Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 26
Liuda spune:
catalina intrebai de stat in fund... eu o pun dar nu sta ca ii place doar in picioare.... deci asta in fund parca ar avea limbrici, nu sta! in schimb se ridica direct in picioare... asa ca o mai tin in fundulet ca am impresia ca nu se mai aseaza si copilul meu in cur asa ca la altii (de pe strada) . Si mai nou acum ii place si in carut sa stea poponet ca vede in jur si tiipppaaa de se uita toata lumea la noi! Sambata de la 150 de metri stiam ca vine copilul acasa - eram la chiosc si aud tipand - hai ca a venit fata mea acasa!!! Are uneori dispozitie de tipa pana mai nu raguseste!!!
Liuda spune:
am vazut poze cu gabriela_s si fetita sta la masa... ma rog masuta ei!!! Pai eu trebuie sa cumpar masa? deja? eu ziceam ca mai stam o luna? greseam? trebuie masuta? aoleu! a crescut hoata mea!!!
marybell spune:
catalina Erik sta in funduletz numai la mine in brate sprijinit cu spatele pe pieptul meu, singur inca nu e capabil sa-si mentina pozitia, cade ori in parti, ori in fata, depinde de cum nimereste
in carucior il pun ridicat la 45 de grade, inca nu l-am ridicat la 90 gr.
in schimb mai nou am observat ca daca sta intins pe spate, incearca el singurel sa se ridice, si isi incordeaza ceafa ridicand capul si gatul. eu cred ca pe la 6 luni or sta si ai nostri in funduletz
ca vad ca i-au intrecut astia mai micutzi cu 1 luna ca ei.
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
Liuda spune:
marybell al tau baiat este mai mare ca noi cu o luna... eu tot ma uit dupa voi, daca ai vostri se aseaza - inseamna ca urmeaza si la mine... dar vad ca mai tare ma stric de nervi cu voi!!! ca eu sant disperata s-o vad in fundulet odata... dar ea cade in parti, in fata, nu isi tine echilibrul.... dar in carut nu mai vrea la 45 ca nu vede cucoana tot ... asa ca urcam sus popot ca oamenii mari si stam cu lanternele deschise si dam din cap cu viteza luminii sa nu scapam cumva ceva si mai si tipam daca ne place!!! hai fata nu ma disperati si voi ca eu ziceam ca la 5 luni sta in fundulet dar mai avem inca doar 2 saptamani si facem 5 luni si nu vad eu semne mari de stat in fund.... Nici voi cei mai mari ca noi nu ma prea bucurati!
Catalina spune:
Eu l-am mai pus pe Matei in fund in coltul canapelei (vezi ultimele poze) si nitel sprijinit de perne si in carut. Dar el de jos nu face efort sa se ridice cum zici tu Marybel. Nici nu stiu cum o fi mai bine, sa il pun sau nu?
Liuda, ce m-am ras de fita! Ca o auzi de la colt!
Catalina spune:
Vai Anis, plaja! Boierie!
Si Matei are brobonele din alea dar daca nu plange nu ma impacientez.
adinush spune:
Liuda "la carte" zice ca stau a 6 luni si voi de abia aveti 4 jumate asa ca nu te mai stresa degeba
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
cleopiciu spune:
Scriu si eu cite ceva repede ....
Nici Daria nu sta in fundulet de multe ori cind o ridic se imburica si vrea in picioare....si daca o ridic in picioare, ride ...
In legatura cu brinza de vaci mie doctora mi-a spus sa ii iau cutie micuta de lapte UHT ,si sa pun o pastila de calciu lactic si credeti ....,nu se mai brinzea laptele ,asa ca am mai pus citeva picaturi de lamaie ....,nu mai stiu cine a spus ca nu se face BRINZAcu LAPTE UHT ,DE CE? LAMURITI-MA SI PE MINE .....,eu am crezut ca-i mai bun deodata ce este adus la o temperatura foarte inalta ...
Ce papa Daria la 5 luni si 11 zile:
MASA 1 -lapte
MASA 2-mar cu biscuite (fara gluten) si cu un pic de suc de portocala sau bana cu suc de mar si morcov (pentru ca nu vroia sucul separat l-am pus in banana si asa la papat)AZI a papat banana cu brinza de vaci
MASA 3 -lapte
MASA 4- crema de legume (fac supa din : morcov ,patrunjel ,telina ,cartof dovlecel,ceapa patrunjel verde si dupaia bag in blendar doar dovlecelul ,cartoful ,morcovul si o frunza de patrunjel verde nefiert doar oparit, mai pun un pic de lapte formula facut cu un pic de zeama de la supa si o lingurita de ulei de masline )
MASA 5 lapte
MASA 6 - lapte cu cereale (180 apa + 5 cupe lapte +2 cereale)
PESTE CITEVA ZILE INTRODUCEM SI CARNITA (PIEPT DE PUI) SI DUPA INCA CITEVA ZILE GALBENUS DE OU.
Intre mese mai bea cite un pic de ceai daca are chef si nu se strimba...
SPER CA NU V-AM PLICTISIT CU MESELE NOASTRE ,POTE VA SUNT DE AJUTOR....
PUPICI!!!!
ylilimic spune:
Buna, fetele!
Eu sunt iar cu dureri de spate, Matei se cere intr-una la buni sa faca nani (dar acolo cam sare peste mese ca nu-l dovedeste mama) iar (S)Adam imi face zile fripte, motiv pentru care va cer ajutorul.
Va sa zica e cineva care alapteaza si a inceput si diversificarea si are cat de cat un program de masa?
La noi e nebunie!
Aseara la h22 a halit 200 ml cereale. Pana nu a stins un san la h23 nu l-a prins somnul.
S-a trezit la h3 si iar san.
La 6 iar san.
La 9:30 piure de pepene galben cu cereale (dupa cateva lingurite a inceput sa planga) + san.
La h13 piure de legume (cartof+morcov+telina +dovlecel+mazare), insa dupa 4-5 lingurite bombanite s-a inverzit de plans dupa san. L-am calmat si iar san. S-a jucat putin si iar plans +san si acum nani.
Mentionez ca sunt combinatii de fructe pe care le devoreaza (piersica+banana+mar+ 1lingurita cereale). Daca sunt simple nu au atata succes. Am inceput diversificarea "cu cap", mai intai legume, la inceput una, apoi am adaugat alta la interval de 3 zile. A durat cam 10 zile si am bagat o masa de fructe dimineata si tind sa cred ca de cand a descoperit dulceata fructelor zice adio legumelor. Am sperat sa se lungeasca intervalul dintre mese, sa pot iesi afara cu ei...insa indiferent la ce ora mananca, la fix 3 ore urla de ma stie juma de oras...si atunci ori nu am piure de fructe, ori piure de legume... Sa zicem ca de nevoie ii dau san, in oras, suge 3-5 min si gata. Insa la interval de doar 2-2:30 i se face iar foame...si nu mai respect nicicum un orar de masa, zilele nu seamana deloc una cu alta. E haotic si obositor asa...
Ziceti-mi cum sa fac, si ma dau pe brazda. Imi place programul ralucai (te-am sunat aseara sa imi zici de unde ai luat biscuitii de la Milupa) insa ei sunt pe formula de mult, si au avut program de lapte...Imi place disciplina messei insa si ea e pe formula (chinuita ce-i drept). diana alapteaza, insa la ea diversificarea va fi probabil o joaca fiindca Thea pare curioasa de nou...Adam nici nu se sinchiseste (daca seamana cu Matei nici nu o va face vreodata, ba dimpotriva acesta nu manca ce nu cunostea)...
are cioneva idee cum sa o scot la liman cu diversificarea?
ma intind, ca ma rupe spatele, insa cand revin tare as aprecia niste opinii pako, gio, monu cum imbinati programul copiilor?
Am vazut pozele: Roni cu tati, Letitia cu bluza noua, Adriana - mooooaaamaaa ce gura mare! Frumosi cu totii!
cata - si aici se face plaja in draci, insa eu nu merg inca, poate dupa 6 luni, desi imi inchipui de pe acum ce ma asteapta: asternuturi + termos+ gustare+ umbreluta+ barcuta+ carucior + jucarele de nisip+ O MARE DURERE DE SPATE! si de cap cred...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
kateryna spune:
fetele, astazi e programata la ceza fosta noastra colega de odisee Ckristina. Na bagam la o galerie ca in zilele noastre de odisee? ![]()
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)