O noua dependenta face ravagii in lume...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Recunosc , sunt DC - coholica , doar m-am prezentat , dar nu voi veni la dezintoxicare.

Aida - mama de pisica mica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Mirela super articoool habar nu ai cat de mult m-am regasit in acest articol. in proportie de 90% acele simptome le-am avut si le am si eu. te pup dulce pentru ca esti mamica acestui proiect DC.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

!!!!!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ARTICOL!
si eu dependenta si fara cale de intoarcere!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

M-am regasit in totalitate insa ce mandra ii prezentam sotului solutii la problemele cotidiene,toate gasite pe DC.De cateva ori am salvat situatia asa ca DC beneficiaza de la el de un cec in alb...merci tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

100% adevar in articol.
a citit si sotul meu ieri cateva din dependente si a spus ca ma regaseste in multe dintre ele.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt mai mult decat dependenta si n-o sa ma tratez...

Mi s-a intamplat sa anunt fetele de pe forum lucruri importante (de ex. cand a fost la dr., cand eram gravida si aveam probleme, si ce a mai zis dr., care e situatia etc.) si sa uit sa-i anunt pe unii dintre cei apropiati (de ex. sora sau fratele meu )... iar cand m-au luat la intrebari de ce nu le-am zis ... in gandu' meu... cititi si voi pe DC si o sa aflati ... acolo sigur nu uit sa dau raportu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Eu sper sa nu capat dependenta, ca deja au aparut niste semne...
O fi grav?? Hmmm... dar nici prea rau nu-mi este, doar cateodata seara la culcare ma gandesc la vre-un caz de pe aici, la durerile unor fete...

atata timp cat nu fac rau la nimeni, cat nu este afectata familia mea de timpul petrecut aici, cat mai sunt lucida si constienta la servici, este bine.....

Cand se vor "agrava" semnele.... o sa iau masuri!!

Va pup pe toti!
Dependente bune....sa capete toata lumea!!
Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hihihi DEPENDENTA - prezent....si chiar nu credeam ca o sa ajung asa.primul lucru cand dau drumul la calc...evident intru pe forum DC, si mai nou daca vreau sa gasesc ceva informatie caut pe aici...si apoi pe google daca nu gasesc(cam rar). sotul ma intreaba cand vine acasa ce mai fac mamicile de pe dc?in loc sa intrebe ce e de mancare :D....ca stie ca nu prea am timp sa fac papa pt el
m-am recunmoscut in multe afirmatii de acolo deci clar sunt dependenta....dar e lucru rau? trebuie tratat?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

DA , recunosc sunt dependenta de DC, desi v-am descoperit tarziu si nu cunosc inca' tainele 'discutiilor pe forum citesc, citesc, citesc ....
MA BUCUR CA EXISTATI

alina71

Mergi la inceput