Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
Messa spune:
Io's p-aci, dar mult de muncaaaaaa! Am trecut sa dau binetze si ma reintorc la cazne.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
marinar spune:
kate felicitari pentru ultimul dintisor. cand o da incepi diversificarea poti sa-i dai direct bulanul de pui ca de...are cu ce manca!![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marybell spune:
messa hai salut si tie si spor la treaba ca vad ca esti prins atare de tot in proiectul ala
mai ai de bagat la articole? pot sa te ajut cu ceva?
ivona am vazut filmuletzul cu scumpica ta care citeste de pe acum. mi-a placut foarte mult. o dulcica. parca chiar era interesata de desene sau ce-o fi vazut ea acolo in carte ![]()
adela in filmuletzul cu Erik cand se vaita de durere, il leganam eu pe picioare si tati era la capul lui incercand sa-i atraga atentia cu o jucarioara. ![]()
adinush am inteles si eu de la tine cum fac branzica pentru bebe si pentru asta iti multumesc, dar nu am inteles ce inseamna (nu UHT) asa ca o sa te rog cand ai tu timp sa imi explici si mie plssss. probabil ca e o chestie pe care o stiu cu siguranta dar acum imi scapa ![]()
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
nadiutapm spune:
quote:
Originally posted by nadiutapm
pt fetele plimbarete uitati-va AICI MEGA INTALNIRE
poate pana atunci sa dea DD sa putem veni si noi
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadiade Lidiuta
![]()
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Nadia
de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Catalina spune:
Buna fetele, reusesc si eu sa intru cateva minute pana nu lesin. Am plecat la munca la 6 jumate, am revenit acasa la 6, mancat in graba, iesit cu Matei afara, intrat in casa la 9 jumate, baie, mancat si culcat Matei si acum ... imi vine sa vomit de oboseala. Dar nu puteam sa nu vad ce mai ziceti. Ce bine ca nu sunt decat 4 pagini. Deci ...
Da, Dana, asa sunt si bubele lui Matei, mici si rosii. Acuma vad ca pe o mana deja nu ii mai trec de la apa.
Lore, nu prea e bine kk gelatinos. Asa au fost primele scaune diareice ale lui Matei. Vezi si tu ce e in continuare, eventual intreaba si pediatrul.
Maria Rubi, welcome!
Mariana, Doamne ajuta pt Diana, la ce o fi. Nu am putut citi. Pur si simplu nu mai suport povesti cumplite despre copilasi.
Nenorocirea e ca azi iar a urlat la legume (cartof cu morcov - putin morcov). Chiar ca ma ia disperarea ... o sa mai incerc si maine tot asa si daca nu ... ma duc sa mai vb cu dr sa vad ce ma sfatuieste.
Cand va aud cu cani de una alta date la bebei ... . Bai frate, oi fi io proasta?
Marina, daca era sa ma iau dupa gingia inflamata ziceam ca ii ies caninii. Unde i-au iesit dintii nu a avut absolut nimic (nu iti ziceam ca l-a pipait pediatra cu o sapt inainte si a zis ca nu ii iese nimic ca are gingia tare?).
Adinush, welcome back!
Adela imi permit sa iti spun eu ca (nu UHT) inseamna nu lapte cu UHT, adica din ala la cutie, scump care poa sa stea si afara din frigi. Lapte proaspat, pasteurizat, cum e de ex Brenac. Nu Adinusha? Asa parca mi-ai explicat.
Acum imi permit sa plec de aici in pat ca sunt lata. Vb maine,
Pupici
adinush spune:
Da Cata iti amintesti bine,laptele UHT e ala Dorna de ex la cutie care are valabilitate 5 ani
si fiind tratat sa reziste atat nu se branzeste.
Eu sunt cu Milli,la cutie pt mine pt ca tine mai mult si nu ma omor cu laptele,il tin in casa pt crize de ulcer si o sa iau la punga pt fata
Ce welcome back ca nu plecai nicaieri![]()
![]()
![]()
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Shine spune:
![]()
somn usor fetele.
pe mine ma zapaceste caldura asta, nu am chef de ni'ka
saru'mana de urari de la multi ani.
la intalneala de ieri a fost frumos,
a zis barbati-miu ca daca ma mai prinde in autobuze cu carut+gupil e de rau,.....
asa ca data viitoare sa iau un taxi...ete na! ca stie el ce fac io toata ziua.habar nu am cum se strange carutul, si apoi cine stie peste ce taximetrist dement dau, ...
in drumul taberei a incept sa ploua fix cand am intrat eu in bloc.
Helenuta eu stau tooooata ziua dupa funduletu' lu fi-miu. probabil de-ai avorbeste si el non stop de uimeste pe toata lumea.
uite ca eu sunt exceptia, si menajul imi ia mai mut de 24de ore....am haine aruncate peste tot, spal vase cand am chef, intind rufele si le uit la uscat doua zile, sau le spal si uit sa le scot din masina, gatesc odata pe saptamana, daca am chef, daca nu, d'aia s-a inventat restaurantul, salatele, eugeniile si iaurturile.
Imi dedic tot timpul copilului, pentru nu voi mai regasi aceste clipe. SUNT MAMA CLOSCA si nu imi pare rau.
sunt cu ochii pe alexandru tot timpul, vorbim, ne jucam, ne plimbam pe afara...si daca are cineva tupeu sa se ia de el(credeti-ma ca exista si d-astia)imediat dau cu clontul.
mi-e foame, asa ca ma duc sa manac, ca azi am gatit; dar mai intai mai dau o tura de pupaceli la puiut, k doar e ziua lui.![]()
![]()
![]()
aaaa, branzica de casa, merge facuta si cu suc de la portocala(testat de je, e bunicel)
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
nadiutapm spune:
si daca tot suntem dependente de DC macar sa recunoastem www.desprecopii.com/info.asp?id=1144" target="_blank">simptomele dependentei
bine zis Shine, si mai fac asa cu menajul, nuam soacra sa vina sa ma cicaleasca. _i-mi fac de cap cu fiimea
Nadia
de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Messa spune:
Fetelor, iata ce robotesc eu de atatea zile: www.animalutze.com/index.php" target="_blank">click aici.
E aaaaaproape gata, mai am de tradus produse, de bagat evenimente, de scris una, alta, de reparat BUGS si de facut liste cu ce nu merge ca sa se ocupe de ele programatorii... si cu toate ca mai sunt atatea de facut, pot sa zic ca ce a fost mult a trecut, acuma mai avem de lucrat bibiluri
Dati un ochi si navigati prin el, ca daca observati erori sa-mi spuneti si mie, ca eu nu le mai vad, deja nu-mi mai dau seama ce si unde nu merge... 
Noi azi am mancat pentru prima oara caisa pasata. Initial scuipaturi, pe urma a dat de gust si a mancat toata caisa. Mamaaa, ce m-am bucurat! Vad ca nici nu a "ars-o" la stomacel, deci e de bine.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
laura ionescu spune:
Suntem si noi pe aici.Mai rar, e adevarat, imi pun cenusa in cap pt asta, dar sa stiti sa nu v-am uitat nici pe voi, nici sprijinul nepretuit pe care mi l-ati acordat la nevoie. va pup 
Adriana - sper sa ne scrii din Olanda cat de curand 
Catalina - mii de pupici de la o prietena care a nascut saptamana trecuta un baietel si care citeste din traducerile tale pe care i le-am trimis. de asemenea
Messa - pt dunstan baby language
am pus boze de la botez - puteti vedea in semnatura. ca sa nu o uitati - pe cumintenia pamantului o vedeti aici intre timp a devenit printesa
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva