Juniori de iunie-iulie 2003 (1)
Raspunsuri - Pagina 24
Maadi spune:
Nico - Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc.
Refacere rapida mamicutzo.
Martta - Foarte frumoase pozele. Copilasii sunt superbi, sa va traiasca. O sa ma chinui si eu we acesta sa pun poze.
Un we placut tuturor.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Cornelia spune:
Felicitari Nico! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va fericeasca!
Noi plecam azi la Lepsa. Stam cateva zile cu copiii. Nu am avut timp de DC. Acum plec de la birou direct in concediu. Nebunie la mine la serviciu si in viata mea . Sper sa imi priasca miniconcediul, ca in momentul asta sunt epuizata.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Magdone spune:
Felicitari Nico , sa va traiasca micuta si sa fie sanatoasa! Asteptam poze!
Si noi plecam maine in concediu, asa ca va pup si va scriu cand ma intorc peste o saptamana. Sper sa avem vreme buna ca aici cam incepe sa se racoreasca.
Weekend placut si concedii frumoase tuturor!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gio spune:
Buna fetele,
Felicitari NMa, sa va traiasca printesa!!!!sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!!!
Martta, vazut pozele, sunt f frumoase!!
De plecat in concediu incercam si noi, intr-unul instant . sa vedem ce ne iese si povestim.
Vroiam sa te intreb Maadi, cum e la bazin (parca voi faceti la tenis club) si ce tarife au - am vazut unele pe site dar erau pt lectii individuale de innot. ati fost multumiti, e curat?
Cornelia, Magdone, distractie placuta in concediu!!
Pupici
Maadi spune:
Gio - Calin a facut cursurile la Tenis Club organizate de gradinita. Dar este OK, este curat, s-a ocupat de ei si am fost multumiti. Noi vrem sa continuam acolo cu inca 10 sedinte. Tarife: 10 sedinte 120 lei. Mai putin aglomerat este dimineata. Noi din pacate nu putem merge decat dupa 17:00. Suna sa-ti faci programare si pe urma te duci sa o inscrii.
Cornelia, Magdone - Concediu placut!
Cornelia - Am fost si eu la Lepsa, dar de mult, cred ca sunt vreo 15 ani. Stiu ca mi-a placut mult. Nu este pe undeva pe langa cascada Putnei? Stiu ca parintii unei colege de facultate isi facusera casa acolo si mergeam la ei. Acum cred ca este plin de pensiuni.
Pupici si o saptamana usoara.
Pupici,
gabitz78 spune:
nma - sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatosa si veseloasa!
stef e bine, ii place mult acolo...il doare la "bascheti" de noi...
eu tot stresata cu mutarea...nu se mai termina odata ca nu mai pot!
martta - la piata domenii.
multa sanatate tuturor si concedii placute!
va pup.
martta spune:
LA multi ani, Ianis si Sofia!
Bibi, sa-ti traiasca Licurici! Sa fie sanatos si norocos!
Pufulet: iti doresc,in primul rand, ca fetele, cucuietele, sa fie sanatoase!
Maadi spune:
"La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa creasca mari si sanatosi, sa aiba mult noroc si parte de tot binele din lume.
Pupici,
gio spune:
Helloooooooooo,
cata activitate pe voi, fetele, intr-o sapt 4 mesaje.
madi, mersi pt lamuriri, o sa sun pt siguranta, mai ales ca acum nu mai plecam garantat o perioada lungaaaaaaaa din bucuresti.
noi am fost plecati din bucuresti, ad-hoc, spre venetia...ne-au sunat niste prieteni vineri seara sapt trecuta si sambata dimineata eram in drum spre italia. am lasat copiii si anume: unul la mama si altul cu bona (eva cu bona) si am plecat. daca as fi stat sa ma gandesc mai bine probabil ca n-am fi plecat nicaieri; acum ma bucur ca am facut-o pt ca a fost super, copiii s-au jucat/mancat/dormit la fel de bine ca si cu noi - poate chiar mai bine. acum, sunt obosita fizic dar relaxata psihic.
am vazut Venetia, si ne-a placut ff tare, apoi am tras o fuga de 2 zile in Alpi, in Tirol. de acolo am facut o escapada in Muchen. am plecat din Tirol spre Viena si pe drum am vizitat si Salzburg. ne-am oprit pe langa Viena si am dormit- apropo, tzeapa sa vrei sa vizitezi ceva in ziua de Sf Maria, e liber la ei, nu gasesti absolut nimic deschis- . Joi am vizitat un pic din Schonbrunn - am lasat gradina zoologica pt cand vom avea curajul sa ne luam si copiii - apoi centrul Vienei si am plecat spre casa.
ca impresie generala, cu cat ne apropiam de casa cu atat era mai jegos in parcari, pe la toalete. unde gaseai un grup galagios sau iti taia fata vreo masina prin intersectie era sigur de Ro...oriunde era vreo gagica cu pantaloni mulati trei sferturi si slapi sigur vorbea romaneste . am mancat cea mai naspa supa pe unde am fost - exclusiv de la plic sau cu multe chimicale oricum, fara urma de legume in crema de legume - oameni super de treaba, inclusiv pe strada ne-au atentionat in parcare ca vine politia si ca trebuie sa ne punem in geam ora la care am ajuns...In Alpi prin iarba ma uitam dupa eternele gunoaie de la noi si culmea, nu era nimic, nimic...Niste lacuri superbe, cu o culoare verde albastra...In Venetia lume multa, multa kitschuri pe la magazine dar intr-adevar deosebit si parca rupt de realitate...Case plutind pe apa, asa aveai senzatia...Am vizitat si trenurile, si metrourile din Viena...In Ungaria am mers pe drumurile lor nationale si ne-am blestemat zilele, sunt infecte. Apoi in Italia tot pe aceleasi drumuri ff bine, insa aveau o "rotativa nr intersectie giratorie - din 2 in 2 km; in Germania autostrazi super fara plata, in Austria ff curat si frumos...totul organizat la modul scoatem bani si din piatra seaca...frumos, frumos oricum. Multi copii, parinti cu cate 3-4 bucati,toti cu parul in cap precum puii; multi asiatici pretutindeni...aveai impresia ca ai gresit continetul. Iar la final gustul amar ca suntem cu niste ani buni in urma lor; dar asta e.
Pupici,
S-a trezit Eva, ma duc ca am niste recuperari de facut
edit, poze:
http://community.webshots.com/album/560334593QwOgoS
romana spune:
Felicitari NMA!
Noi am fost doua sapamini la mare.
Cu condusul nu am mai facut nimic. Caut instructori auto pt ore suplimentare.
Va pup