Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

azi e liniste
buna dimineata

daconst ce ati patit? fata bube asa rosii si daca sant si pe spate e alergie la ceva ce a mancat! Avea si a mea pe spate la 1 luna si eu ziceam ca e de caldura ca statea numai pe spate... dar nu ! a zis dr. ca e alergie si a trecut in 24 de ore cu lapte petru alergici... oricum eu zic sa-i faci baie, mai mananca, mai bea si pisa din organism alimentul care nu a fost bun pentru el. sper sa scrii azi cum s-a rezolvat aseara!
Mai, tu faci ca neoamenii, cica semana diana cu tas-o? La munte unde am fost toti strigau intr-o gura "vai ce seamana cu tata!!" la care el - " stiu ca vreti sa ma simt bine!" adevarul ca are ceva, si forma ochilor si a capului, forma la falci... dar mai mult, nu!!!

Maria _rubi - bine ai venit! si noi santem pe 18 ianuarie!!!
dar ce inseamna daca se strange fontanela repede? ca eu acum am aflat ca nu e bine. de ce?

despre forma capului... bai noi am avut un cap tzuguiat rau de tot, ca de la 3 zile a dormit doar pe parti, pe spate nu. doar cu capul dat peste spate si pe o parte, asa ca la 1 luna avea un cap ... plat! dar vad ca dupa ce a inceput sa-si miste capul si doarme noaptea mai mult pe spate, adica adoarme pe stanga sau pe dreapta, dar nopatea se intoarce pe spate... si-a revenit! ii mut jucariile cand pe stanga patului, si in dreapta, o pun in patuc la ea in diferite pozitii ! altceva nu stiu sa fac...

fetilliiii va pupacesc si plec ca sa fac piata si mancare, sta bona si eu fac vreo 3 feluri de mancare sa avem pentru toata saptamana!

marybell si la mine face urat dar nici cum face baietelul tau saracutul de el! inseamna ca la noi urmeaza, dar chiar asa chin!!!
ma gelurile ajuta- va zic eu! ca am o masea de minte care s-a inflamat de cand eram gravida.... si nici acum nu a iesit cu totul... aseara ma durea rau... am zis sa incerc si eu cu leacul fetei, pai chiar va zic ca a trecut durerea aia de gingie umflata! Pai are deja 1 an si ceva de cand ma chinuie si tot nu a iesit - pana marit eu fata poate imi iesa si mie maseaua de minte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, in primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, le doresc sa creasca mari sanatosi:

alexandru de shine
leon de dolphin
patrik de babirusa
maria de albinutzza
sofia de mediterana
andrei si stefan de levi
sofia de aelita
thea de dianamizzi
odette de monicutz

vad ca s-a scris putin de aseara asa ca recuperez imediat si vorbim...

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

daca vreti sa veniti ...pe noi ne gasiti dupa 13.00 aici http://www.mami .ro/familia-ta/stiri/vanatoare-de-comori-in-gradina-botanica-bucuresti.html

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetili.
Am intrat sa va spun ca dupa baie,bubitele s-au cam dus.Adica abia se mai vad putin.Habar n-am de la ce au fost.Oricum nu-i dau nimic decit laptele lui si ma gindesc ca de la caldura,totusi.

Mary,mersi de link,nu-l stiam,dar o sa-l studiez.
E naspa si cu netul asta ca aseara o luasem razna iar cu bubitele.La noi n-au fost deloc pe fata si ceva in genul asta mai facea dupa capusor,dar treceau.Acum m-am speriat cind am vazut si pe spate.

Pup fetele si we placut va doresc!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Liuda, sper sa nu spun prostii, dar cica nu e bine deoarece creierul are nevoie de loc ca sa creasca, ori daca se inchide fontanela....intelegi tu...

Cristina, eu am nascut in TM, deci slabe sansele sa ne fii intalnit prin Matern Iti trimit pe PM Id-ul meu de mess, poate ne dam o intalnire intr-o zi pe mal, ce zici?

Nadia, si Mara mea are perioade in care se trezeste asa: la 1, la 3, la 5.30, la 7.30 dimineata, fie numai pt o gura de ceai sau sa o alaptez. Dar de cand am renuntat sa-i mai dau ceai noaptea (am hotarat ca, daca tot mai am lapte, sa o alaptez cat pot eu de mult, inclusiv noaptea) mi se trezeste doar o data, la 4.30 si apoi la 10 dimineata. Eu zic ca sunt perioade si perioade, o sa renunte singura Lidiuta la unele mese, asa ca nu te impacienta.

Ralu, sa nu-mi spui ca Serban doarme o noapte intreaga ca si mor Spun asta pt ca ziceai ca e un copil fff cuminte. Am intalnit o gramada de bebei care dorm toata noaptea fara intreruperi de cand au iesit din maternitate.....ma cam apuca ciuda cand aud astfel de chestii

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana sper sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale acolo cum se mai simte Lucas cu gatuletzul?

marinar, cristiana va pup fetelor o sa ii transmit lui Erik compasiunea voastra

mihacarm din pacate la mine asta s-a intamplat...deja Erik s-a invatat leganat, dar sper sa reusesc cat mai repede sa il dezvat dar uite cum era aseara saracutzul de el mi-a fost mila si am cedat imediat

diana sper sa-si revina cat mai repede Thea la rutina veche sa poti sa-ti revii si tu la capitolul oboseala.

liuda pai aseara, cand l-am filmat pe Erik ca se vaita, tocmai ii dadusem cu calgel pe gingii si 3 ml de panadol. deci ce ai vazut in fimuletz, era dupa ce cat de cat se mai calmase, si deja pica de somn, fiindca pana la momentul ala a plans nu gluma
nici el pana la 4 luni si 3 saptamani nu a plans de dintisori. a iceput nebunia, acum vreo 2 saptamani, si vad ca inca nimic nu a erupt, e doar rosu si umflat asa un pic...sper sa treaca mai repede.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Dana ma bucur ca Lucas e mai bine .

Maria bine ai venit, ti-am vazut fetita, e o frumusica, si tu arati foarte bine.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARIA, si pe noi au vrut sa ne trimita la TM, ca membrane rupte prematur, ca nu stiu ce, dar pentru mine e mai bine ca am nascut aici, desi totul s-a intamplat cu totul altfel decat m-am pregatit eu. Daca m-as fi dus in TM, ar fi fost o drama, am stat aproape patru saptamani in spital, pana ce David a facut greutatea de externare. Cat despre mess, eu l-am pus si l-am omorat de vreo trei ori , mai bine gasim alta cale de comunicare, mess-ul asta nu e la sufletul meu.

Cu fontanela noi suntem la polul opus, e parca un pic prea mare, asa ca bagam calciu si Vigantol la greu. Si nu ne placeeee.

DANA, e posibil sa fi facut bubitele de la caldura si transpiratie, daca zici ca au disparut dupa baie. Azi dimineata s-a intors si tati, avem lapte pana incepem facultatea , dar oferta cu 13 eur 2 cutii era pentru cutii de 600, nu-i bai, am acum sase cutii de lapte, o luna n-aude tati de problema asta.

MARYBELL, sper sa-i fie de folos lui Erik, saracul, cand ma uitam la el ma gandeam ca si David o sa faca oarecum la fel! Au au au!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

fetelor va rog sa ma ajutati! avea cineva afisate fotografiile artistice cu fetita!!! nu reusesc sa le gasesc...stiti despre cine e vorba...cu fetita intr-un cos de fructe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mediterana e vorba de romaria cu bebe rihanna dar acum am cautat si eu si nu mai sunt pozele poate pe undeva la semnatura ei
am vazut toate pozele cu ocazia asta si avem niste bebelasi foarte frumosi

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput