. La inceput nici eu nu m-am prins de faza cu pisatul pastilelor, si am pus 8 la 200 ml si degeaba, se dizolvau si gata, bea mami Apoi mi-a spus cineva cum se procedeaza. Si cativa stropi de lamaie taie laptele, apoi acesta se strecoara prin strecuratoare si gata branzica...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

adinuch sincer nici nu ma stresez - incerc cate un pic, vad ca merge si merg inainte, ca daca faceam dupa carte nu mai stiu daca ajungeam si la 6 kile la 4 luni... ca noi santem mofturoase la lapte, dar tare ne place papa de om mare...

eu nu prea pot sa ma pronunt in domeniul diversificare... ca nu am facut dupa nici o metoda... eu am facut "dupa ureche" cum ar veni... doar ca am furat cateva reguli! Si nici sfaturi nu ma arunc sa dau, sant atenta din ce fac papaceala sa nu fie nici un produs sau fruct sau leguma "mai grea" ! regula1 ! seara in lapte pun sau orez sau cereale si e satula pana dimineata, regula 2 - daca vad ca nu ii place, sau e prea obosita ca sa manance si face mofturi - nu bag cu forta!
adevarul ca nici nu am o fomista la casa... asa ca ma asteapta linistita pana ma codesc eu prin bucatarie (supa o fac, o pasez si imi ajunge pentru 3 zile, tinuta in vas special la frigi - asa ca doar pun in cana si incalzesc la micro. cerealele se fac instant, orez la fel, mai greu e cu fructele "frecate") Nu trage nimeni de fusta mea ca vrea mancare acum si imediat si in clipa asta! Boerie!

Mergi la inceput

kati imi este interesant cine din fetele de aici prima indrazneste la urmatorul bebe!!! daca vreti pot sa fac cateva pronosticuri... dar mai bine tac ca sant rea de gura si se implineste si nu de alta dar sa nu se intample acum repede!!!! eu sigur sant la coada... dar sant unele candidaturi ... care nu o sa ne lase prea mult sa asteptam...
fetelor sa ne anuntati....
sa nu aflam cautand pe forum ca santeti in odisee si noi habar nu avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

am fost si am luat bani de la statz!!!pe principiul "daca statu' da,eu ce fac?iau!"vorbesc de ajutorul ala de nastere,aia 204 ron.de trusou inca nu se aude nimic pe aici...

lorece seamana roni cu tine!!!!voi va plimbati in carol?poate ne vedem pe acolo(mai intalneste si adriana un baietel de varsta ei
.
m-a uimit ce ai zis tu ref la cum ai fost tratata.mi se pare stupid,inseamna ca sunt niste magari de dr.mie nu mi-a zis nimeni nimic,si aveam 21 de ani cand am ramas borto.comentariile de genul "dar de ce faci copii la varsta asta"nu sunt de natura profesionala si tind mai mult spre mahala si barfa.si ce?poti sa ai si cercel in nas si in buric si in spranceana si 7 tatuaje ba si o creasta roz daca asa iti place,si sa fii cea mai buna mama din lume,care e problema????

aniste invidiez pt plaja!

si eu sa ma duc la casa de vacanta...dar ca sa invatce viata...

catalinazau,nu stiu ce am facut,in ce am calcat,dar am asa un noroc cu acest copilas...de mi-e si jena .pur si simplu fi-mea in clipa in care am pus piureul in fata ei si a vazut lingurita era lesinata toata,parca ar fi mancat asa de cand lumea.sper sa nu am surprize mai incolo...asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau ca ti-as da,noi n am facut nimic deosebit,e ea o nemancata si jumatate.

adriana nu sta singurica in fundulet,fara sprijin cade si e normal la 4 luni si jumatate cat are,abia pe la 6 o sa poata sta singurei cam 10 minutele.acum o tin in sezut in scaunel cat mananca,cca 20 min,si pe urma in decursul zilei o mai pun asa cate 15-20 min.mi-a dat ok dr.
am pus-o in scaunel fiindca vreau sa se invete de mica,sa stie ca acolo trebuie ea sa pape.

liuda ce am ras cand ai zis ca tipa diana=))ca si a mea scoate niste chiote de se uita lumea in parc sa vada ce ii fac copilului ,oare o bat,o chinui????am fost in parcul de distractii si a tipat vreo 10 minute la o tiribomba din aia de te da cu capul in sus si in jos,urlau aia ,urla si fi-mea...ce-o fi in capsorul lor????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2dc3a58a26458d56427f02" target="_blank">asa urla adriana

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumim ca ne-ati vazut filmuletul!

Anis daca o deranjeaza brobonelele s-ar putea sa fie afte (thrush - ceva micotic), daca nu, lasa-le in pace ca nu e nimic, trec ele ...

Lili imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu diversificarea, eu astept sa vina mama...

Multumesc fetelor pt ca mi-ati raspuns cu durerea de burta. Abia azi ma simt in forma, nu stiu ce o fi fost...

s-a trezit iar printesa

cred ca bag orez cu laptic si conopida cum zicea Messa ca papat Arianna, poate merge si la noi

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Hai Ckristina! Nastere usoara si un bebelus sanatos, frumos si mancacios!

