Juniori de iunie-iulie 2003 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
gabi felicitari pt fetita.

maadi, marox multumesc

anamaria sa imbini utilul cu placutul. distractie placuta la mare.

bibi acum e mai bine david?

kehleyr sa-ti fie de bine concediul

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Buna ziua!Am aparut si eu dupa o absenta de vreo2 ani jumate.
Sa va traiasca copilasii!
Sara face in 14 iulie 4 ani(poate va aduceti aminte de noi).
Acum sunt insarcinata.peste vreo luna si jumatate voi mai avea o fetita.
Sunt acasa si am timp liber mai mult
Sper sa ma reprimiti!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani, Sofia!
Kehleyr, sa te bucuri de fete, in continuare, si astept sa-mi spui si mie impresii despre petrecerea de 1 an...pt. fetite!

Ne-am intors si noi din Grecia. De 3-4 sapt. suntem intr-un continuu concediu: Moeciu, Vama Veche, Thassos. Maine, daca reusesc sa mai adun ceva rufe curate de prin casa, plecam la munte pt inca o sapt.! Stiam eu de ce am preferat sa raman in cic!

Urez si eu la multi ani celor care au implinit deja 4 ani! Multumim, de asemenea, pt urari! Noi l-am sarbatorit pe Vladut in Grecia si m-am gandit la Madic. Daca-mi amintesc eu bine, Mariuca a fost anul trecut, de ziua ei, in aceeasi situatie...Duminica vrem sa-i facem si petrecere la Mc Donald`s, caci isi doreste asta de anul trecut. Ca fapt divers, cand i-au adus tortul in Grecia, cei de la hotel i-au cantat Happy birthday to you, iar el a fost f.dezamagit. Se astepta la varianta in romana si imi tot spune ca domnul de acolo i-a cantat o prostie.

M-am cam lungit...Am intrat sa va salut, caci de citit o sa va citesc cand ma intorc cu adevarat din concediu. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Dupa indelungi deliberari care au durat vreo ora, am hotarat sa o trimit pe Maya in tabara. Pleaca pe 10 iulie la Bran, cu gradinita si sta o saptamana. Sint 12 copii si 2 educatoare. In plus, bucatarul gradinitei, profesoara de engleaza, pentru ca da, fac si engleza in tabara, si vreo doi supravegetori.
Tabara nu este chiar tabara, este o pensiune pentru copii, cu teren de 3000 mp, cu locuri de joaca, piscina si alte alea.
Am emotii, dar si incredere.
Maya este entuziasmata de idee.
Acum e la munte cu bunicii.
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
la multi ani flaviu! sa cresti mare, sa fi sanatos si sa o asculti pe mami!
carmenutza - super...si eu am vrut sa-l trimit pe stef cu gradinita in tabara, dar pleaca exact in saptamana cand e ziua lui, asa ca am hotarat sa nu mai mearga...sa fie acasa.
sanatate copilasilor bolnaviori.
acum plec la dr.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Daniel!

La multi ani Flaviu!

Pupici fetelor! Aproape ajunsesem si eu pe linia de plutire, adica ma tineam pe picioare , ca azi dimineata m-am trezit la 5 cu gatul intepenit. Mi-a luat doua ore sa ma ridic din pat, timp in care Doru ma ameninta cu salvarea. Nu stiu cum am reusit s aplec din casa si sa conduc. Acum sunt "bine" , la birou, dupa ce am ajuns dimineata si pe la un curs, unde ma gandeam ca dau de Anamaria, dar probabil ca sunt multe cursuri pe litoral in per. asta. Doar eu sunt nebuna si merg la cursuri de perfectionare in Mamaia si la birou dupa aia.

Pe Stefan l-am trecut pe antibiotic si prednison , ca m-a speriat iar rau de tot cu tusea si senzatiile de sufocare, plus febra in fiecare noapte. Maria tuseste si ea, dar parca e spre bine.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani Daniel.

La multi ani Flaviu.

Bibi Noroc ca ati reusit , in final, sa ajungeti si la destinatie. V-au pastrat locurile? Ati telefonat sa anuntati ca intirziati?

Marox E destul de avantajoasa oferta pe care ati gasit-o. M-am uitat si eu la preturile practicate de hotelele de trei stele de la Mamaia, dar ajungem la o suma prea mare asa ca ne reorientam. La noi e problema ca sintem multi, dar o sa cerem un pat suplimentar. Mai greu o sa fie cu deplasarea pina la mare si inapoi.

Cornelia: Ce se intimpla cu tine? Oare sa fie de la aerul conditionat. Am vazut o emisiune in care o doctorita zicea ca se pot face tot felul de nevralgii de la aerul conditionat din masina ( ca era o emisiune auto) , dar ca cei din decapotabile nu au venit la dr sa se plinga de nimc (!?) . EU cred ca ar fi bine sa-ti faci timp si sa mergi la doctor.

CorinaElena : Bine ai revenit printre noi. Iti doresc sa ai o nastere usoara. Cum te-ai simtit pe perioada sarcinii? Ce face Sara? Merge la gradinita?

Gabi Felicitari pentru fetita. Ce a zis Stefan cind a auzit ca are o surioara?

Carmenutza: La ce gradinita merge fetita ta?

Martta: Super, ma bucur ca reusiti sa va plimbati peste tot. Si eu am visa ca o sa fim mai plimbareti, dar fiind sarcinile una dupa alta m-am cam inselat. SPer ca anul asta sa ajung la mare, poate si la munte, mi-as dori si la Cluj.

AM avut azi a doua ora de la scoala de soferi. A fost cu mult mai bien decit prima data, ba chiar mai mult cred ca o sa-mi placa sa conduc masina. Nu mi-am imaginat ca poate fi asa de bine. Si cind ma gindesc cit m-am ferit de asta.

Va pup .

Romana si cei trei pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

La gradinita la care-a fost si ta-su.
203, pe C.A.Rosetti. O gradi de stat, de care eu sint foarte multumita. Sint 15 copii in grupa.
Mai neplacut este de vara asta intra in renovare si nu stiu daca vor termina pana-n septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna fetelor
recunosc ca trag mereu cu coada ochiului pe aici...
LA MULTI ANI IUBIRE!
Azi a fost ziua lui Flaviu si mi-am reamintit momentul cand l-am vazut prima oara si am spus sotului ca e atat de uratel sa nu se sperie... dar apoi mi s-a parut minunat si l-am iubit si il iubesc...Imi e dor de el si sunt indragostita de viata cand ma uit la el,constat cat de repede au trecut anii...si cat de multe a invatat.

LA MULTI ANI DANIEL!

Sanatate si voiciune!

Am pus poze noi in noul album "Zile de vara", daca doriti sa va uitati

Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

LA MULTI ANI DANIEL!

LA MULTI ANI FLAVIU!

Romana - Bravo, tine-o tot asa! Ai vazut ca nu-i dracu chair asa de negru.

Pojogam - Super pozele, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos.

Cornelia - Multa sanatate in continuare si ai grija de tine, nu te obosi mai mult decat este cazul. Ai inceput vreo investigatie?

Carmenutza - Ce frumos - prima tabara. Si noi am fi vrut sa-l lasam pe Calin in tabara la Busteni, dar avem o mare problema - somnul de noapte. Daca ziua totul ar fi OK, seara nu cred ca ar adormi fara noi. Am incercat sa-l lasam la soacra-mea peste noapte si fara noi nu a vrut sub nicio forma.

Corinaelena - Bine ai revenit si nastere usoara. Ce face Sara, ce zice de noul membru al familiei?

Kehleyr, Martta - Bine ati venit din concediu!

Noi am avut vineri serbarea, iar Calin a fost de nota 20. Nu a avut emotii, si-a jucat f. bine rolurile si a fost laudat, mai ales ca el a repetat doar 5 zile, fata de ceilalti care au avut la dispozitie aproape 1 luna.

Cand am ajuns la ArCub, acolo s-a tinut serbarea, Calin era langa doua fetite, colege de grupa. Politicos, a facut prezentarile: "Mami, tati, ele sunt fetitele care ma iubesc, iar ei sunt parintii mei."

Aseara a mai venit Calin cu una buna. Cand sa iesim in parc, eu mi-am pus un maieut pana in talie. Mi-a atras atentia ca este demodat, ca acum se poarta cu spatele si burtica goala.

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput