Juniori de iunie-iulie 2003 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
Maadi spune:
La multi ani STEFANIA!
La multi ani MARIA!
Anamaria - O adevarat aventura, povestita cu hazul ce te caracterizeaza. De curiozitate, cum se numea "hotelul"?
Cornelia - Ce faceti, sunteti bine? Ati intrat in concediu?
Gio - Ce-ti fac frumoasele? Tot in concediu?
Noi suntem OK. Calin si cu mine suportam bine caldura (eu sunt super rea de frig), in schimb sotul este distrus. Oricum el iarna sta afara in pantaloni scurti si tricou, asa ca vara este tragedie.
Calin, care este fan inrait de masini (dormim si cu ele sub perna), este in culmea fericirii ca astazi se duce cu tatal lui la lansarea noului Ford Mondeo si va fi in largul lui. La lansarea Santa Fee-ului a fost super incantat, mai ales ca i se fac si toate poftele, poate intra in masini si asa mai departe.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
romana spune:
La multi ani Stefania!
La multi ani Maria!
Sa fiti fete cuminti si sa le aduceti multe bucurii parintilor.
pitzinuca spune:
buna,
doresc sa urez si eu tuturor copilasilor sa fie bucurosi si cu mintea deschisa, sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa!
va multumim de urari.
noi ne-am facut ziua in parcul carol (mersi de pont crisa)si a fost o zi cu peripetii.
mai intai plecam noi de casa cu torturile, coifurile, suflatoarele, etc, iar la jumatatea drumului se aude andi in taxi:
"shampania ati luat-o?"
ce grija avea el frate! si evident ca n-o luasem, ne-am intors...
apoi noi stateam la masa si copiii la ratze langa lac. la un moment dat il vad pe andi cu coltul ochiului ud fleshca si plangand "am cazut in apa!"
s-a dus f aproape si a alunecat in lac. noroc ca l-a scos un baiat mai mare imediat - era multa lume langa lac.
asa ca a stat copilul cu o camasa pe el si-n cucu' gol, pana i-am adus schimburi de acasa...
dar nu s-a speriat, nu l-a marcat, daca il intrebi de ziua lui iti spune de cadouri... mai rau s-a speriat baietelul care era cu el si l-a vazut picand in apa...
andra - zi-ne si nous poezia!
va pup pe toate!
b
romana spune:
Of, bobi . Cum lasati voi copilul nesupravegheat linga apa? Sa vezi cum tragem noi de copii sa stea la doi metrii de lac cind mergem in parcul IOR. Nu-i scapam din miini sau din ochi nici o clipa, si e al naibi de greu sa tragi de trei care se iau unul dupa altul la prostioare.
Kehleyr Am uiat sa-i sun "la multi ani" Sofiei pe 17 iunie.
La multi ani Sofia, esti deja copil mare.
Va pup
Romana
pojogam spune:
La multi ani Stefania ! Sa fii sanatoasa si plina de viata.
La multi ani Maria!
V-am tot auzit ca au mai racit copii si tare ma bucuram ca nu am prins nici un microb cu Flaviu... dar pana zi cand am aflat ca are un fel de viroza .. si dr i-a recomandat 'Lekoclar' de la Sandoz
Caut pe net despre el si nu gasec nici o informatie... Voi ati mai dat asa ceva ... voiam sa vad cat e de ieficient!
Va pup!
pitzinuca spune:
romana, daca stau tot timpul sa trag de el, nici el, nici eu nu ne simtim bine.
si era la 5 metri de noi, impreuna cu cca 15 persoane langa el...
si lacul nu are 1 m adancime. nici nu a intrat cu capul...
si a fost o invatatura buna, si nu am facut o tragedie din asta...
b
anamaria spune:
salutare fetele
maine plecam la mare doar pt weekend, dar merge...
tudor va ramane acolo 1-2 saptamani, cu soacra mea (stau la sora ei). sper sa ii priasca si sa vina bronzolici, e deja negrishor...
zilele astea a halit la pepene ca aproape a dat in diaree, sper ca l-am pus pe picioare ca altfel stau cam cu inima stransa...
mihaela - am cautat si eu medicamentul de care zici pe siteurile pe unde bantui eu de obicei in cazuri similare. nu l-am gasit. mai mult, nu exista nici in reteaua sensiblu, help net sau dona.
eu una nu am mai auzit de el...
nu stii daca este sau nu antibiotic? presupun ca asta este. la o raceala simpla eu nu le dau antibiotice. stai cateva zile cu paracetamol si vit C si o sa vezi, isi va reveni...
(zic si eu cum facem noi, tu decizi pana la urma...)
pitzinuca - bun venit lui andi in clubul 'scufundacilor'... bogdan al meu a cazut cand avea 3 ani intr-o fantana in centrul orasului... apa era foarte mica dar fantana arteziana l-a facut fleasca, eram departe de casa asa ca am mers cu el asa ca din mashina de spalat scos la magazin, unde mi l-a imbracat vanzatoarea de la chilotzi pana la shoseste... (eu eram cu tudor sugarel in bratze, plangea de foame)
precizez ca era fix langa mine cand a cazut, eu am vrut sa-l iau in brate pe tudor si bogdan s-a apropiat de marginea bazinului sa balaceasca o frunza in apa - baldabac !!!
l-a scos un om de la ADP (tundea gazonul) si nu va zic cum m-am simtzit cand mi-a zis : 'fitzi mai atenta, doamna, cu copilul...'
magdone - lasa ca o sa te vezi repejor in casa noua si te vei mai linisti! cred si eu ca esti stresata si obosita, serviciu+ copiii+ casa noua+ parintzii - chiar daca e o bucurie sa-i ai alaturi, sigur psihic este un 'stimulator': cum sa le faci sederea placuta, etc...
iti doresc dinsuflet sa-ti revii rapid pe linia de plutire!
maadi - hotelul se cheama palace, din venus... vrei sa mergi acolo?
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Maadi spune:
Magdone - "La multi ani, sa-ti traiasca PETRU, sa creasca mare si sanatos"!
Un we super tuturor.
Pupici,
Maadi si calin (19.07.2003)
Magdone spune:
LA MULTI ANI Stefania si Maria! Numai bucurii si sanatate!
Multumesc de urari Maadi! Din pacate pe aici nu prea se tine cont de sarbatorile religioase, noroc de ai mei ca mi-au adus aminte. Atatea religii pe aici, de nu se poate....
Anamaria, sper si eu sa imi revin la normal. Distractie placuta la mare!
Asa nervi n-am avut de cand sunt eu. Imi sare tandara din orice. Nu ma mai suport eu, nu mai zic de ceilalti Sper ca de saptamana viitoare sa se termine cu stresul asta.
Claudia, pe unde umbli? te-am sunat pe fix, pe mobil, pauza! Vreau sa-i fac ziua lui Razvan peste 2 saptamani (pe 14 iulie) sa nu-ti faci alte planuri, ok?
Sunt bucuroasa acum, tocmai am aflat ca toata vara in ziua de vineri pot pleca mai devreme, adica avem zi scurta! uraaa!
va pup si un weekend placut!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."