Despre diversificare si program de masa...nu pot sa spun nimic, noi inca papam numai san si nu stim ce-s alea ore fixe!

Nu stam inca in fund...decat daca il tin pe cu spatele pe burta ...dar si atunci este de fapt la un unghi mai mare de 90... in schimb ne rasucim pe toate partile si de sambata suntem suparati si agitati tare... sper sa-ii treaca repede...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

si eu m-am bagat la coada la facut bebe 2...la coada in spate de tot,ca mai intai musai ne luam apart/casa,ne facem batatura noastra ,clar!
chiar ma gandeam sa imi pun sterilet sa scap de o grija vreo 3-4 ani.

ckristina nu e cea care pierduse un bebe la 14 saptamani anul trecut???
naste?oau!!!!bavo,bavo,bavo!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

gabriela_s fata uneori se uita si la mine lumea ciudat ca nu stie tipa ea de "boala" sau de veselie... apoi o vad ranjita pana la urechi si incep sa rada... Dar chiar uneori are "5 minute" sau "apucaturi" cand chiuie continuu - si asa aflu si eu ca a venit copilul acasa - o aud de la coltul casei, in chioscul plin cu frigidere baraietoare...

rali ... sa -ti zic ceva... stii ce bine e cu ore fixe!!! Asta asa ca sa te amarasc!!! Glumesc fata dar imi dau seama ce greu este cu program din asta ...flexibil! La noi e fix ca ceasul, 9 lapte, 12 supa si "felul doi", 3 lapte, 6 seara iar mancare (fructe, sucuri, orez, cereale... modific mereu) si la 8-9 ultimul lapte... deci totul e conform planului, chiar si somnul... la o ora jumatate maxim 2 se culca pentru 30 de minute, sau 2 ore...

hai !!! Ckristina - ca nu stiu cine e, nu am apucat-o eu la odisee, cred ca am prins trenul mai tarziu... dar nu conteaza
nascare usoara, ca abia dupa asta incepe veselia mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

salutare fetelor!

sa incep si eu cu gal;eria pentru cristina FELICITARI MAMICO !
bun venit in lume printesei BIANCA Maria (cred). am vorbit cu ea mai demult si era bine, astepta cu nerabdare momentul. ii trimit un mail si-i zic ca ne gandim la ele.

YLIMIC... nici nu stiu ce simbol sa-mi pun ca sa incep mesajul... poate ...asta sau... asta sau......sau asta:... legat de experienta noastra cu legumele. nu v-am mai scris, ca am avut o saptamana de kkt foarte mare. stii ca am zis de dovl;ecel, apoi a treia zi am pus oleaca de cartof, ... vai de capul nostru ,.... ei ii place nemaipomenit si vroia mai mult da nu i-am dat si ii dadeam lapte in schimb. si asa si-a stricat complet programul. si a avut dureri de burtica saraca... joi noaptea s-a trezit plangand si asa a tinut-o vreo 2 ore, apoi sculat des si vaitat... doamne, nu stiam ce are. nu stiu ce am facut eu gresit. poate ora la care i-am dat alea catva lingurite de piure de legume, nu stiu. sau nu i-a priit. vai de capul meu, am zis ca fug de acasa sambata noaptea... in miez de noapte plansete... am desfacut-o la pampers si s-a kkt pe tot patul , insirat peste tot, ...in sfarsit asta. dupa vreo 2 ore de vaitat. imi venea sa plang de necaz.
sambata nu i-am mai dat nimic. duminica a fost copil normal, s-a jucat si a fost bucuroasa. azi la fel... ce sa zic. eu nu-i mai dau nimic.
acum notez in carnetel orele la care papa si doarme si apoi ma duc la un doctor ceva, nu stiu... sa ma sfatuiasca cum sa incep, cu ce. am luat frica, pe cuvantul meu... oricum de saptamana trecuta a inceput sa pape mai des. si noaptea. nu am ce sa-i fac.... deci oricat as vrea eu program pentru ea, nu se poate... in voia ei merge totul ca altfel uite... o dau peste cap.
asa ca... nu stiu ce sa iti zic... sa vedem cand incep alte fete care alapteaza, sa imi zica si mie cum se face ....

aici ploua de rupe. plictiseala mare. thea a adormit. va pup!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

gabriela_s nu zi fata hop... ca ii place lu' tati cum creste copilul... si da cu pumnul in masa si zice "mai vreau unu" ... atunci ce o sa faci? te mai bagi la inca un bb mic si frumos!!!! AAA din domeniul tati... al meu eri a aflat cum se strange carutul... ii tot aratam clapita rosie pe care trebuie apasat sa se plieze carutul (dar rosie nene de se vede de la o posta) si el nu o vedea, dar nici dupa ce a vazut-o cu greu s-a descurcat....
al meu daca zice ca mai vrea inca un copil... sa-l faca nene, dar cu alta!

Mergi la inceput