O noua dependenta face ravagii in lume...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Cind incearca cineva sa-ti zica o stire de ultima ora si spui aaaa da am citit-o deja acum 15 min. pe DC.
Cind nu merge DC-ul si te certi cu sotul ca in mod sigur el e de vina si a facut ceva la calculator special sa nu-mi mearga DC-ul.

Super articol, f.f. transmisibila dependenta eu am molipsid deja citeva persoane .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

De 2 ani am descoperit DC,anul trecut m-am inscris iar acum am inceput sa scriu.Mi-e foarte greu sa nu citesc chiar daca nu scriu f mult.
DEPENDENTA..cu siguranta,dar imi place la nebunie.
Am ras si am plans alaturi de DC chiar daca am fost "in umbra".
Cu siguranta iubesc DC!

ADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si eu sunt dependenta!recunosc!dar o sa raman asa!nu vreu la nici o clinica!
Foarte bun articolul!Felicitari!Va multumesc ca existati!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

parca miroase a mancare arsa !!!! o fi de la vecina sau poate ...nu...vai mirosul vine din bucataria mea???!!!! ups !!!! I did it again!!! ....dependent de DC????? Eu ....niciodata...nu voi recunoaste...in fata sotului. In fata voastra da dragele mele!!! Jos palaria.....sunt dependenta ...de ...mesajele voastre!!! ...chiar daca in mare parte doar le citesc si nu am timp de raspunsuri.
pupam

iris mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Interesant articolul!Intr-adevar, incep sa ma simt si eu dependenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma numesc Nicoleta si sunt dependenta de DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

DEPENDENT!!!! declarat.

ma regasesc aproape la orice punct. si ar mai fi multe de adaugat. un singur exemplu .... sotul e pe drum spre buc.[macar copilul e la gradi] nu e curat in casa, nu e mancare facuta, rufele sunt inca in masina, pasarile nu au inca apa proaspata. astept sa ma sune ca s-a dat jos de pe autostrada ca sa ma apuc de ceva.

ca orice dependent am reusit sa ma las o perioada. cu trecerea timpului si aparitia problemelor am simtit nevoia sa revin la vechile obiceiuri. am incercat sa ma abtin. dar nevoia era mai mare decat vointa mea. azi putin, maine putin .... si am revenit in forta

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Dependent??? Who me???? nooooooo??? ..io pot oricand, da ORICAND sa nu mai intru pe DC...da ...NU VREAUUUUUUUUUUU, hi,hi TRAIASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Tare articolul. Si da sunt dependenta.cum aprind laptopul se stie,trebuie sa intru aici sa mai citesc si sa mai scriu cate ceva chiar daca in casa e ca la nebuni .
pupici

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu la fel! Si deja sotul nu ma mai intreaba de unde stiu cutare sau cutare chestie despre bebei, sanatate, sau orice altceva, stie ca le stiu de pe DC! Ba chiar imi stie prietenele de pe DC pe nume, nu mai trebuie sa ii explic de cine vorbesc!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput