Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
ylilimic spune:
mediterana - pozele Rihanei sunt ale Romariei si le gasesti la adresa mami_ian_feb2007@yahoo.com, parola e aia f cunoscuta tie.
am plecat la mama, acolo voi merge la biserica pt botezul lui Dominic, baietelul Lolekai, si abia pe seara vom ajunge acasa.
sa fiti cuminti si sa nu "scriti" mult!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
adela2006 spune:
se pare ca am trecut la "avansati" alexia dupa portia de legume ( masa separata la ora 2 ) si de fructe ( tot masa separata de la ora 18 ) nu mai vrea lapte deloc
asa ca i-am marit portia manca cam o cana plina dar ma intreb daca nu e prea devreme ?
in rest ieri a fost super super maraita m-a disperat am stat mai mult cu ea in brate si nu am putut face nimic de ea
mai nou nu mai doarme dupa baita din nou si ma streseaza ca vrea leganata in brate si e deja atata de grea ca-mi rupe si mainile si spatele
si acum incepe din nou concertul deci va las
mai revin ca voiam sa dau si niste raspunsuri
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
nadiutapm spune:
Adela, da ce mananca Alexia, o adevarata mancacioasa
grasunica
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Ivona1977 spune:
uitati www.youtube.com/watch?v=-WzpKbkSNoA" target="_blank">aicicum citeste ella (film)
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
eli1977 spune:
hai buna, fete,
La multe lunishoare sarbatoritilor nostri dragalasi de zi...
SOFIA de Aelita, deci si voi o botezati fix de ziua ei(ca si noi, s-a nimerit), sa va fie cu noroc!
THEA, bebelusa de Diana
ODETTE, bebelusa de Monicutz
si nu in ultimul rand, dar, de, erau domnisoarele in fata.., domnisorul ALEXANDRU, cu ochisorii lui de albastrica-bebe de Shine
sa-ti traiasac printul, fata!
Nadiuta, eu nu lucrez pe probleme de evidenta a populatiei, insa Autoritatea pt Straini functioneaza la parterul cladirii unde lucrez eu, daca ai vreo treaba cu ei, vedem ce facem;ok?
iar la buletin si pasaport, dupa ce termini cu cetatenia sa-mi spui, sa pregatim actele la dosar si vedem cum facem si acolo, poate te ajut sa rezolvi mai usor, sa nu mi te care aia pe acolo, sa stai la cozi,, mai ales cu Lidiuta, draguta..
Liuda, Iza, Lilisor, vazut pozici minunate cu bebicii, pupa-i-as!!!ma uitam cum cresc..isis definesc incet si trasaturile...ei ne vor creste, noi vom imbatrani..
vad ca nu a scris nici o fata despre intalneala de ieri..a fost taaare dragut, mi-a placut tare..pt ca am venit de la birou , am fost fara Dodo al meu si mi s-a facut un dor de el..da' m-am mai potolit, i-am luat si eu in brate, pe rand, pe Ayleen
, Teo
, Lizuca de Miciurin
si ii luam eu si pe ceilalti dar unii aveau treaba sa sforaie(Davidutu de Laura Popy)
altii s-au uschit mai repede, cu treburi-Eva de Gio, Alexandru de Shine
...
singurul regret..ca n-am fost mai multe fete..dar mai avem noi timp si ocazii
pe urma am prestat un dentist , am scos gupil afara si dupa baita lui, pe la 23, ghiciti ce..am fost in Salsa!n-am mai fost cam de un an, de vara trecuta..nu mai stiam gasca..am stat, fete, ca nebunii, pana la 3..eram rupti.
Alinuk, m-am uitat dupa tine azi la sala, era aerobic cu Luminita, la 12 si ceva, dar nu te-am vazut...mi-am vazut de banda mea, acolo..
o zi buna, vreme minunata si distractie va doresc
aaa, Marybell, uitasem, maaai, ce ragut e Erikutu,mai, cum se vaita el cu mana la cap, ca un om mare..cred ca tare il mai doare..un pup sa treaca!
va pupam
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
Ivonaaa!!faata, e minunata Ella!faata, cum ceteste ea acolo si mai da si paginille...maaai, mori de ras, e scumpa tare!si e glasuna ca Andrei al meu!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
adela2006 spune:
ivona ce dulce e ella cum citeste probleme cu cezariana ( de fapt cu operatia)ca haine stramte inca nu-mi permit am daca o tin prea mult pe alexia in brate ca haine stramte inca nu-mi permit 
nadia ti-am vazut si eu fata e duce foc si vesela ;
dana cum e lucas ? a avut si alexia intr-o seara pielea plina de bubite mici si rosii pe maini pe burtica si pe spate , eu le-am vazut doar seara la baita si a doua zi au disparut
maria_rubi bine ai venit m-am uitat la pozele tale sa nu-mi spui ca tu zburai cu balonul ala
; mara e ca o papusica 
marybell am vazut filmuletul e total cum tine manuta si cum casca erik il legana tati pe picioare ?
liuda ai inceput sa-i dai branzica ?
eu ii dau de alimentara de la milli cu calciu dar am auzit ca nu e bine si ca ar trebui sa o prepar eu in casa dintr-un litru de lapte cu 8 pastile de calciu dar nu stiu cum ( se pun pur si simplu pastilele in lapte si astept sa se faca branza ? )
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
marinar spune:
ivona eu nu am purtat pana acum fusta stramta, dar oricum operatia nu ma jeneaza cu nimic. daca pot eu usa suport electrostimularea in zona operatiei sigur nu m-ar jena o fusta stramta.
catalina al 2-lea dintisor e tot incisiv nu? fata dar are gingia inflamata pt ca nu am observat?
adela ce inseamna o cana plina? ea cat lapte lua la o masa?
ivona ce copil silitor ai...e dulce fooooc!
gata ma duc la trebi...io dau cu aspiratorul, sterg, etc si emmi cu tati dorm. pai e frumos asa!?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
adela SCRIU CE AM AUZIT
CUCA FIERBI 1 L DE LAPTE SI PUI IN EL 8 PASTILE DE CALCIU SI EL CICA SE PRINDE IMEDIAT, IL STRECORI SI UITE BRANZA... EU NU FAC CUMPAR BRANZA PROASPATA DE LA PRODUCATORI LOCALI adica fabricuta mica de lactate din galati care nu are adaosuri de nimic... (scuze de caps lick) si oricum la un varf de lingurita ce dau eu - nu ma apuc de fabricatii la domiciliu...
noi azi nu prea ne-am impacat cu supa si spre marele miracol a halit lapte... uite na mai intelege copiii astea!
pupici
am facut o suta de feluri de mancare - sant libera de oala o saptamana - ciorba cu perisoare, cartofi cu pastai noi, ardei umplut, salata. Oare ne ajunge?
Daconst spune:
Bai azi am fost si eu DE 3 X FEMEIE,asta daca mi-au murit laudatorii...
Am facut cumparaturi,curatenie,calcat si chiar gatit.Gupilu doarme si am de gind sa-l scot si afara ca s-a mai oprit ploaia.Apoi pic franta,cu siguranta.
Fetele,multumim de intrebare,Lucas e bine,multumim.Gatul nu pare sa-l mai deranjeze,bubitele s-au retras deci totul inspre bine.
Am uitat sa va scriu ca mai nou mananca mai putin la o masa,cam 170ml,dar in schimb se trezeste de 2 ori noaptea la 12 si la 4.
Parca mai tare-mi convenea sa bage 200 la o masa si sa am liniste toata noaptea.Mai sper insa sa-si revina.
Ivona,e o scumpica grasunica ta,cum citeste ea pe limba ei.I-am mai dat si eu la al meu cite o revista in mana ca-i place cum fosneste,dar vrea s-o bage in gura.De fapt el tot ce prinde baga in gura.
Sa stii ca si eu am patit-o cu o pereche de blugi stramti,ca m-au luat durerile de ovare,cred.Esti sigura ca la tine e operatia?
Liudo,sa nu te deochi fata cu atata mancare.Noua ne-ar ajunge o saptamana atata mancare.
Adela,ce bine papa Alexia.Eu zic ca ar trebui sa manance cam 190g la o masa(adica cit un borcanel) si fara sa-i mai dai lapte.Sper sa nu spun prostii.
Deci si voi ati avut bubite asa din senin?N-ai idee de la ce?
Eu m-am gindit ca poate a transpirat cind a avut febra si poate de acolo,habar n-am.
Cristiana,deci e mai mica cutia sau mai mare?Scuze,dar eu nu stiu cum e la Beba.La noi are 750g cutia si e 8€.Am crezut ca e buna oferta si de aia ti-am spus.![]()
Lili,distractie placuta la botez!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)