Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Pt mine a contat foarte mult ca am fost tratata ca un adult si nu ca o copila, fugita de-acasa cu dor de... Eu n-am fost niciodata tratata ca un adult si respectata, pana sa ajung la Tutunaru... A fost respectuos, delicat, a vorbit pe intelesul meu, mi-a inspirat incredere... Sunt satula de faze de genul... "N-ai nimic domnisoara, du-te acasa, esti tanara." sau "Da' mamica stie?" sau " Uite de asta va pedepseste Dumnezeu ca va vopsiti si va puneti cercei in buric", etc...
Poate singurul lucru pe care i-l pot reprosa este faptul ca-i foarte aglomerat... Atata tot... Daca pana la anu'(cand am de gand sa fiu graviduta din nou) gasesc pe altcineva (desi ma indoiesc), poate ca voi merge la un alt medic... Dar nu cred...
Aaa si cu banii... In afara de consultatii n-am platit nimic... Si consultatiile le-am platit, pt ca am ales sa merg la cabinet, puteam foarte bine a merg la spital si atunci nu plateam nimic altceva decat ecografiile la Iosup... Si asta e un alt aspect, care a cantarit destul... N-am bani de unde sa dau in stanga si in dreapta...

Fiecare alege ce-i mai bine pt el... Pt mine, Tutunaru a fost varianta cea mai buna si momentan a ramas...

Fug la copil plangacios...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Poze mami aici

Mergi la inceput

Mai avem vreo doua poze noi

Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei! Sa cresteti sanatosi, frumosi si voiosi!

bb. Irina de Anne_ispas
bb. Matei Cristian de mamescu
bb. Antonio de aventura

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Fetele cu pisici pe-acasa...
Matza mea naparleste rau de tot... Aveti ideea care ar putea fi cauza? In afara de asta a si slabit mult, jumatate de kg - avea 2.5 si acum a ajuns la 2kg...

Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Am vizionat toate pozele (bb.Ana,bb. Eva, bb. Dominic, bb. Leti, bb. Adriana, bb. Roni- toti niste scumpi) si filmuletu cu Horia- cum scoate el limba cand vorbeste e haios tare.... printe urlete...nu stiu ce s-a intamplat cu Vlad de sambata seara cand e treaz vrea toata atentia si mai ales in brate...daca il las jos urla de se invineteste... si el pana acum chiar nu a plans asa... ma rog sa fie doar o faza...trecem si peste asta...

Tuzchi, Loleka, Laura- sa va bucure inimile micutii crestini!

gata...s-a trezit urland.......

Mai revin daca pot

O zi buna!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, in primul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, le doresc sa creasca mari si sanatosi

Irina de Anne_ispas
Matei Cristian de mamescu
Antonio de aventura

Loredana daca nu e vorba de naparlirea de primavara, care de obicei e mai abundenta, atunci vezi ca poate din cauza caldurii nu se mai alimenteaza cat ar trebui si de cele mai multe ori din cauza unor probleme de nutritie naparlesc destul de rau si in cazul asta bine ar fi sa ii faci o vizita veterinarului.
sau...ar mai fi chestia aia cum ca...odata ce sta numai in apartament naparleste mai tot anul desi pisica "genetic" reactioneaza la perioadele de naparlire.
si a noastra la fel, curge parul de pe ea efectiv, si e tot birmaneza cu parul lung

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata!
am recuperat...
ce faceti?
noi binisor, m-a cam capiat asta mica noaptea ca s-a trezit... ba de sete, a baut o galeata de ceai, ba de caldura... 27 de grade in casa...moare un om mare dap in pici ...

adela - ma intrebai cat mananca lapte... pai numai lapte are 3 mese, dimineata la amiaza si seara cate 150 - 200 (rar) ml. deci nu prea depaseste 500 ml pe zi, in rest la amiaza mananca supa pasata, apoi fructe (sau piure cu branzica). seara la 6 mananca sau cereale, sau orez, sau banana cu laptic, apoi bea sucul. deci mananca cum o simt eu, nu prea ma iau dupa carti, ii dau si basta! vad ca pana acum de la nimic nu a facut nici o reactie, nu ma grabesc cu rosia, oul, in rest papa fata si supa cu carne!

daconst ziceai ca se trezeste baiatul noaptea si bea putin lapte... e de sete, incerca cu ceai. Asa se trezea a mea si eu capiata faceam lapte si ea tragea 50-maxim 100 si nani.... eu ma inervam, ca mai mult alergam prin bucatarie... si am incercat cu ceai! si am descoperit secretul! e vorba de sete! Bea ceai si se culca si se mai scoala dimineata! Incearca si tu... sa nu mai arunci lapte pe apa samvetei, ca nu vrea el papa, el vrea sa potoleasca setea!

Messa da si voi mancati nu gluma... bai daca ii dai lapte scuipa, daca vii cu lingura sta cu gura cascata!!! AAAA dar cel mai tare e cand cu gura plina cu supa - stranuta!!! Deci a fost o faza... eram si eu si ea si peretii si patul numai supa.... Asta e - abia incepe nebunia!

katy - nu stiu ce faci tu fata de aveti 4 dinti... pana are si fata mea doi - voi o sa roadeti la ciolane.... Pupici si felicitari!

am plecat la medic de familie sa-i duc dovada ca am vaccinat copilul

a dormit hoata mea eri bine si a mancat... dar noaptea m-a disperat, sant cu niste ochi ca lanternele...
mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gabrielaaaaaaa cum mananca fitaaaaaa!!!!!!!!!! Oau. La Matei fac eu ca toate alea, ieri io cantam si dansam cu lingurita, ta-su manca in fata lui, ca l-am luat cu noi la masa cand am mancat, doar doar o baga si el piureu. Sunt individioasa .... .

Lore, despre dr, daca tu simti ca ti se potriveste, mergi inainte. Stii cate am citit si auzit si io despre dr Radoi si pana la urma a fost cel mai bun pt mine. Tot la el ma duc, clar.

La multi ani bebicilor.

INTREBARE: ii puneti in fund pe copilasi? Ca am observat bebe de Gabriela ca sta in scaun din ala de masa ...

Lenesu asta nu vrea mai deloc sa se intoarca pe burta decat de la mine din poala. Sta pe picioarele mele pe spate si se intoarce brusc, aruncandu-se pe burta pe canapea (logic ca ii bag o mana de-a mea sub el sa il tin ...). Dar in pat la el sau la mine ... ioc!

Helenutza, daca vrei iti dau pe pm numarul dar mie de la salvare cand am chemat atunci pt Matei mi-a zis ca si Matei are capul aiurea format, ca de ce nu l-am modelat in cada cand era mic si ca acuma nu mai am ce sa ii fac. Sincer mie nu mi se pare dar ... ma rog. Chestia e ca mi-a zis ca acuma nu prea am ce sa ii mai fac. Ete asta sa ne fie toata problema de acum incolo.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vai pe pg 2!!!

Noi suntem la Breaza, eu fac plaja ,atat cat ma lasa Iarina.ca pe Ingrid am dus-o la gradi ,program scurt.

Poate stii voi,Iarinei i-a iesit pe cerul gurii niste brobonele albe.Ce sunt?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput