Danone??!!

Danone??!! | Autor: mama_lui_alex

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

De la ce varsta ati inceput sa dati iaurt copiilor?

Si mai am o intrebare...este adevarat faptul ca produsele Danone (iaurturile) sunt f. proaste? Am auzit din diverse surse ca ar fi dintre cele mai proaste, ca au fost cazuri in care bb-ii s-au "umplut" de enterocolite si bacterii la stomacel care i-au dat peste cap. Cica ar fi de vina linia lor de fabricatie - care, oricata reclama ar face ei produselor, e lipsita de mijloace de ventilatie si igienizare corecta a bacteriilor folosite.

Voi ce stiti?
pupici mici,
Mama_lui_Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

De la 7 luni i-am dat direct iaurt Danone simplu cu cereale si zahar vanilat.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Mihaita a papat iaurt de pe la 5 luni, deoarece era cam constipat si asistenta mi-a spus ca pot sa-i dau putin pentru rezolvarea problemei.
Am inceput cu iaurt de casa, fara succes, am incercat toate celelalte feluri (de Alba, Cluj, Mures si ce mai era), dar pina nu am descoperit Danone nu am mincat prea mult. Danone papam si cite 3 cutiute pe zi ( doar natural, cele cu fructe nu ne plac) si nu am avut niciodata nici o problema.
Cu drag Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Iaurt Danone simplu i-am dat pe la 7 luni. Pe la 9 luni i-am dat si de fructe si s-a intoxicat. Am crezut ca a fost de la altceva, dar dupa o perioada i-am dat din nou si iar s-a intoxicat. Si, ca proasta, am facut o pauza si iar i-am dat si iar s-a intoxicat (am vrut sa fiu sigura, nu-mi venea sa cred). De atunci nu i-am mai dat Danone de fructe, dar de vre-un an ii dau Danonino, cu care n-am avut probleme (s-o fi maturizat si sistemul lui imunitar, nu stiu). Sunt copii care au probleme si care nu. Vezi si tu cum reactioneaza al tau.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si noi mancam de pe la 6 luni iaurtel! doar natural. Am inceput cu danone, dar nu imi placea ca puneau lapte praf in el, asa ca ii dau MILLI acum si ii place tare mult.

cora si mara mica (aproape 9 luni)

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Dragelor,

Cum faceti iaurtul natural?? Presupun ca-i facut in casa! Dar ce puneti in lapte?

pupici mici,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am facut si iaurt in casa dar din comoditate am renuntat si i-am dat danone.Pui 1 litru lapte la prins cu o lingura de iaurt danone si il lasi o zi.Se pune o lingura de iaurt pt insamantare.Eu am un aparat de facut iaurt dar iese bine si fara el.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Si noi papam iaurt de la 7 luni, danone (sint prea micute si daca ar fii dupa noi am minca toate 4 odata)
Acasa inca nu am facut niciodata iaurt (nu ma pricep)
Toate cele bune!

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Vui Vlad i-am dat iaurt Danone natural la 7 luni, la masa de dupa-amiaza. Cand a mai crescut, pe la 9 luni i l-am amestecat si cu 2 lingurite de branza de vaci facuta de mine in casa,ca sa fie mai consistent.
Si eu am auzit ca Danone e plin de chimicale, ca n-ar fi natural cum zic ei in reclame dar fi-miu n-a avut absolut nimic la burtica.
Dupa 2 ani l-am trecut pe iaurt Prim si vad ca-i place mult.
Te pup,

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

De la 5 luni am inceput cu Cremoso. Nu am avut nici o problema. Ar minca 3 pe zi, iaurt sa fie, ca e Cremoso, sau simplu, sau Covalact. Fara fructe. Sanatate la bebici si pofta mare !
Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu ii dau activia de la 6 luni. Ii pun si o lingura de cereale cu vanilie de la Humana...si e singurul aliment dupa care intinde gurita

marina

Mergi la inceput