Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

La multi ani tuturor copiilor si sa ne traiasca stelutele ca frumoase mai sunt
Am facut urarea mai tarziu dar decat deloc e bine si asa, cu scuzele de rigoare.
la multe lunishoare:

leon bb de dolphin

patrik bb de babirusa

maria bb de albinutzza

sofia bb de mediterana

andrei si stefan bbi de levi

Sofia bb de Aelita

Thea bb de dianamizzi

Odette bb de Monicutz

loremunteanu, ti-am citit povestea si lasa-ma sa-ti spun ca m-ai emotionat intr-adevar.Si eu am nascut la fel de "natural" ca si tine.
Nu pot decat sa te felicit si sa iti urez sa iti traiasca Roni si sa va bucurati mereu, ca acum, de el.

tonylexa, deja nu ma mai mir de nimic in tara asta de kkat, scuze de expresie dar asa mi se pare mie ca e.

liuda am vazut o printesa frumoasa ca-n povesti, sa-ti traiasca. Seamana putin cu sora mea cand era mica, si ea era frumoasa ca fetita ta.

ylilimic, am vazut slide-urile si trebuie sa-ti spun ca m-au facut sa-mi amintesc multe din momentele mele cu Dari. Cel putin aia cand sta Adam in lighean e mortala. Pupici pt baietei frumosi ce are mama.

maria_rubi, bine ai venit si sa-ti traiasca comoara frumoasa cu ochi albastri. Ce haoiasa e ea cu tati cand el doarme si ea nu, la fel ca la noi de altfel.

Helenutza23, eu de obicei, cam dupa fiecare masa, ma joc cu Dari si gangurim pana il vad ca i se face somnic. In funnctie de cat doarme, ne mai jucam putin si la trezire, pana la urmatoarea masa, si tot asa...deci destul de mult timp zic eu dupa parerea mea.

Daconst sa-ti traiasca falcile deformate si nora frumoasa. Cat despre baut, as fi vrut ei sa dea si el ceva dar cred ca e zgarcit ca ta-su', ca nu a dat nimik.
Cum mai sunt bubitele lui Lucas? Sa nu fie vvreo intoxicatie ceva...off micutul falcos.
Felicitari pt intoarcere, la mai multe

Ralu si eu la fel, ma uit cateodata la el si ma intreb oare eu l-am facut sau a venit singur? Noroc ca seamana cu mine.

monu sanatate multa

mediterana, pai bineinteles ca are un mod special de gangurit cu tati ca doar e fetita lui. Asa face si al meu baietel cu mine.
Pupici si sa-i treaca repede neplacerile vaccinului.

marybell, vaaaaaai micutul de elcum face, off fir-ar dintii sa fie. Citeam azi ceva unde scria ca, daca ar fi sa ne iasa dintii la maturitate, nimeni nu ar suporta durerea eruptiei lor. Va dati seama ce dureri sunt pe puii astia mici...
Aaaaa, uiite asta a scris si Nadia.

Mariana ne rugam pt micuta Diana.Ingerasul ei pazitor nu o sa o lase.

Fetelor grele zile cu Dari. Plange cum ma misc de langa el si l-am mai lasat sa urle dar se face verde-albastrusi trebuie sa vin la el. Cred ca il deranjeaza gingia ca altceva nu are nimic, niciun semn ca ar fi ceva. Azi a avut un singur moment de somn si vi-l arat si voua care vreti in miez de noapte sa va uitati.

abia m-am trezit
si casc inca
aici am vazut-o pe mami
iar aici aveti un pupic de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

iza simpaticul de Darius ne si pupa. ce ochisori, alungiti are...parca zambeste tot timpul...e un scump si il pupam si noi pe el.

fetelor in seara asta vad ca nu prea e agitatie aici pe forum, asa ca va pup dulce, noapte buna si vorbim maine.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

mi-a luat o noapte intreaga sa va ajung din urma. Acum ma duc sa ma culc insa inainte vreau sa imi mai alimentez odata bebelina.

Dana, din ceea ce am studiat pe net, dermatita atopica e o eruptie pe piele care provoaca mancarimi. Orice iritatie pe piele poarta numele de dermatita. Cel putin asas am inteles eu, insa megbeng poate sa te lamureasca mai bine.
Inca ceva: bebelusi nu stiu sa se scarpine pana la vreo 10 luni.
Si Eva a avut de la 3 la 6 sapt o eruptie uratica pe fata, mi se rupe sufletul si acum cand ma gandesc. Am tot cautat cauza si se pare ca de la saliva ei. Si acum, cand scapa suzeta in timpul somnului, unde ii atinge obrazul ii apare o bubita insa ii trece in cateva ore (dar o sterg cu o compresa sterila umeda ~ sfat dat de Katy).

Am vazut poze, filmulete, am citit glume.

nadia, Lidiuta e f. frumoasa. Mereu ma gandesc la voi! Iti doresc sa rezolvi cat mai repede cu actele.
marybell, l-am vazut pe Erik, mititelul, ce il mai chinuie dinisorii! Dar e un curajos dupa felul cum rabda durerea: cu o manuta la cap'sor! Cum sa nu il legeni pe picioruse! las' ca se dezvata singur (vorba mamei care isi apalta fetita de 8 ani)! Acum serios vorbind, si eu o mai legan si ii cant Evei cand o vad obosita si nu poate sa adoarma! Insa mi-e tare draga sa o vad cum se cuibareste in bratele mele, ma fixeaza cu ochisorii ei albastri si ploapele incep incet incet sa se inchida!
lili, nu doar ca esti talentata in facut montaje, dar pt tine ziua sigur are mai mult de 24 h!
iza, Darius e un shmecherash dulce foc!
marinar, m-a amuzat mult poza cu arestul la domiciliu!
Helenutza, am vazut filmuletul, ba l-am chemat si pe sot sa il vada ca tot asa face si Evushka noastra.
Mi-a placut f. mult poza facuta in parc in care apar bb Anelin, bb Teodor si bb David.
liuda, Diana e o frumoasa si nu zici deloc ca a fost in greva foamei!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cristina, David e capricorn? Eu, Adi si Mara, toti trei suntem capricorni...o casa plina de incornorati Unde stai in Arad? Noi stam in centru, poate ne intalnim la plimbare...

Loredana, si Mara mai face uneori kk gelatinos, dar sincera sa fiu, nu mi-am facut probleme. Atata timp cat e sanatoasa, nu are febra, io stiu ce alte stari nasoale, nu ma framant...oi fii eu mama denaturata de nu-mi fac atatea griji?

Mediterana, pt mine anestezia a insemnat mai multe ore de chin si de travaliu. Credeam ca o sa fie salvatoare, insa imi oprea travaliul, pentru o ora nu mai simteam nimic, nici macar contractii usoare, apoi cand efectul disparea, incepeau durerile din ce in ce mai puternice. Ideea e ca in timp ce eu ma relaxam cu epidurala, nici nu ma dilatam. Asa ca, dupa vreo 3 doze de anestezic, dr. meu a hotarat ca e mai bine fara. Am nascut greu, dupa 14 ore de travaliu, dar a meritat!!! Al doilea copil il nasc tot natural, fara anestezie!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata in creierii noptii... aici e 4.45. suntem treze de la 3.20 ... thea a adormit aseara la 9 . si de la 3 si ceva gata cu atata somn pe capul nostru...

in primul rand vreau sa zic si eu la multi ani tuturor bebeilor de 1 iunie ce a trecut , la multi ani sarbatoritilor zilei si multumim de urari la fel, ca azi e si thea. are 5 luni.

ce am stat acum si m-am uitat ce aici, am vazut multe poze si video . video de la DANA, MARYBEL ...mai saracul erik ce se vaita el eroic acolo cu manuta pe frunte, of of... am vazut in sfarsit si slide-ul lui LILI , poze de la RALU, IZA, LIUDA si din urma mai multe dar asa sunt cu ochii de somn ca imi cer scuze daca nu va numensc pe toate, dar v-am vazut

eu n-am mai intrat asa mult zilele astea ca m-a capiat thea in ultimul hal... am vazut ca voi va vaitati ca nu dorm copiii vostrii 17 ORE!!! mai fetelor, lasati-ma in durerea mea, ca v-am auzit si mai rau in ciuda imi faceti... ia auziti aici somn la thea in ultimele zile ... sculat la 6, stat treaza pana la 12:30 la pranz. dormit 2 ore si aopoi stat treaza de la 14.30 pana la 20.00 !!!! culcat o JUMATATE DE ORA FIX si sculat in urlete care au durat vreo 2 ore fara oprire!!!! eeee...acu asta ce o mai fi??? eu o iau razna clar. acu e treaza de la 3 la ora din asta cretina de imi vine sa fug de acasa, si mai sunt si singura...
a tinut programul asta rebel fara somn cateva zile , mai cum se poate sa nu atipeasca o juma de ora macar...nici macar afara!! nu pot sa imi explic. pabna saptamana trecuta era copil asa cuminte... saptamana asrta a luat-o pe aratura de tot... ia uite acu se vaita in balansoar, se screme, chitaie, ba mai ca plange... ce sa ii fac. ma duc la ea, incerc sa ma joc , nu vrea. sa o tin langa mine in pat sa doarma, nu vrea... nu stiu ce naiba are...

n-are gingia umflata, sau rosie, nu e nimic ca ma uit mereu. dar noaptea cand se trezeste asa din senin primul lucru incerc sa ii pun gel de dinti si cateodata adoarme la loc. in dimineata asta nu a adormit nici cu gel nici nu lapte, nici cu gudureli, nimic,.

ma duc la ea ca nu mai sta. o zi frumoasa tuturor! va pupam!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

sofia bb de aelita

thea bb de dianamizzi

odette bb de monicutz

alexandru bb de shine

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete multumim din suflet pt complimente!!!

marybell m-am gandit eu ca acum e chitara asta asa de antrenament. eu am primit chitara rece pe la 10 ani.

lore conteaza ca puiul vostru e frumos, sanatos si va lumineaza casa. restul...a trecut!

lili le-am luat din carrefour cu 17 ron sau asa ceva. cautam de mult pt ca sunt usoare. emmi le-a indragit imediat. gata am vazut retrospectiva...super frumos!

alinus cam asa si emmi, are de la mine sexul. si ceva la fizionomie dar pprea putin ca sa bagi de seama. toata lumea-i spune "florine" de la tati al ei. io...am fost doar incubator

hihi ce flacai frumosi au fost prin pishmigiu!

helenutza stau cu emmi cat pot, depinde daca mai am si altceva de facut. daca sunt libera ne jucam destul de mult, cantam, radem, o mai tin in brate, dar nici prea mult ca sa nu se obisnuiasca asa. deci o las si in patut sa se distreze singurica si o maibag in seama din cand in cand.

dana sa-ti traiasca gimnastul, la mai mare!

monu sanatate multa!

maria bine ai venit! vcrem pozici cu voi.

dana emmi a avut si inca mai are bubite numai pe fatzuca.

vaaai marybell ce mai sta micutul cu mana pe cap ca un om mare!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Lili ti-am vazut printisorul! Imi place poza cu bonetica verde...

Liuda am vazut si moata ta...ce dulce e si ce ochi are! Iti seamana...sa-ti traiasca

Lore am citit povestea ta...emotionanta...ma faci sa plang de dimineata ...

Criss fii directa! Adica fa-i avansuri sotului, crezi ca o sa te refuze? Un sarut si o privire ar trebui sa fie suficiente...

Am ajuns abia pe la pag 7 dar va rog sa ma scuzati...

Ieri am fos la plimbare si m-am imbracat in fusta stramta (si scurta, cine m-o fi pus ). De cand am dat-o jos ma doare burta de nu pot sa stau nici intr-un fel. Am bagat 2 algocalmine, sper sa imi treaca...fetele cu ceza, mai aveti simptome din astea?

Ma duc sa ma intind poate imi trece la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetelor, parca am cazut din pod, asa ma simt, ma dor toate cele. Mi se trage de la cataratul pe scara dupa visinele cu pricina...

MARYBELL, ce sa mai vaita micutul tau! Si ce se mai tine de cap, vorba fetelor, ca un om mare!

MARIA RUBI, David e un ultim Sagetator (asa a fost ambitia lui), noi am evadat din Matern cu trei zile inainte sa nasti tu, mai stateam putin si ne intalneam pe-acolo! Noi stam in Aradul Nou, dar iesim destul de des in centru la plimbare, cumparaturi, asa ca ne-am putea intalni. Interesant cum v-ati potrivit voi toti trei capricorni (si periculos!), eu sunt Varsator, sotul (tot un Adi!) Balanta, iar David Sagetator!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata'
hop si eu la o cafeluta,

mai va plangeti de copii care nu dorm noaptea si se trezesc din 2 in 2 ore, sincer si Lidiuta se trezeste de 2-3 ori pe noapte sa pape nu-mi dau seama ori are un boom de crestere de la 4 luni ori ii este sete peste noapte si se trezeste,uneori mananca cu pofta zici ca e foamea in gat, alteori trage de 2-3 ori (pobabil i-si potoleste setea), voua vi s-a intamplat???
raportez ca ii bag degetul sa vad de dinti si nimic, balute are insa gingia nu este inflamata.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput