~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)
Raspunsuri - Pagina 6
malina_mircu spune:
Andreea am uitat sa te intreb.. ia-i dat ceva de imunitate de nu a mai racit de loc?
Clau ce bine ca o suni sa ne mai spui si noua ce face si cum se simt.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
bebe2004 spune:
Salut
I-am dat lui Alex prin toamna trecuta niste siropel de plante ImunoBaby si i-am mai dat o sticluta prin ianuarie. Nu stiu daca de la ala n-a mai racit, ca si Clau i-a dat si raul a racit. Asa ca...la noi a avut efect.
Va las ca am o gramada de treaba si am de facut o lucrare pe care tb sa o prezint maine.
Ce mai stiti de Ela?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
malina_mircu spune:
Andreea spor la treaba.
Intrebare : aveti DVD-uri Baby Einstein? Am cateva si voiam sa mai gasesc...
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
madalina_s spune:
Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!
Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711
Madalina
codritu spune:
Pupici
de la noi pentru toate fetele si in special pentru mamicuta Ela, ce mai stiti de ei?
Comorile lui mami
Pucku spune:
SALUUUUUUUTAREEEEEEEEEEEEEEEE
FELICITARI ELA, SANATATE MULTA ALEXANDRU .
SA AI PARTE DE UN BB MANCACIOS, CUMINTE , SANATOS SI NOROCOS
MULTA SANATATE SI CELORLALTI BB
M-am bucurat tare sa citesc ca Lucas e bine.
Noi ne-am mutat in alt apartament, am schimbat gradinite si uite ca ne asezam incet, incet, mai avem de asezat, cumparat, curatat dar le-am lasat mai moale ca doar a venit vara
Stephi e bine, cuminte cand vrea, ii place la noua gradi, dar inca nu s-a acomodat in totalitate, e in continuare rusinoasa si timida cu cine nu cunoaste. foarte geloasa si un circar inascut, cred ca i-am gasit vocatia.........hiperactiva si vorbareata ca-tzi impuie capul cateodata
Noi am avut noroc la capitolul boli, de mult timp nu mai are nica, a avut o tuse care a tecut cu siropel fara antibiotic, cred ca are polipi, dar nu am ajuns inca la doctor, ca respira greu si cam sforaie noaptea, in schimb ne luptam cu un picior stangul, a cazut pe o treapta si de atunci schioapata si a ramas mai sensibila pe stangu ca daca se dezechilibreaza e clar ca acolo se loveste- laba piciorului, glezna, zona falangelor
mi-am chinuit nervi sa o mai calmez si sa o astampar de atata topaiala, dar nu prea da roade, asa ca asteptam la ce analize ne mai trimite ortopedul care incepe si el sa oboseasca ca nu gasim nika: nu fractura, nu problema de crestere, si ne paste o resonanta magnetica sa verificam ligamentele 

in rest criza de timp, servici casa
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
LauraFlo spune:
Buna iubitelor. Ne-am adunat si noi de pe drumuri. A fost super si la munte si la mare. Ieir am avut serbarea la gradinita. Am reusit sa pun cateva poze .
Sper sa am timp sa incarc si pozele de mare si de munte.
Claudelu spune:
Laura, ma bucur ca v-ati simtit bine
Cand ajung acasa ma uit pe poze ca acum chiar sunt in criza de timp 
Io tot am sunat-o pe Ela, dar ba nu raspundea, ba era ocupata. Mariana sau Mickyyy faceti bine si trimiteti-mi va rog frumos un PM cu numarul Elei ca poate al meu nu e bun.
Malina si Gabi, pe 28 iunie sunt la Pitesti. Ce ziceti nu incercam sa ne vedem?? Merg la Dacia Pitesti la un curs.
Hai ca mai vorbim, acum vine cineva
SimoV spune:
Laura - vai cat e de scumpa Daria!! Frumoasa foc! SI imi place f. mult si rochita ei!
Clau - spor la treaba!
Pucku - bine ai revenit. Ati fost la ortoped? Sper ca nu are nimic la picior.
Ela, mamicuta draga, cum e ecu doi copilasi? Mai greu, dar si mai frumos, asa-i?
Noi bine. Vreme nu prea buna, dar gasim noi ceva de facut.
LauraFlo spune:
Liniste la noi aici ! Cam prea multa ! Si voi la fel de ocupate ca mine ?????
Mickyyy, da-ne un semn. Sper ca esti bine, doar fara chef de forum.
Simona, ma bucur ca avem vesti de la voi. Mai ales vesti bune. O poza mica, mica ??????
Nedda, e inca in tara ?
Ela, tu cum esti ? Cum e cu bebe acasa ?
Pe toate va pup.