O noua dependenta face ravagii in lume...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Super misto! Mi-am recunoscut citatulla punctul 10, de acum 4 ani, dar va rooooog, schimbati acolo; sunt "tlaura", nu "lauraT"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Da,si eu recunosc ca sunt dependenta...Si chiar imi dati fibrilatii cand nu se incarca pagina,zilele trecute am urlat de 2 ori la sot sa sunee pe aia cu net"ca nu merge"...Saracu noroc ca a verificat inainte de a se lua dupa nebuna.."cum nu merge?ca vad ca la mine merge super ok?""nu merge ,la mine nu se deschide DC!""
E minunata aceasta "dependenta"
va imbratisam si va pupacim

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dependenta chiar nu sunt dar imi place sa citesc forumul si sa ma amuz cand e vreo cearta..Glumeam evident

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am intrat si eu " numai un pic " sa vad ce mai scriu dependentele.
Am citit articolul.Ada
Prezint simtomele dependentei.Ce sa fac.Am si rata galbena

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in mod normal radeam in hohote citind. doar sunt dependenta, nu?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Super articolul am ras cu lacrimi:))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cat e de adevarat articolul!!!
E ca atunci cand vorbesti cu cel de langa tine, are aceleasi simptome ca ale tale, deja te simti mai linistita, nu esti singura, nu mai e nevoie sa te duci la medic sa te tratezi. Nu e nimic in neregula cu tine . E ceva NORMAL.
Mi s-a intamplat sa visez fete de pe DC (ce nu le-am vazut niciodata), fete care stiam ca au probleme de sanatate, ca asteptau niste rezultate medicale. Sa mai continui???
Felicitari pentru articol.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Vreau si eu la dependenti!!! Da-da!!!
NU , la dexintoxicare nu vreau!!! Nu-nu!!![;)
Sotul meu cand mi-a instalat internetul acasa, foarte mandru imi spune:o sa faci cea mai buna lucrare de master mai ales acum ca ai si net acasa, o sa fii super documentata!...
eu, in gand, imi spun:poate cea mai buna lucrare de master in DC!
karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Din pacate, si eu ma declar clar dependenta.
Dar mie nu mi se pare nici de colo ceva pozitiv, ba dimpotriva ingrijorator. Deja este cunoscut faptul ca dependenta de Internet prezinta exact aceleasi simptome ca dependenta de orice alt drog.
Si prin urmare este foarte greu de controlat. Cum la ora actuala inca scriu aici, desi citesc forumul, inseamna ca inca ma lupt cu aceasta dependenta care imi maninca timp in care as putea face alte lucruri mai benefice pentru mine si familia mea.
Nu neg suportul emotional pe care l-am primit si l-am dat aici pe forum. Dar tocmai datorita acestui suport emotional, distanta pina la dependenta e fff mica.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Superb articolul...Felicitari!

Si da, recunoasc cu mandrie ca sunt dependenta!
Si nu vreau sa ma schimb...
Vin si eu cu o completare, spunandu-va ce am patit, de cateva ori...
La coafor, am clienta pe scaun, o tund...
Clienta incepe sa-mi povesteasca despre copilul ei, ce probleme are...iar eu ii raspund, aaa....avem o tipa pe Dc care stie, a trecut si ea prin asa ceva...
Clienta ma intreaba: ce e DC?
Wow??? nu stiti?
pai asa...si pe dincolo...
Ajung seara acasa, obosita, imi pun o perna sub picioare si cand m-am asezat confortabil, suna telefonul...
Clinta de azi...
Mi-am facut cont, ma ajuti si pe mine? cum se pun poze?
Si azi asa, maine tot asa...pana cand, dupa cativa ani, am reusit sa am subiecte comune de discutie cu aproape toate clientele mele...
O fi de rau? O fi de bine?

Sa fim dependenti o mie de ani!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput