Danone??!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
danielac spune:
eu i-am dat de la 6 luni si ii place tare mult cel cu fructe!!! Dana si Diana-Maria
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
micorint spune:
Alex a mancat de la 6 luni Danonino + iaurt simplu + iaurt cu fructe, toate de la Danone. N-a avut absolut nimic pana acum o luna cand s-a umplut de pete rosii. Doctorul ne-a spus ca e posibil sa fie de la iaurt - ceva cu linia lor de fabricatie care n-ar fi in regula, multi bebei ar fi avut probleme, chiar mai rau, cu enterocolite; am facut o pauza, i-au trecut bubele, apoi i-am dat din nou (ca sa ma conving eu ca e de la Danone
) si bineinteles ca iar i-au aparut petele rosii!!! Asa ca nu mai papam Danone, ci alte iaurturi, care totusi nu ne plac atat de mult
Mihaela si bebe Alex (1 an pe 15 iunie 2003!)
ierima spune:
Cu iaurtul am inceput dupa 6 luni.
Si noi am avut probleme urate(intoxicatii, diaree acuta cu regim 4 luni) din cauza iaurtului Danone, dar cum deja suntem mari si avem preferinte, acum nu mai pot sa-l evit si de 2 ori pe luna ii mai cumpar si Danone.
Se pare ca sunt pline de bacterii si fermenti foarte pericolosi, s-ar fi gasit la un moment dat legatura intre Danone si boala celiaca, absorbtie proasta a glutenului la nivelul intestinului, ceea ce duce la o dereglare serioasa a sistemului digestiv.
Nici despre Mili nu am auzit lucruri mai bune : se pare ca firmele colectoare pun substante bazate pe antibiotice in lapte ca sa nu se strice pana vin cei de la fabrica sa-l ridice si astfel, cand cei de la Mili il prelucreaza, intra substantele lor in reactie cu cele adaugate de colectori si-apoi sa te tii ce-i acolo.
Eu va sfatuiesc fetelor sa evitati cat mai mult produsele cumparate, chiar daca e mult mai greu, faceti si voi de doua ori pe saptamana iaurt si puneti-l la frigider, la fel si o data pe saptamana branza.
Livia si Maria(2 ani si 1/2)+ bebe burtica
iuliana_2002 spune:
Buna!
Clauditu mananca de la aprox 6 luni Danone Natural, simplu fara zahar, sau alte adaosuri si este oK in continuare.
Cred ca depinde de noi cu ce ii obisnuim, cum le amestecam, cat de multe le introducem la capitolul "noutati" samd.
Sanatate si pupici la bebici!
Iuliana si Clauditu 10 luni si 1/2
ciufulici spune:
Buna tuturor.
Bebelusa mea a inceput cu iaurtul daca imi mai amintesc eu pe la 7 luni parca. Pana la 6 luni a avut laptic de la mine, a vrut mai mult dar nu mai era Iaurtul a fost pregatit in casa de mine sau de bunica cateodata. Cand am plecat din ro a fost un chin nu a vrut sa manance nici un fel de iaurt din comert si cateva luni pana m-am dumirit eu cum e cu laptele in tara asta cu smantana etc. am incercat zeci de feluri poate, poate o sa ii placa vreunul, nici o sansa. Adevarul e ca sunt prea dulci si nu inteleg de ce?! Dar acum il pregatesc iar acasa. Cu Danone din ro nu stiu ce sa va zic. Dar eu stiu un lucru si bun ce e facut cu mana ta in casa e mai sigur cel putin in primul an de viata poate chiar primi doi, dupa ce va creste mai mare o sa tot manance de la alimentara si iaurt.
Bebelusa mea acum la 4 ani nu bea sucuri decat cel facut in casa si nu o opresc, probabil nu e obisnuita cu gustul sau nu stiu ce sa zic. Eu inca mai am de facut suculet, ce credeti voi ca de iaurt nu mai zic, de branza de vaci... si daca ma mai gandesc mai sunt. In fine, asa ca dragi mamici si bunicute care cresteti nepoti pregatiti iaurt in casa, e bun, bun pentru
Spor la bucatarit si la ce mai vreti voi
Ciufulici
petruta spune:
quote:Ciufulici, multumim de sfaturi, ca tare bune sunt ! Facem iaurt in casa dar cu ce lapte ? Eu nu am gasit " vacuta naturala" in care sa am incredere, ca da lapte curat, fara limbrici etc, si stapinii ei curati...Ca tare as vrea. Cit despre brinzici , am facut dar din laptele praf.
Originally posted by ciufulici
Buna tuturor.
Bebelusa mea a inceput cu iaurtul daca imi mai amintesc eu pe la 7 luni parca. Pana la 6 luni a avut laptic de la mine, a vrut mai mult dar nu mai eraIaurtul a fost pregatit in casa de mine sau de bunica cateodata. Cand am plecat din ro a fost un chin nu a vrut sa manance nici un fel de iaurt din comert si cateva luni pana m-am dumirit eu cum e cu laptele in tara asta cu smantana etc. am incercat zeci de feluri poate, poate o sa ii placa vreunul, nici o sansa. Adevarul e ca sunt prea dulci si nu inteleg de ce?! Dar acum il pregatesc iar acasa. Cu Danone din ro nu stiu ce sa va zic. Dar eu stiu un lucru si bun ce e facut cu mana ta in casa e mai sigur cel putin in primul an de viata poate chiar primi doi, dupa ce va creste mai mare o sa tot manance de la alimentara si iaurt.
Bebelusa mea acum la 4 ani nu bea sucuri decat cel facut in casa si nu o opresc, probabil nu e obisnuita cu gustul sau nu stiu ce sa zic. Eu inca mai am de facut suculet, ce credeti voi ca de iaurt nu mai zic, de branza de vaci... si daca ma mai gandesc mai sunt. In fine, asa ca dragi mamici si bunicute care cresteti nepoti pregatiti iaurt in casa, e bun, bun pentru
Spor la bucatarit si la ce mai vreti voi
Ciufulici
Te asteptam ( cel putin eu) si cu alte sugestii culinare pentru cei mici, meniuri etc.
Multumesc mult
Petruta & bb Mihai
![](copilas.gif)
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Danza spune:
Noi am inceput cam la 7 luni cu iaurt natural. Apoi am incercat si iaurtul Savoarea fructelor de la Danone, dar era cam dulce si mai avea si zer deasupra. Danonino i-a placut mult. Acum papa iaurt natural cu bifidum essensis, iaurturi cu fructe Ermann de 7.5% sau 12% si ocazional Danonino (nu se mai gaseste la noi)
N-am avut niciodata probleme de la iaurturi si de fapt cu mancarica.
Sanatate copilasilor vs.
P.S. cat a fost pe piata am papat si Activia, il ajuta mult sa faca kk.
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
lilic spune:
Si eu am aceeasi intrebare.Din ce lapte faceti iaurtul si branzica?Trebuie sa fie integral?Si inca ceva .Cam cat iaurt si cata branzica mananca bebeii vostrii si cam de cate ori pe saptamana?Noi avem 7 luni si doar ce ne-am apucat de ele.
July spune:
Pentru mamicile din C-ta,
Spitalul Municipal este plin cu copii bolnavi de enterocolita de la Danone.Fetita mea are de 2saptamani scaune modificate.Am crezut ca sunt de la dinti,dar se pare ca nu este asa.Azi mergem din nou la pediatru. Si noi mancam Danonino.
Sanatate!
July si bb.Teodora
petruta spune:
quote:
Originally posted by July
Pentru mamicile din C-ta,
Spitalul Municipal este plin cu copii bolnavi de enterocolita de la Danone.Fetita mea are de 2saptamani scaune modificate.Am crezut ca sunt de la dinti,dar se pare ca nu este asa.Azi mergem din nou la pediatru. Si noi mancam Danonino.
Sanatate!
July si bb.Teodora
Cei care aveti sau ati avut probleme cu iaurtul Danone de ce nu faceti reclamatii la Protectia consumatorului ? Nu credeti ca e cazul ?
Petruta & bb Mihai
![](copilas.gif)
http://community.webshots.com/user/gabrielmil