Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
Daconst spune:
La multe lunishoare:
Sofia bb de Aelita
Thea bb de Dianamizzi
Odette bb de Monicutz
Alexandru bb de Shine

Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
adela2006 spune:
liuda daca ai tu timp nu-mi spui tu ce manca diana intr-o zi ? tu cand ii dai fructele ? ce sa-ti fac daca esti la super avansati ? ( ca voi mancati si carnita si branzica
) a si sa nu uit cat lapte bea diana pe zi ?
noi dimineata mancam un biberon cu lapte cam 180 uneori cand e mai bine dispusa manca 210
la 2 papam legumele o cana = un borcanel jumate ( dinala de la supermarket ) mai nou fara laptic dupa
apoi la 17 ( de azi ) 100 mllapte
la 19.30 fructe cu branzica
si ultima masa seara pe la 22.30 depinde , eu sper la 180 ml lapte
deci mananca in medie 500 ml de lapte
sper ca nu v-am plictisit cu mancarea noastra dar chiar nu [pot sa-mi dau seama daca e prea putin ptr ea
dana chiar nu stiu de la ce au fost bubitele la alexia au durat doar o zi dar era plina , in ziua aia am fost la cumparaturi cu ea si a fost cam infofolita poate de la transpiratie nu stiu ca au disparut dupa baita , mai ramasesera cateva pe spate dar alea le are si acum sus pe langa gat ; dar tu noaptea cand se trezeste ii mai dai lapte ?
liuda dar cum in laptele cald se pun pastilele ? scuze dar sunt total pe langa 
nu mai e nimeni care da o masa doar de legume sau de fructe fara lapte pe langa ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
marinar spune:
adela noi abea am inceput cu fructele deci nu am facut inca o masa numai de fructe, dar stiu ca ayleen papa o masa numai de legume. oricum la cantitatea de legume pe care o papa eu cred ca e normal sa nu mai pape lapte. tu ce fructe ii dai?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
marina eu ii dau para cu nectarina ( sau piersica depinde ce gasesc ) si caisa cu branzica dulce ; fructele i-au placut de la inceput spre deosebire de legume ![]()
adela
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
ce-i cu linistea asta ?
pe unde umblati ?
adela
invitatie botez
sunt fetita mare
maria_rubi spune:
Adela, da eu eram cu parasuta in Malta
, si cand avea Mara 3 luni in burtica, eram in Budapesta, pe rollercoaster
Deh, imi plac senzatiile tari, cred ca si Marei o sa-i placa
Branzica de casa se mai poate face punand suc de lamaie in lapte, in loc de calciu lactic (asta pt bebeii care nu au voie sa ia calciu).
de
Mara
POZE
adinush spune:
Adela si Ayleen are o masa doar de piure de legume.Nu stiu exact cat papa pt ca nu am cantar de bucatari dar citeam ca o portie inseamna 125 gr
Branzica de casa se face din lapte proaspat(nu UHT) lasat sa fiarba vreo 10-20 min dupa care se adauga calciu lactic pisat sau zeama de lamaie.Rezultatul e ca se separa branza de zer,ca un lapte vehi pe care il pui la fiert.Se stoarca prin tifon si gata.
Nu am o explicatie stiintifica de ce se prefera branza asta dar inclin sa cred ca nu e bun pt bebei cheagul din comert care se foloseste in mod normal pt branza,oricat de sigura ar fi sursa de unde ai cumpara branzica.La mine de ex face mamaie la tara si nu am vrut nici macar de la ea
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Daconst spune:
Adela,eu zic ca mananca bine Alexia,nu e deloc putin.Acum m-am uitat peste foaia cu diversificarea de la moasa si scrie ca o masa de legume poate fi intre 150-200g.Iar in momentul cind are deja 2 mese fara lapte ar mai trebui sa bea 550-650ml lapte.
Cind se trezeste Lucas noaptea trebuie sa-i dau laptic,ca altfel scoala toti vecinii.Nu bea mult,doar 100ml si adoarme inapoi.
Nu stiu ce l-a apucat,dupa ce 2 luni a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca.Ciudati mai sunt si copii astia.
Azi s-a mai intors o data,dar pe partea stanga.Ieri s-a intors pe dreapta.Cred ca oboseste daca se intoarce mai mult de o data pe zi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Katy,felicitari la Anelin!
Sper ca de acum sa va mai linistiti o vreme,ca v-a ajuns si voua.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)