Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

pitilache, urmeaza si asta cu pozele, cred ca ai observat in dreapta fiecarui anunt sunt 5 poze mici cu ciobanesc german - acolo vor fi afisate pozele aferente anunturilor, inca se lucreaza de aia zic ca mai e de lucru

terbitza

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Messa da, am observat. foarte frumoase!
Succes in continuare!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Loleka, felicitari pt micul crestin, Dominic! Am vazut pozele cu Adam si Dominic, ce mai cavaleri!
Terbitza, pe zi ce trece Leti se face tot mai frumoasa! Si ii sade tare bine la pian!
Tzuchi, Ana e o frumoasa! Ce bine ca ii prieste lapticul tau. Cu acomodatul cred ca e greu! Mie mi-ar fi greu sa imi schimb vecinii din bloc, dar aminte sa merg undeva unde se vorbeste o limba ce mi-e imposibil sa o vorbesc!
lore, ieri sarisem peste povestea ta pt din lipsa de timp. Acum m-am intors si am citit-o. E impresionanta! Insa sunt in asentimentul lui Adinush si nu m-as duce la dr. care tocmai la mine a dat rateu. Mai ales ca el a vrut sa iti provoace nastrea in ziua respectiva. Asa e, spera ca va dura mai mult dar trebuia sa ia in calcul toate variantele.

Noi azi dimineata pe la 9 am plecat la o scurta plimbare si ne-am intors la orele 20,30. Asta pt ca pe drum m-am hotarat sa imi vizitez mama care sta la 1 h de mers pe jos (in ritm alert). Asa ca m-a prins amiaza acolo si la intoarcere am facut 4 h cu mama la o mica barfa. Si cum ne apropiasem de casa si nu terminasem de discutat am mai stat o ora pe loc

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, m-am trezit si io. Nu mai sunt asa bezmetica precum eram ieri, sper sa fie o zi buna ca am multa treaba.
Sunt cam ingrijorata dintr-un punct de vedere. Eu am inceput, la sfatul drului Radoi, sa iau Logest. De vreo 3 zile am sangerari. Eu parca stiam ca atunci cand am sangerari nu mai e nici protectia ok, voi ce stiti. Daca e asa ... am cam pus-o. Dar sa vedem. Oricum, nu le mai iau pt ca mi-am amintit si de efectele pe care anticonceptionalele le aveau mereu asupra mea, anume schimbarile de dispozitie destul de nasoale si completa lipsa de chef ... intelegeti voi ... .

Trebitza, iti multumesc pt detalii. La mine cred ca este acelasi lucru cum era la tine albitura dar cu morcov. Am sa il scot si eu daca mai refuza. Sincer eu nu vreau sa ii cumpar borcane din acelea. Am eu un pitic ca nu sunt bune si cu asta basta. Am sa incerc in continuare cu legume, sper sa le ia toata saptamana si apoi ma gandesc sa incerc si cu fructe la 10. Auziti, am pierdut faza cu biscuitii. Marina, despre ce biscuiti e vorba?

Cu cerealele ... cred ca totusi le dau pas. La sfatul consilierei mele de specialitate :), dna Adinush, si de altfel si al doctorului, voi baga Humana 2 cand termin cele 2 cutii de 1 pe care le mai am.

Pitilache, eu am zis, nu mai suport sa citesc povesti naspa despre copii. Probabil ca suna egoist dar ... decat sa mi-o ia mintea razna iar ... . Mai bine asa.

Hai ca s-a trezit piticania. Vedeti ca azi iar se anunta caldura mare mare. Aveti grija.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

irina bb de anne

matei bb de mamescu

antonio bb de aventura

catalina nu stiu ce sa-ti spun cu sangerarile, nu am avut niciodata din cauza pilulelor, iar acum vreau sa merg la endocrinolog pt un control, analize si apoi sa vad ce-mi recomanda. m-am programat la dr neamtu.
cu biscuitii...am zis ca as vrea sa-i pun ff putin in marul ras, din aia deja faramitati de la milupa. cred ca sunt intructiuni pe cutie referitor la cantitatea care se adauga la o masa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Dana - pe dintisori cred ca ii spalam dupa ce le apar macar 4 bucati, zic eu. Adica dupa 7-8 luni. Pana atunci daca stergem gingiutele cu o compresa sterila inmuiata in ser fiziologic cred ca e suficient.

Adinush-ule, nu sunteti mama defecte, ca si mie mi se pare uneori ca Evi nu e tocmai frumoasa. Si tot asa , din anumite unghiuri . Mereu cand vine sora-mea si incepe, "uiteeeeeeee ce frumoasa eeeee!!!" ii zic, "ei, e draguta" . Dar a mea e cheala rau, poate de-aia. Dar o iubesc de mor.

Messa- felicitari, imi place ca e bine structurat si ordonat site-ul. Apropo, cunosti cumva vreo pensiune canina serioasa si care sa nu ma jupoaie de bani, ca tre sa plecam si noi in vacanta...

Cata- cereale? de ce nu incerci cu mar, sau chiar mar copt ar fi bine tinand cont de problemutele cu kk... Sau piersica? De obicei da, cerealele se dau cu lingurita . Eu stiu ca in lapte se pot adauga cele simple (fara ados de lapte).

Messa- stii ceva nasol despre Milli????

Marina- la David foloseam biscuitii populari, clasici si din topor, dar am inteles ca exista biscuiti speciali pt. bebe, fara gluten. Eu una n-am gasit inca.

Lili- eu nu-i dau sucuri de la Hipp, nu-mi place cum arata . Si mi se par cele mai bune alea facute in casa. Stiu ca e greu cu spalatul si adunatul dupa, dar cu ocazia asta mai bea si David, mai beau si eu asa ca merita efortul pana la urma.

Shine- si eu am fost la un medic cunoscut, profesor, bla-bla...si a facut si el greselile lui. Dar a avut grija de mine, nu pot sa fiu nedreapta. Mai povestim cand ne intalnim

Messo- asa patesc si eu cu zapauca mea, sta sa vomite fiecare borcanel cu care am incercat-o....tot, si legume si fructe. In schimb, la ce-i pregatesc eu deschide gurita singura si mai mananca si cu pofta. Ce ma fac eu in concediu???

In rest, noi suntem bine, David e pe antibiotic, dar oricum nu a avut simptome de boala ci doar puroi in gat. Mai stam sa ne gandim cu operatia, nu vreau sa ma grabesc. Intentionam sa plecam la mare sambata, sper ca vremea sa tina cu noi... Evi e bine, vesela si vioaie si zapacita, ii place sa se joace , vaneaza jucariile prin patut, unse se suceste si se rasuceste in toate felurile, le prinde cu manutele si le papa . Cred ca se anunta dintiosori si la noi dar mai incolo, acum doar o supara gingiutele, drept pt care i le mai masez din cand in cand...Faza e ca sta incremenita si-i placeeeeee... In we am hoinarit prin parcuri, ieri am stat vreo 4 ore in Herastrau, super fain.

Ma duc la treaba, azi e zi de gatit, m-am gandit la niste dovlecei umpluti (cu carne de pui). Pt. mine fara orez

pt mamici si bebici

PS- Iza, Marinar, Alinuk - multumim frumos pt. urari

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Salina, cu pensiunile canine e cam nasol, pentru ca oricat de bune ar fi conditiile, animalul are impresia ca e abandonat... una cat de cat ok ar fi Yoyo Pet, dar din care stiu omul care avea afacerea a vandut-o la alti 3 si nu stiu ce au mai pastrat din vechea organizare...

Milli e un fel de "noul Danone". Au si ei gelatine si amdoane in iaurturi si de asta nu am incredere.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Incerc sa tin pasul cu voi.

Lore, sunt in asentimentul lui Adinush in ceea ce-l priveste pe dr T, si nu ma incalzeste cu absolut nimic ca nu primeste bani...N-am apucat sa citesc toata povestea ta, acum ma duc inapoi, insa eu am chiar multe sa-i reprosez geniului Eliasului si-mi pare f bine ca mi-a venit mintea la cap si n-am mai umblat dupa cai verzi pe pereti si m-am intors la dr cu care am nascut primul copil..

Daca vreti sa vedeti cap turtit si in colturi va invit sa-mi vedeti sotzul, vorba lui Lili zici ca e lovit cu o tigaie stramba in spate; eu il iubesc asa cum e si nu cred ca aspectul capului l-a impiedicat sa duca o viata normala...Cred ca mai degraba trebuie cautat motivul pt care anumitor bblusi li se deformeaza caputul, dar n-am idee care ar fi ala. Cred ca am citit undeva ca e mai moale caputul celor care au lipsa de calciu, un inceput de rahitism, bla bla, ca doar toti dorm cu capul intr-o parte si nu-l au stramb. Tin minte cum ma batea bunica la cap sa-i pun ceva in laterale Taisiei sa stea cu capul drept sa nu se deformeze..va dati seama ca i-am dat ignore si copilul n-are nimic.

mersi mult fetele care m-ati incurajat legat de kg mele. pana la urma vad ca slabesc constant, bine ca slabesc. iar in weekend am mai scapat pe alocuri in alimente "nepermise", fara consecinte.

cele care mergeti la electrostimulare, da rezultate? eu incepusem masajul anticelulitic, cu oarece rezultate, numai ca nu ma pot tine de el.
de-abia astept sa vina vacanta, sa-si ia si barbate-miu concediu, si fie-mea sa termine gradi, ca sa o tulim din orasul asta jegos...urasc bucurestiul!!!!!
in rest, cred ca am pierdut una-alta din discutiile voastre.
vroiam sa va intreb:

voi ce mere le dati copiilor - ce soi, de unde le luati? (noi pana acum am folosit borcanase, dar ma gandeam sa-i mai fac si eu cate ceva)

aveti idee ce lapte se da gratis in Bucuresti? ia careva? (ma gandeam sa fac cumva sa-l iau, pt branzica lui bb - noi vom incepe cu ea de la 5 luni, la sfatul dr, si prefer s-o fac din lapte praf, e mai sigur asa)

am trecut deja pe topfer 2, bb il bea bine, dupa vaccinul asta n-am mai facut greva am observat. messa, ati incercat Polyvital? a inceput ariana sa pape mai bine?

cat despre eruptia dentara, traiasca remediile homeopate ca asa am si eu cateva zile de liniste pana tre' sa-i dau iau si tot asa.

daca imi mai amintesc, mai scriu,

ps - intalnirea din cismigiu a fost super
laura, n-am reusit s-o vad pe eva la botez, imi dadea eroare

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata!!!

ce fac mamicile si bebeii???:)

messa felicitari pt site,ai avut o idee foarte buna cu magazinul virtual,va urez succes si spor la vanzaritu faci doar grafica si programarea altcineva?

am vazut o mamica noua pe aici.maria ,salutari si de la noi,bine ai venit!!!

cata mai bine mergi la un control sa vezi ce e cu sangerarile,mai ales daca aveai probleme in trecut

terbitzace canta leti acolo???dur dur d etre bebe?
si de noi mai fac misto rudele si prietenii,ca adriana o sa fie pianista ...sau...ginecolog pt ca are degetele lungi

adinushiti dau dreptate in ceea ce spui tu acolo.iar ce s-a intamplat la tine a fost destul de grav,nu am inteles de ce nu a trecut la cezariana din prima,sau macar cand a vazut ca totusi copilul nu iese ,de ce a mai bagat si tampenia aia de vacuum.ati avut totusi noroc ca ati scapat cu bine amandoua pana la urma,aia mica insa putea sa isi disloce vreun umar,puteau sa i se sparga vase de sange la cap...samd.ati avut noroc!!!

va mai citesc si revin

aaaah,avem si noi poze la masa,cu tati.e o haplea asta mica.pozele stau dovada,haleste la piureul ala...parca ar veni sfarsitul lumii

ma uit imprejur,sa nu imi fure cineva piureul!!!

gura mare,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

m-a cam murdarit la botic tati,dar invata si el...

buppppppp

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele , nu am timp acum sa va citesc, ati scris cam mult, sper sa recuperez cele cateva pagini.
Catalina te intrebasem de masaj din cauza ca ma gandeam sa merg si eu cu el pt caputzul un pic aplatizat...
decat pozele TERBITZEI si ale gabrielei le-am vazut. f dragute puiutele! o sa le vad si pe restul, de abia astept.

punem si noi un filmulet cu un discurs www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070602&ctime=172859" target="_blank">aici

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput