Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Laura speri tu dar speri degeaba Discutia aia la care ai fost martora mai deunezi nu a ramas fara urmari
Si mi-am adus aminte uitandu-ma la pozele Evei, Dana sa stii ca nici eu nu sunt genul cu "toti copii sunt superbi".Acu nici nu-s urati cu spume dar unii sunt mai frumosi ca altii iar fii-mea.desi mi s-a spus de multe ori ca e o scumpa,din anumite unghiuri si/sau expresii ale fetei e uratica
Nu pot sa-mi pun vreo mamica in cap si sa spun ca si bebele ei e uratel dar pot sa spun ca sunt topita dupa Eva a Laurei..in poze e ea cum e dar live e o scumpete,pacat ca e fetita ca sigur o peteam

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,hihihi eu chiar sunt dependenta.

Iza,cum se mai simte Dari?Am vazut pozele,cum ne pupa el pe noi si ce frumos se uita la mami.

Messa,wow,dar ai muncit,nu gluma.Super tare site-ul!Bravo fata ca mai faci si altceva pe linga diversificare.

Cata,pina la urma ce faci cu Matei cind mergi la servici?Il vei lua cu tine mereu?Sau ai gasit bona si mi-a scapat mie.

Laura,nu se vede poza cu printesa.Sau eu n-am putut-o vedea.

Mary,cum e azi Erik?I-a aparut vreun dintisor?Vad ca al meu s-a potolit acum,adica nu-l mai supara nimic in gurita.

Intrebare:cum ii spalam pe dintisori?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Adinush,oare ni se trage de la faptul ca suntem capricoarne si suntem mai realiste?
Eu asa cred,dar nu-mi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Laura

Dano, gresit! Diversific si site-ul

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

eli1977, marybell, Daconst, va multumim ca ne-ati vazut si pe noi.

Dana , de simtit se simte la fel de marait si nimic nu ii convine. Cred ca o luam cu dintii... E gingia de jos, spre deosebire de cea de sus, alba si se vede in ea forma celor doi dinti din fata. Acum zic si eu ca asta trebuie sa fie ca altceva nu are. Are momente peste zi cand se joaca si gangureste. Tu trebuie sa fi o fericita ca lui Lucas ii ies dintisorii cu un pic mai mica durerea si ii doresc sa ii iasa toti asa usor. Mie mi-e foarte mila de ei cum se chinuie in durerile astea de dinti. Si apoi Lucas se vede ca e din categoria greilor, i-a trecut rosul in gat imediat, peste noapte, bravo lui.

kateryna, felicitari pentru al patrulea dintisor al lui Anelin. Vorba Danei, poate acum se mai linisteste si el cu dintisorii.

Messa, felicitari pentru diversificarea site-ului.

Catalina, ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa inceapa si Mateiutz bine fara urlete. Si nu te mai gandii ca esti proasta, ia vezi, este el poate mai sensibil sau are un inceput mai dificil, o sa ajunga sa pape si el f bine, ai sa vezi.

adela2006, felicitari pentru trecerea la "avansati".

Intrebare: fetelor cand apar alunitele la bbii??

La multe lunite :

Eva Anne-Marie bb de Salina

Anastasia Veronica bb de maria_irina

Andreea-Irina bb de cryss

Fetelor va pup si va doresc o noapte linistita cu bbii dormiciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Messa, am rasfoit un pic site-ul, sa inteleg ca a fost imbunatatit cu un magazin virtual? Felicitari! Arata tare bine!

laura_ionescu,, are dreptate Adinush, Eva e o frumusete. Insa, ca si Dana, nu am putut vedea poza cu printesa.

iza, si lui Darius ii rasar dintisorii? Of, ce rau imi pare il chinuie... din partea noastra!

Nu stiu ce a avut Eva in seara asta. Dupa ce am imbaiat-o si a mancat putinel, am lasat-o cu ta-su sa se petreaca pana adoarme. Eu m-am dus sa fac niste mici. Cum refuza sa se culce si tot protesta la incercarile lui C de a adormi (pus in legan, bagat suzeta in gurita, invelit, pus in cosulet, patut, pat etc), am zis ca poate ii e foame si sa ii mai dau ceva laptic. Cand a dat cu nasul de tatza incepe sa urle ca in zilele ei bune de inceput... Ea urla pe-o parte, ta-su se minuna pe alta ca ce are... pana la urma s-a linistit mititca cu cantat si leganat in brate. I-am facut si Baby drink ca poate i-o fi fost foame, sete, colici, insa pana sa il racesc a adormit mititica. A baut doar vreo 10 ml si astia mai mult molfaitzi, cred ca a zis ca tetina e suzeta.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Laura, pupici right back ca chiar ma gandeam pe unde oi mai fi. Sa iti traiasca crestina frumoasa foc vba lui Adinush. Ma bucur ca mai foloseste cuiva traducerea. Dupa cum vezi nu mai am timp de alta ...

Iza ... multumim de cuvintele frumoase, sper si eu sa fie mai bine. Azi incerc iar. Sincer, asa cum zice si mama, cred ca ieri ii era deosebit de foame si de aia urla asa. A adormit, a trecut peste ora 14 cand eu ii dadeam de obicei legume si cand s-a trezit complet flamand, nu avea chef de joaca cu legume. Azi e si tati acasa si o sa ii dau in prezenta lui pt ca nu ma crede ca Matei nu mananca. Puneti pariu ca azi le linge?
Iza, Matei are alunita. Dar nu ma mira pt ca io sunt ca si pictata ... .

Dana, iti dai seama ca nu il pot lua pe Matei dupa mine. Luna asta, cand ma duc in ultima saptamana sa imi iau in primire biroul pt luna viitoare o sa il iau, cred. Sau o sa stea tot cu mama cu care s-a inteles superb desi ieri a fost prima data cand au stat o zi intreaga. Nu va zic cum am fost eu pt ca ieri am supravegheat un examen si nu am avut voie cu mobil. Dupa cate ma cunoasteti, stiti tortura mai mare pt mine? :))
Initial crezusem ca o sa vina verisoara mea. Dar cand m-am bucurat ca a acceptat nu realizasem ca ea de fapt termina facultatea anul asta si ca se prea poate sa i se iveasca cine stie ce job in mijlocul anului cat sta cu Matei si sa ma lase de izbeliste ... . NU stiu, i-am mai dat nitel timp de gandire pana la sf lunii asteia si apoi mai vorbim.

Adinush, cum sa fie ma fita uratica? Vrei sa te alerg?

Hai va pup ca Matei e treaz de vreo ora si bananaie in patutul ala.

Aaaaaa, m-am gandit sa ii dau totusi neshte cereale seara (vad ca se trezeste din ce in ce mai dimineata, poate ii e foame). Ce parere aveti? Cumparasem de ceva timp Humana cu banane. A mai luat cineva? Si inca o intrebare: astea se dau cu lingurita sau cu bibe?

Pupici

Mergi la inceput

Laura, am vazut poze cu Eva. Dar nu le pot vedea pe cele de la botez cica sa ma sign in ...

Mergi la inceput

Hai ca vaz ca ati dezertat cu toatele. Sau va ascundeti de mine? ;-) Fuseram pe afara, ne intorseram si vaz ca mneavoastra va dati dupe gard. Bineeeee.
Atuncea sa continui sa vorbesc singura. Avand in vedere reactia lui Matei de ieri de la cartof cu morcov, azi fac una nefacuta. (Astept rosiile dar vedeti sa fie din alea tuguiate ca sunt mai dulci si mai bune).
Am pus la fiert cartof, dovlecel, morcovel, putin pastarnac, o floare mica de conopida si putina ceapa cu o idee de sare si ii fac supa. Voi scoate ceapa si le pasez si macar de ar manca cateva lingurite, ma declar multumita. Dar nu am prea multe sperante.

Astept raspunsurile voastre despre cereale. A si daca dati cu rosii, dati si cu ceapa si ardei verde sa imi iasa si mie de o salata.

Senchiu.

Mergi la inceput

Ce pustiu pe aici.Unde sunteti mey?

Raportam si noi o noapte normala,fara trezire.
Ma pregatisem de cu seara cu biberoane,termos si portii de lapte pe noptiera,iar fi-miu nici gind sa se trezeasca.Asa ca in seara asta repet figura,poate nu se mai trezeste.
Doamne,dar e asa bine fara sa mai sari la 2 si la 4 noaptea din pat.

Catalina,faza cu cerealele ma depasesete.Esti prea avansata pentru mine.
Liuda si Messa,parca dadeau deja cereale.Mai asteapta(rosiile) pina apar fetele.

Mergi la inceput