Juniori de iunie-iulie 2003 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cornelia - offf..multa sanatate...aveti grija de voi!
madic - 23 iunie-3 iulie la hotel orhideea. vorbim.
acum ma pregatesc de plecare.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Denisa, Vlad, Tudor, Ruth si Alex LA MULTI ANI!

sanatate multa tuturor bolnaviorilor, inclusiv mamicilor.

andra bine ca ati scapat de plans. cu piscina se obisnuieste el. eu nu suport sa ma stropeasca cineva pe fata, motiv pt care pe alex l=am obisnuit sa-l stropesc cu dusul pe fata, plus ca il pun sa faca scufundari. lui ii place, caci ne jucam.

gabi si cornelia tinem pumnii sa fie reusite serbarile.

madi tare dulce mariuca ta. merita multi pupici.

din pacate alex nu a avut serbare si de miercuri e in vacanta.
eu in ultimul timp m-am simtit tare rau (contractii + greata, lipsa poftei de mancare, ameteli, etc), acum stau doar in pat. mi-am mutat calculatorul sa pot butona din pat, dar e greu caci pot doar cu o mana. mai am si proiecte in lucru la care se apropie termenul de predare asa ca incerc sa ma descurc. culmea ironiei am mai mult de lucru cand ma simt mai rau. sunt si in sesiune, dar primele doua ex le-am ratat din cauza varicelei. ieri am fost la unul si l-am luat, dar m-am simtit foarte rau. la urmatorul nu merg sigur. uneori ma bate si pe mine gandul sa renunt la master dar imi pare rau ca am dat niste bani.
pe alex vreau sa il trimit sambata la socrii pt o luna. nu mai pot sa fac mai nimic p[rin casa asa ca pt el va fi mai bine. o sa-mi fie tare dor de el, mai ales ca ma ajuta tare mult in ultimul timp.

pupici la toata lumea.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
serbarea a fost super...pozele nu prea au iesit ca le-am facut cam de departe...
acum am fost la eco, si se pare ca e fetitza!
va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Romana - Da, acum conduc zilnic. Dimineata il duc pe Calin la gradi, imi continui drumul la servici. Dupa-amiaza il iau pe Calin, mergem in parc si tot asa. Mai tragem o fuga si la munte. O sa te obisnuiesti, vei vedea. Multa bafta la examen!

Aditzu - Si tie iti tin pumnii!

Marox - Super poveste de dragoste. Sanatate si fericire in continuare.

Nma - Sanatate, sa auzim de bine, putere si mult succes la examene.

Gabitz 78 - Felicitari de 2 ori - ptr. serbare si mai ales ptr. FETITZA.

Cornelia - Ce mai faceti, cum va mai simtiti? Sunt mai bine frumosii tai? Tu ai inceput vreo investigatie?

Va doresc un we placut.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele !

in mare graba va scriu si eu cateva randuri. la ora 1 am o sedintza si de duminica plec pt o saptamana la mare, la un curs - asa ca nu voi putea sa mai intru.

in primul rand, va multumesc pt felicitrari tuturor!
la randul meu, le urez un LA MULTI ANI ! colectiv la totzi copiii nostrii juniori de 4 anisori... imi cer scuze ca nu ii pot felicita individual, dar timpul chiar nu imi permite...

petrecerea lui tudor de la Mc Donald's a fost o reusita, s-au distrat pe cinste si copiii si noi, parintii - pt ca stateam pe afara, pe terasa langa 'vaporashul'unde au petrecut copiii -amenajat intr-un fel de fost autobuz, ca sa zic asa; a inceput la un mom dat o ploie de zile mari, turna cu galeata, nu alta! ne-am inghesuit totzi sub umbrela de soare si au inceput pronosticuri: pana la ce debit va rezista umbrela?
tipa care se ocupa de copii a trebuit sa incuie usa ca ei se tot fatzaiau pe afara, prin ploaie. usa s-a blocat... copiii au luat-o ca pe un joc, strigau de mama focului ca a nafragiat vaporul. aia il chema pe adi sa o ajute sa deblocheze usa, el cica 'stai sa se opreasca ploaia asta... ca oricum nu ne puteti da afara pe o asa vreme... (era timpul sa se incheie petrecerea, si peste juma' de ora aveau alta)
una peste alta, s-a mai potolit ploaia si am reusit sa deschidem usa, fiecare si-a recuperat odrasla...
a primit tudor o grmada de cadouri, un portbagaj intreg...

cu pozele mai intarzii, nu am reusit inca sa le descarc/ incarc pe internet.

va doresc we placut si o saptamana minunata la toate, aniversari si petreceri frumoase pt copilashi!

marox - nu ma supar defel - doar nici tu nu te-ai suparat de intrebarea romanei, ceea ce ne-a oferit ocazia la toate sa citim un adevarat love-strory... ca in filme, ce mai??? sper sa va iubiti 100 de ani la fel ca in prima zi, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4!

masterul meu a avut ca sef de catedra pe prf Verboncu, si printre alti profi - din ce am retinut eu au fost Dan Popescu - comunicare, marius profiroiu - politici europene, Tatiana Mosneanu - finante publice. au fost desigur mai multi dar nu ii stiu pe de rost...
pt cultura mea generala a fost ok, la cursurile la care am ajuns am aflat unele lucruri interesante... doar ca ritmul a fost lejer si de invatzat propriu-zis nu prea am invatzat nik... (dar sa nu exagerez, sunt bucuroasa ca a fost usor si am luat si diploma...)
nu te mai ingrijora cu varicela lui alex, si ai mei au avut o sumedenie de bube si a durat vreo 5-6 saptamani pana le-au cazut toate-toate cojile, dar nu au ramas cu semne!

cornelia - sper ca te simti mai bine... nu stiu, incearca cumva sa te detasezi de probleme, stiu ca e usor de zis si greu de tot de facut...

poate totusi ai racit... tine-ne la curent!
copiii asa fac, azi sunt raciti peste cateva zile sunt ok, greul sta pe umerii tai... sper sa scape si ei repede si sa te repui pe linia de plutire!

gabi - felicitari pt bebelusha!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ruth ! Sa cresti mare, sa fii cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor!

Va multumesc pentru urarile adresate lui Alex. E foarte fericit ca acuma are 4 ani.

Ma bucur ca v-a placut povestea . Era ceva mai lunga, dar am prezentat numai concluziile. Romana, partea cu e-mail-ul a fost amuzanta in special pentru colegii mei (ma rog, cei de la vremea respectiva) - cu un an inainte, exact in aceeasi perioada, o colega plecata la prietenul ei in Germania isi trimisese demisia prin fax. Asa ca, inainte sa plec, toata lumea imi batea apropouri, io ziceam ca nu si nu, cum sa ramin pe nepusa masa?!!!.

Anamaria, meyyy, ii cunosc pe toti astia de care ziceai, in afara de Tatiana Mosneanu. Eu am facut Managementul, cu Dan Popescu eram in super relatii (asta dupa ce ne-am certat rau de tot). Tot asa arogant si mistocar a ramas? Care a fost specialitatea lui la masterul tau, eu l-am avut la "Conducerea afacerilor". Am fost cu o bursa la Mulhouse in 95, el era insotitorul grupului. Si intr-un fel, din "cauza" lui am ajuns aici pt ca el m-a selectionat in anul urmator pt bursa la Orléans unde l-am cunoscut pe Christophe. Nu vi l-a prezentat si pe Stanislas d'Eyrames, un tip GENIAL? Pe Iulia Chivu, asistenta lui o cunosti? A fost colega cu mine de an si a fost si ea la bursa aia. Ce pacat ca n-am stiut mai demult ca te-as fi rugat sa-i saluti din partea mea, cind am fost in iarna am trecut prin ASE, bineinteles ca era nu era nici picior de prof cu 3 zile inainte de Anul Nou.

Nma, multa sanatate!

Cornelia, ai grija de tine, sper sa fie totul bine cu tine si cu puiutii!

Madic, superba declaratia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

marox - ce mica e lumea, mey!

dan popescu ne-a predat "Comunicarea in institutiile publice".
super mistocar tipul, ii lua pe muuultzi in balon (pe nimeni insa fara motiv... e drept ca exagera reactzia, dar nu s-a luat degeaba de nimeni...) oricum, mi-a placut enorm, este o adevarata enciclopedie ambulanta si cursul lui in sine pot spune ca fost cel mai interesant, pt ca are aplicabilitate chiar si in viata de zi cu zi, ne-a povestit o sumedenie de kestii utile...
pe iulia chivu am vazut-o la examene, ne-a asistat.
tu in ce an ai terminat managementul? ai fost la zi? eu am niste buni prieteni care au facut la seral... nik mitran si monica alexandru. au intrat in 1992 si au terminat in '97.

inca o data pupici, mai vorbim cand ma intorc de la mare...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Eram sigura ca va gasesc aici asa ca nu mi-am pierdut timpul pe la scutece, desi mai am un purtator acasa

La intalnire nu am putut sa ajung din cauza de David, care de joi a debutat cu febra, iar duminica, in ziua in care pregateam cu sarg bagajele pentru concediul mult asteptat, mi s-a prezentat in jurul pranzului, pestrit ca o prepelitza. Am consultat 3 medici in aceeasi zi, nu am primit un diagnostic cla, dar cu certitudine toti 3 au spus :"NU PLECATI NIcaieri!!!"
Luni dimineata, la ora la care trebuia sa fim in avionul spre Antalia, noi asteptam cuminti la camera de garda a Spitalului de copii din Lacul Tei. Abia miercuri am aflat ca a avut copilul o viroza cu eruptie (purpura) combinata cu o boala contagioasa ( rosa infantis, sau cam asa ceva). Una peste alta, totusi, joi dimineata am plecat spre Antalia de unde ne-am intors in urma cu 2 zile.
Acum astept consortul sa vina de la targul de masini si sa plecam spre Breaza ca sa recuperam juniorul.
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

La multi ani Daniel! Doinna, voi ce mai faceti?

Aditzu - bine ca mai zici si tu ceva. Nici nu-mi inchipuiam ca nu ai carnet :). Bafta la invatat. Sa stii ca iesitul afara face minuni, am constatat si eu cum Stefania dupa o saptamana de stat la munte a prins bujori si pofta de mancare.

Cornelia, de asta erai tu asa de tacuta. Ce operatie vor sa ii faca lui Stefan? Cred ca va trebuie si voua un concediu, prea mare stresul. Ai grija de tine si nu amana investigatiile.

Pufulet, of, of, imi pare tare rau ca sunt fetele iar bolnave, tocmai ce te mai linistisei si tu ultima oara...

Gabitz, felicitari pentru scutecul roz :).

Bibi, mai bine jumatate de concediu decat deloc. Ghinion!

Marox, serbeaza-l si tu cu amanare, ca sa mai indulcesti pastila. Despre Toscana - noi am stat in Siena 3 nopti, care este un oras minunat, la cca 60 km sud de Florenta si oarecum in centrul regiunii, asa ca era un punct bun de explorare. Am stat la un hotel de 3* cu 130 eur/noapte si nu era grozav hotelul, adica era cam urat si avea un mic dejun execrabil, dar cum noi ne-am decis in ultima clipa... daca vreti sa stai mai mult merita sa va inchiriati la o vila pe la tara, noi gasisem multe pe net dar trebuiau rezervate cu mai mult timp inainte. Pana la Roma sunt 200 km, noi n-am ajuns, ne-am gandit ca merita un concediu separat. Pisa e mai aproape, cred ca vreo 100, insa noi fusesem cu alta ocazie. Regiunea e minunata, niste peisaje superbe, variate, de la dealurile cu vin (de Chianti :) ) la drumurile cu chiparosi care sunt specifice locului, la campurile de grane aurii - ne tot gandeam de ce arata asa spectaculos la ei un camp de grau fata de la noi, e pentru ca e cultivat pe deal si in alternanta cu chiparosi, maslini etc. Sunt si orasele mici medievale, cochete, cu atmosfera oarecum mediteraneeana dar totusi foarte caracteristice. Daca va duceti important este sa iesiti de pe cararile batute si sa intrati un pic pe drumuri de tara (cu o harta buna :) ), pentru ca acolo e cel mai frumos, in mojlocul peisajului campenesc, nu in orasele. Mancarea e buna, cam cu 50 eur mancai doua persoane, 3 feluri, la un restaurant normal - nici prea prea, nici foarte foarte. Daca vrei sa iti spun exact pe unde am facut noi plimbarile, spune-mi si iti scriu pe PM sa nu le asasinam pe fete :).

Am gasit copiii bine, Stefania parca mai cuminte si mai plinuta, in sfarsit, Sofia se pare ca are din nou otita, dar deja stiu lectia asa ca nu ma plang, cand aud pe aici de spitale imi dau seama ca sunt o norocoasa. Ii dau vreo 3 dinti simultan si a facut febra la soacra-mea 39 trei zile la rand, saraca se cam panicase, acum vad ca a lasat-o. Mi s-a parut ca a crescut mult in 10 zile si ca e schimbata si ca nu ma recunoaste; oricum de departe cel mai tare s-a bucurat cand a vazut-o pe Stefania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Daniel

Multa sanatate copiilor bolnaviori - David, Sofia.

Anamaria, vacanta placuta! Nu ii cunosc pe prietenii tai, nu as fi avut cum. Eu am fost la management in industrie, zi, 1991-1996, de fapt am terminat in 1997 ca am facut un an de master. Stii, as fi fost curioasa sa stiu ce v-a povestit Dan Popescu la "Comunicarea in institutiile publice", v-a dat exemple si despre administratia din Franta?

Kehleyr, daca ai timp si nu te deranjeaza, mi-ar place sa-mi povesteti pe unde te-ai plimbat. Am incercat sa inchiriez un apartament sau o casa de vacanta, insa din pacate, in perioada asta nu am mai gasit nimic pt august la preturi rezonabile. Gasisem pe cineva si pina sa facem transferul avansului ne-a anuntat ca nu mai e liber. Pina la urma cred ca alegem hotelul Novotel *** sau ****(grupul Accor). Au o politica de atragere a familiilor tinere cu copii. Daca rezervi cu cel putin 15 zile inainte si platesti imediat prin card pretul integral al sejurului, camera + micul dejun costa doar 89 euro/noapte. In camera pot intra 2 adulti si 2 copii de mai putin de 16 ani. Pt noi e ideal pt ca, la ce virste au acuma copiii, in alte hoteluri, nu ne mai accepta intr-o singura camera si platim de ne uscam.

Mergi la inceput