Juniori de iunie-iulie 2003 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
romana spune:
Pufulet Doamne cite probleme. Dar medicii ce spun? De ce fac fetele asa des boli pulmonare?
Oare e bine sa mergi cu ele la mare? Nu ar fi mai bine undeva la munte, intr-o statiune cu aer curat, ceva, trebuie sa te interesezi care din statiunile balneoclimaterice sint de folos si le ajuta.
Alinuta AM vazut si eu pozele zilele trecute . Ai niste fet frumoase, iar Alexandra e asa de mare. Se pare ca sucurile de fructe au ajutat-o sa creasca mare si frumoasa ( ca eu tin minte ca-i faceai tot felul de cocteiluri din fructe).
Andra Nu-i asa ca e minunat sa-i vezi pe cei doi fratiori impreuna. Stai sa vezi mai incolo cind o sa creasca si Fed si umbla tinindu-se de minuta. Momentele mel de maxima fericire sint atunci cind iesim cu totii afara si astia mici ( daca sint cuminti ) umbla frumos , de minuta . Toata lumea se uita dupa noi.
Duminica am fost cu ei in Herestrau, iar in metrou doar la noi , adica la copii , se uitau oamenii din jur.
Anamaria Costum de ied? Poate ar trebui sa incerci la teatrul Ion Creanga Bucuresti. DIn cite stiu eu acolo se inchireaza costume . Dar nu striu numere de telefon, vezi pe siteul lor www . teatrulioncreanga . ro (vezi ca am lasat spatii unde nu trebuia ca sa nu se inlocuiasca cu textul "reclama")
Noroc ca serbarea lui Cristi va fi una simpla unde ei vor fi pur si simplu copii, asa ca acum nu-mi bat capul cu costumul.
Carmenutza: EU mai am numarul tau de telefon, dar nici nu m-am gindit sa te sun ( mai ales ca eu nu am putu sa merg).
Dar mai intrati pe aici si voi fetelor care nu ne mai scrieti si scrieti macar "salut sintem bine". Ma refer si la ELena si la Maria m m si la Doinna, Lya, Romana_74.
Poate ftele ne mai cauta la clubul scutecelor si nu stiu ca sintem aici. EU propun sa ia cineva la rind lista si sa le dea un PM in care sa le spuna unde ne gasesc. Cineva care are mai mult timp de stat pe calculator. Cine se ofera?
Kehleyr: Florenta... Italia... Daca-mi iau carnetul o sa merg si eu prin strainatate ca pina acum n-am iesit de loc din tara. N-am avut timp, n-am avut cu cine, acum am cu cine dar nu am timp, sper sa se rezolve si cu timpul.
Iar cu permisul e musai sa-l iau din prima sau sa-l iau pina in septembrie, ca pe urma ma duc la servici si adio ... ca nici nu stiu cum o sa arate o zi normala in acea perioada. SI am nevoie de masina.
Ma gindeam ce bine ar fi sa joc la loto si sa cistig o suma mare din care sa-mi iau o masina maaare si un sofer. As scapa de o grija.
Va pup.
Marox spune:
La Multi Ani Selina, Vanessa si David!
Chiar ma uitam la lista noastra cu copilasi, sint atit de putini fata de juniorii care vin din urma! Putini da' buni! Ce ma bucur ca aici n-au fost niciodata conflicte intre mamici, a fost intotdeauna o atmosfera placuta, fara orgolii sau mesaje interpretate aiurea!
Romana, si eu tot la masina cu sofer ma gindesc...dar mi-am pierdut sperantele . Cum merge scoala de soferi, iti place? Un lucru pe care l-am verificat pe pielea mea dupa vreo 10 ore de condus a fost ca trebuie sa ai pantofi potriviti, tenisi usori, ca sa simti pedalele. Eu la inceput eram pe tocuri si nu intelegeam de ce "moare" masina asa des. Si tot in timpul scolii de soferi a trebuit in graba sa-mi schimb dioptriile, cum sint mioapa si nu mai vedeam bine nu puteam anticipa cu usurinta, reactionam prea tirziu la indicatiile de directie ale instructorului.
Pufulet, multa sanatate si va doresc din suflet ca fetele sa se faca repede bine.
Magdone, tu cum mai esti, ai reinceput serviciul?
Gabitz, ma bucur ca esti printre noi!
Kehleyr, mai povesteste! Acu' ca ne-am hotarit ferm sa ne facem vacanta pe meleaguri toscane, chiar ca sint foarte interesata. Unde stati, cum e hotelul, cum sint preturile in general - muzee, restaurante? Cit de departe este de Pisa sau de Roma? Ce se mai poate vizita in imprejurimi?
Alinuta si Andra, acuma nu ca vreau sa va descurajez, dar va sfatuiesc arzator sa profitati cit puteti de perioada asta idilica, atunci cind bebe mic e prea mic ca sa aiba vreun cuvint de spus. Nu zic ca mai tirziu n-o sa fie frumos, este, atunci cind amindoi sint cuminti si vorbesc intre ei sau merg pe strada tinindu-se de mina (cum zice Romana)...sau cind dorm...Insa, valeuuu, cind apuca sa se certe pentru orice: paharul cu apa...jucaria pe care unul a aruncat-o indiferent si care a capatat interes atunci cind celalalt a luat-o...atunci cind celui mic i se interzic activitati care ar putea fi periculoase pt virsta lui si e nemultumit ca "cel mare" le poate face, s.a.m.d.
Anamaria, daca nu sint indiscreta, ce master ai facut? Cu ce profesori?
Gio, sanatate Taisiei!
Bun, si acuma citeva vesti despre noi, care din pacate nu sint prea bune. Alex a facut VARICELA! Ei da, cu 5 zile inainte de ziua lui! Mi-e asa mila de el, saracu' pt ca tot numara de cite ori mai doarme pina va duce bomboane copiilor la gradinita si acuma a cazut totul balta. Oricum, la gradinita sint decimati rau, mai ales astia de grupa mica. Si e teribil de imbulinat, parca toate bubele i s-au adunat pe fata. Iar eu traiesc cu groaza ca n-o sa-i mai treaca niciodata ! Doctorul mi-a dat o solutie, Eosine (cred ca e tinctura de iod) sa-i dau pe bube ca sa se usuce mai repede. Problema e ca solutia e rosie...asa pictat zici ca e din neamul lui Winnetou. In consecinta...string din dinti si numar zilele pina se imbolnaveste si Julia!
gabitz78 spune:
neatza.
marox - multa sanatate lui alex!
la multi ani sarbatoritilor de azi: VLAD, TUDOR MIHAI si DENISA!
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si veseli.
stef are maine serbare...abia astept.
eu mor de cald si burta creste.....
va pup dulce.
pitzinuca spune:
Selina, Vanessa, David, Denisa, Vlad, Tudor LA MULTI ANI!!! sas fiti veseli si sanatosi!!!
ce faceti fetele?
andra - am vazut pozele de la intalnire, superbe toate-multumim,avem copii mari. si btw, nici de aia mici nu ma pot plange, sunt niste scumpici, si mai ales Teo m-a terminat
alinuta - foarte dragute fetele, niste dulci, sa-ti traiasca, sa te bucuri de ele! tu cum te simti?
marox - sanatate lui alex!
romana - pana la urma tot nu ne-ai spus cum e cu condusul... iti place?
noi am fost saptamana trecuta la urgenta cu febre alea-alea, am fost pe antibiotic o saptamana, am facut exudat nazal si i-a iesit un pneumococ si dupa antibiotic aseara am repetat exudatul. sa vedem...
si eu am niste probleme si m-am tot plimbat pe la dr / analize zilele astea - a propos: unde pot sa fac si eu analiza mai ca lumea ptr depistarea anemiei si ce grad are? stiti pe cineva? eu stiam la institutul de hematologie dar nu e momentan disponibila...
va las, ca am si de lucru ca la balamuc!
ps, ca mi-am adus aminte: carmenutza, care era faza cu "animalelor"? io sincer m-am cam ofuscat - ca tot zicea marox ce misto e la noi- deci... nu mai zici nimic de hat si apoi in loc de buna ziua apare "animalelor" ? suuperrr
ia spune-ne cum e la maia la gradi, si ce mai face ea. da' tu?
pupex,
b
Cornelia spune:
La multi ani David!
La multi ani Denisa!
La multi ani Vlad!
La multi ani Tudor!
Sa cresteti mari, snaatosi si sa aduceti fericire celor dragi!
Maadi spune:
La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti noroc cu carul!
Anamaria - Ti-am trimis pe PM date referitoare la costumul de ied ptr. finutul tau.
Gabitz - Bine ai revenit!
Noi suntem bine si ne pregatim ptr. serbarea de vineri. Avand in vedere lipsa de aproape 2 luni de la gradi, avem de recuperat totul intr-o saptamana.
O zi minunata sa aveti.
Pupici,
Maadi si calin (19.07.2003)
romana spune:
La multi ani Tudor.
La multi ani Denisa.
La multi ani Vlad.
Sa fiti cuminti si dragalsi, ca pina acum.
Acum cind va scriu trebuia sa fiu la ora de condus, dar instructorul mi-a dat sms sa-mi zica ca trebuia sa aminam ora. L-am sunat si a zis ca e cu sotia la spital sa o panseze ca a fost operata. In concluzie dupa doar o sedinta , prima si foarte bulversanta, nu pot spune decit ca-mi doresc sa invat bine si sa nu ma tem de traficul din Bucuresti.
Marox Sanatate copiilor. Dar nu au fost vaccinati? Daca au fost atunic e o forma mai usoara de boala.
In privinta incaltarilor stiu si eu ca nu e bine pe tocuri. Eu m-am dus cu niste sandale gen papuci ,adica deschisi in spate, dar fara tocuri.
Apropo de intrebari indiscrete, eu am devenit curioasa cum ai ajuns in Franta, cum l-ai cunoscut pe sotul tau? Ma gindeam sa te intreb in privat ca sa nu te supere intrebarile. Acuma nu astept raspuns, sper sa nu te superi.
Ieri le-am cumparat o bicicleta. Ne-au adus-o acasa si Alin cind a vazut-o nici nu a vrut sa mai doarma. A adormit seara pe la 8. Apoi am iesit cu Cristi afara sa se dea. Azi dimineata la 5 se trezeste Alin, normal dupa atita somn. Doar ca eu m-am culcat la 12 cind a binevoit Cristi sa adoarma. Si a tot calarit Alin bicicleta, a trezit-o si pe Maria care la un momentadat se tot miiria ca vrea aia si aia, apoi am pus-o la sin pe la 6,30 ca sa adoarma. Pe la 9 s-a trezit Cristi si nu vroia sa mearga la gradi, el vroia cu bicicleta, apoi vroia sa joace sah cu tata. Am ajun la 10 la gradinita.
Asta e un alt aspect cind ai multi copii mici, iti maninca timpul liber , dar sint tare draguti chiar si cind se revolta.
Cina am intrat pe usa ( venind de la gradi) ma intreaba Alin "mama de ce nu ai venit de doua ori?". Asta e o intrebare des pusa.
Sanatate bolnaviorilor.
bobi Pai ce analize trebuie sa faci? Eu am facut electroforeza cind am fost insarcinata cu Cristi deoarece am avut hemograma nu tocmai buna. AM facut analiza la Medsana in cotroceni.
aditzu spune:
Buna Fetelor,
La Multi Ani ! multa sanatate si fericire sarbatoritilor.
Am citit aproape in fiecare zi, din pacate ori nu am timp ori n-am dispozitie. De prin Mai ma plimb cu Irina la analize si la doctori, in principiu nimic grav, doar : un pneumococ in nasuc pescuit de la gradi care e rezistent la toate antibioticele de bun simt si sensibil la vre-o 4 care sunt de adulti. Copilu', bine sanatos, fara muci, fara tuse fara nici un simptom, doar purtator.
Au consultat-o : doctorita ei, Stanciu si d-na doctor Toader Miorita de la Grigore Alexandrescu si toti trei mi-au spus sa las copilu in pace ca: 1. - n-avem ce sa-i dam si 2. - poate isi face anticoprpi si il elimina. Asa ca la recomandarea lor acum ii fac imunizare cu IRS19 - 2 saptamani si apoi vaccin : Pneumo23, ca sa-i facem anticorpi.
Ei bine si cam tot de vre-o 3 saptamani nu am mai dus-o la gradi, in ideea sa nu-i dam ocazia acelui nemernic din nasuc sa se declanseze, asa ca in timpul saptamani o tin la soacra-mea care sta in Tineretului si toata ziua sta cu Irina in parc, iar in week-end o recuperam. Si uite asa am reusit performanta sa nu se mai imbolnaveasca de vre-o 5 saptamani, sa mai capete copilu' culoare in obraji si sa faca putina burtica. Binenteles ca la soacra-mea ii cresc cornite, isi face de cap si o alearga pe soacra-mea de pica lata in fiecare seara, dar Irinei ii merge tare bine. Dupa ce ca era mare amatoare de sarit la saltele cu plasa , mai nou le-a descoperit si pe alea de o leaga cu chingi si sare ( e asa, un fel de antrenament pentru bungie jumping ) asa ca, cotizam la greu in Tineretului.
Am inceput si eu scoala de soferi, de vre-o luna si e destul de ok, adica in sfarsit reusesc sa plec lejer de la stop , fara hacaieli sau opriri de motor. Legislatie ma omoara, bineteles, reusesc sa citesc in autobuz cateva pagini pe zi, iar chestionare mai fac la servici intre proiecte. Romana, ce faza, si pe mine m-a amanat instructorul ieri tot din motiv de spital sotie, o fi acelasi..
Pa Adi
Magdone spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Vlad, Tudor si Denisa!!! sa cresteti mari si voinici!!!
Eu sunt la servici, ce sa fac, a trebuit sa ma intorc desi nu prea aveam chef, nu stiu daca stiti dar aici nu exista concediu medical din pacate, sunt doar cateva zile pe an, platite, eu de ex am avut 5 dar le-am consumat demult, ca am mai stat cu Razvan acasa cand era bolnav. Asa ca daca am lipsit acum o saptaman si ceva imi taie din salariu . Asta-i viata, ce sa fac, avantaje si dezavantaje.
Oricum ma simt mai bine asta-i important.
Fetele cu scoala de soferi, asa e cum zice marox, f importanti sunt pantofii cu care conduci si mai ales cand va duceti la examen sa va incaltati cu aceeasi pantofi cu care ati condus si va simtiti bine. Conteaza f mult. Mult succes! Aici e muuult mai simplu daca ai masina automata, nici nu trebuie decat sa tii piciorul pe frana, ca altfel pleaca masina singura de pe loc
Cornelia, speram ca esti mai bine!
Crisa, unde ai disparut?
Vineri vin ai mei!!!!! parca nici nu realizez...
Va pup si multa sanatate tuturor!!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana spune:
Aditzu: Pe al meu il cheama Ciucur Nicolae. O fi acelasi? Tu la ce scoala de soferi esti si cite ore ai facut pina acum?