~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

SALUTARE!!!
1000 X pentru toata lumea!

Fetelor, scuze ca am absentat atatea zile, dar din motive obiective. Principalul a fost statul pe scaun sau in picioare - treburi dureroase, mai ales in primele zile. Cans am zis ca mi-am mai revenit, s-au apucat sanii sa-mi faca probleme - febra peste 39, frisoane, rau, lesinat, stat la pat etc., ca sa sperii putin tot familionul. Asa ca am vizitat din nou spitalul de vreo cateva ori, ca sa ma ajute sa-mi desfund canalele inflamate, pe doctorii mei i-am zapacit cu telefoanele si nici nu trebuie sa mai spun cine sunt
Azi pare a fi mai bine, nu zic hop, ca am mai zis o data si n-a fost asa. Am citit rapid din urma, cu o mana pe taste si cu alta pe pompa (sexy, nu?) si vreau sa va multumesc din suflet pentru urari si ca ati fost cu gandul la noi

Sa va povestesc cum a fost: luni, la 3 dimineata m-am trezit cam 'umeda' si m-am gandit ca trebuie sa fie altceva decat una din vizitele mele dese la baie, caci nu aveam obiceiul sa fac pe mine. Cand m-am ridicat din pat, nu am mai avut niciun dubiu. Fuga la baie, apoi hai sa-mi schimb hainele, sa-mi pun un tampon si dupa ce m-am 'aranjat', il trezesc si pe sot. Nu va zic cum a sarit din pat, ca va imaginati voi. Bagajul era facut... teoretic, in minte, stiam unde este fiecare lucru, practic l-am adunat atunci. L-am sunat pe fratele meu sa vina sa stea in casa, sa nu o lasam pe Cristina singura si am plecat la maternitate. L-am sunat si pe dr meu, care in seara dinainte se intorsese din strainatate si cred ca abia astepta sa fie sunat de vreo pacienta
In fine, m-au internat, adica m-au trimis direct la sala de nasteri, pe sosulica l-am trimis acasa, ca nu avea ce face pe acolo pana nasteam. Au inceput si contractiile, in ritm accelerat, adica imediat au ajuns sa fie la 5 minute si apoi la 2 minute, destul de lungi, peste 30 de secunde fiecare. Bineinteles ca am cerut cu inversunare epidurala - 'prietena' mea de la prima nastere. Pe la 7:30-8 mi-au montat cateterul pt anestezie, mi-au mai suplimentat doza dupa un timp, caci contractiile devenisera chiar dureroase si ma gandeam cu le-as fi suportat fara anestezic. Pe la 10 si ceva dr a zis ca mai stam putin si ne mutam pe masa de nastere, dar eu eram dispusa sa ma duc chiar in acel moment, caci ii simteam capul deja jos de tot, nu mai avea legatura cu burta.
Ei, si asa am ajuns ca la 11:06, luni, 4 iunie 2007, sa-l nasc pe al doilea nostru pui, Alexandru. Am in minte imaginea funduletului sau, cand l-au asezat pe o masuta sa-i taie cordonul ombilical, ca era cu spatele spre mine: roz, lucios, dolofan, pe un fond de oracait de protest. L-au curatat, impachetat si mi l-au dat sa-l pup - Doamne, cat de pufos putea sa fie!
Dupa ce m-au terminat de cusut (a fost nevoie de o epiziotomie luuuunga tare, pe care o simt din plin), m-au scos un pic sa ma vad cu tati, am vorbit la telefon si cu parintii si cred ca toata lumea a fost surprinsa sa auda de 4,200 kg, 54 cm, APGAR 10.
Ce sa va spun, senzatia e minunata si nu poate fi decat traita, pentru a o intelege cu adevarat. Oricum, avand deja experienta unei nasteri, acum am fost mult mai pregatita pentru ce ma astepta.

Alexandru e un mancacios si jumatate si lapticul de la mine nu-i ajunge decat rareori. Deja mananca intre 60-90 ml la o masa. Noaptea doarme linistit si se trezeste doar sa pape, pe la 2-3 si apoi spre 5:30-6. Mama mea a venit la noi inca din prima zi si mi-a fost de mare ajutor, mai ales ca am avut momente cand mi-a fost tare rau. E topita dupa noul nepotel, deja zice ca nu mai conteaza fratele meu, cu ce nepoti vine, ca ea are deja o fata si un baiat L-ar tine toata ziua sub aripa ei protectoare, il plimba in brate, vorbeste cu el intr-una si ii place sa il curete, sa-l unga si sa-l imbrace, se straduieste sa ne mai lase si pe noi sa facem ceva. Din pacate, trebuie sa plece inapoi in weekend. Dar vine soacra mea - schimbul 2, doar ca in primele zile va trebui sa dobandeasca deprinderile pe care mama deja le avea. Plus ca tati va reincepe serviciul. Dar daca eu ma voi simti bine, nu va fi nicio problema.

Ei, gata, ca v-am zapacit cu ale mele.

Clau - iarta-ma ca n-am putut sa-ti raspund Am avut telefonul mai mult cu soneria oprita, daca am tot zacut. Cel mult am vorbit cu al meu sot cand era in misiune la cumparaturi sau cu dr.

Imi pare tare rau sa aud de copii bolnaviori. Si Cristina are in continuare o tuse seaca dimineata, cand se trezeste, deja ma gandesc sa nu fie ceva pe fond de alergie.
Ieri au avut serbarea de sfarsit de an la gradinita si am reusit si eu sa ajung, spre bucuria ei imensa. Topaia pe scena cand m-a vazut in sala. M-am bucurat si eu, caci o simteam ca sufera putin ca nu pot sta cu ea mai mult. A inteles, saracuta, ca nu ma simt bine si s-a aratat grijulie. Totusi, un pic de gelozie exista sau mai degraba o dorinta de a petrece cat mai mult timp numai cu noi, fara sa ne intrerupa bebele. Pe fratior il iubeste, uneori excesiv, ca il apuca de manute si picioruse de zici ca i le rupe. Mai trebuie sa avem grija sa nu se apuce sa-l ia in brate, ca-l strange rau de coaste, crede ca e jucarie. Iar daca sarim cu gura sa-i dea drumul ca-i frange ceva, ii vine sa planga. Tare mi-e mila de ea uneori si de aceea incerc sa nu o cert deloc.

Voi incerca diseara sa pun niste poze, ca acum nu mai pot sta nici pe scaun, nici in picioare, se pare ca am exagerat cu curajul.

Pupici la toata lumea!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor.
Ela, mi-au dat lacrimile cand am citit "Ei, si asa am ajuns ca la 11:06, luni, 4 iunie 2007, sa-l nasc pe al doilea nostru pui, Alexandru."
Felicitari inca o data, sa fie sanatos si la fel de mancacios. Si tie iti doresc sa te refaci cat mai repede.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

ELA inca o data felicitari !!!! Mi s-a facut pielea gaina de emotie cand ai povestit cum ai nascut. Si mi-am adus aminte ff clar si in detaliu nasterea lui Danutz, desi au trecut deja 3 ani. Cred ca esti fericita ca este mancacis si doarme bine. Sa fie ff sanatos!!!
Ce bine ca ai ajuns la serbare... cred ca a fost tare bucuroasa mai ales ca este o perioada delicata pt ea acum.
Si pupici pt tine sa te faci bine repede ca tare greu trebuie sa-ti fie. Te asteptam cu poze dar nu te obosi prea tare.

Clau din pacate suntem la mare pe 28 ... Dar in septembrie venim iar la Varadia si de data asta stam un pic mai mult si vrem neaparat sa venim in Arad. Sper sa ne vedem atunci...

Sper sa avem vreme buna la mare.. ca in ultima vreme ploua cu galeata... Si sa ne intalnim cu Andreea. Mai mergem 2 sapt la sf de iulie in Moldova (inca nu am facut traseul)... avem sanse sa ne mai intalnim cu cineva ?

Laura Daria e frumoasa si gatita ca de obicei . Ati reusit pana la urma sa faceti costumasul de crocodil.

Corina sper ca nu are nimic la piciorus.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna la toata lumea!

Ela - felicitari, sa iti traiasca dolofanelul! Ma bucur tare ptr tine! Sa fiti sanatosi,sa ai laptic mult iar Alexandru sa fie un cumintel si un mancacios.

Va pup pe toate. Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Ma intristez sa aud ca unii puiuti sunt bolnaviori.
Noi suntem bine. David e un vorbaret. Ne turuie cand in romana cand in franceza - le amesteca.. e un dulce.
In august, la mijlocul lunii, cu ajuorul lui Dumnezeu vom ajunge in RO, si ii voi arata si lui cum e "la tara" (ca tot vorbeau Laura si Claudelu de cat le place Dariei si lui Raul la tara).

Va pup si un weekend frumos

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, ma bucur ca ne-ai scris! Felicitari inca o data! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine dupa peripetii... Astptam poze cand ai timp si putere.

Spic de grau - bine ai revenit!

Corina, cum e Steph?

Mia are maine spectacol de balet. Am emotii... ea a fost ok la ultimele repetitii. Abia a asteptat sa urce pe scena. O sa facem multe poze si o sa pun maine seara sau in timpul saptmanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salutare

Ela inca odata felicitari, noi ne-am uitat azi la poze de la nasterea lu Stephie, tulai tusa ce a trecut timpul, am si uitat ca am avut un burtoi asa mare si un guguloi asa mic

M-a apucat melancolia de bb mici, si cred ca e minunat sa vezi un Alexandru micutz si o Cristinuca mare

am gasit chiar o poza cand era la tzitzi si ce s-a mai bucurat si topait de bucurie

au dat si peste noi caldurile, dar eu care nu prea ma impac bine cu caldura abea astept sa se mai racoreasca

Simo tzinem pumni maine la balet, noi avem ultimul curs la inot din sesiunea asta, astept cu nerabdare august sa inceapa alta sesiune de inot si o sa o inscriu si la gimnastica; tu ai gasit clasa de balet pt lia? aici nu-i primesc pana la 3 ani, sau cel puitin unde stateam inante nu au vrut sa o primeasca pe Stephie, iar aici in cartier unde ne-am mutat inca nu am avut timp de cautat

cu piciorul nu-i prea bine, ortopedic nu-i nimic, avem toate analizele facute, m-am cam speriat un pic cand m-a intrebat daca a fost cumva muscata de tzantzari si a facut febra....am zis nu, dar in drum spre casa mi-am adus aminte ca in saptamana urmatoare cazaturi a avut febra,nu mare iar de tzanzari....ma gandesc ca nu ca acum ii sezonu....m-am mai calmat astept sa merg la pediatru sa facem analize de sange si sa vedem un neurolog, dar ma gandesc ca ata timp cat e de bon humor, mananca, se joaca nu o fi asa grav.....am mai vorbit cu un kinesiolog care el a zis ca dupa ce am toate analizele si testele facute o sa am un stagiar in kinesiologie care o sa-i lucreze muschii de la picioare, sa nu mai cada, parerea lui era ca e un muschi mai lenes si care prin felul in care calca Stephie, fiind si mare si inalta nu are echilibru si atunci ii fuge piciorul si cade pe el, facand inca un bobo, si ca daca lucram muschii prin inot cu antrenor special, si gimnastica o sa-si revina

acum asta a fost pana sa vad ortopedul care el mi-a zis ca nu vede rostul la asta, si intre timp am mai aflat si ca nu vrea sa sara de pe un picior pe altul ca o doare.....asa ca deocamdata in aer astept sa merg la pediatru si sa revorbesc cu kinesiologul sa vad cum sta treaba cu stagiaru'- tre sa merg la centru de kinesiologie universitar sa fac un demande, fiind prin universitate nici nu stiu cat o sa ma coste, ma gandesc ca mai ieftin decat la unul privat, si ma gandesc ca nu strica, o sa-i explice exact pe intelesul ei cum sta treaba cu muschi si oasele si de ce trebuie sa fie mai potolita, si cum sa se fereasca de cazaturi

in rest e bine cu gradinitza si ursi ei, e inebunita dupa catei, banui ca i se trage de la totolino, pe care-l rasfata s- iubeste mult, si ii e frica de muste

vorbeste de-tzi impuie capul in romana si franceza, si o mai bungheste si pe engleza cateodata, ii place mult three blind mice, si mai nou ma i repeta si dupa tati pe ungureste

ii place mult sa-i citesti povesti dar nu de Bb-ei, adica nu cenusarese, alba ca zapada, ursi pacaliti....scufite si alte cele

citim tot ce gasim povestiri despre regele arthur, multe basme de gri,mm si andersen asta in romana, la care se adauga poeziile pe care le asculta cu foarte mare atentie

eu ce voiam sa zic in mesajul trecut, pt aia am si intrat dar intre timp s-a trezit gaza, era ca citesc cu groaza cate antibiotice injectabile primesc in Romania, aore e chiar necesar atata? stiu ca sunt controverse multe si cu sistemul de aici ca te duci la spital cu 40 si te trimite acasa cu tylenol, ca e un virus, si doar daca nu ii trece si e bine puricat si iese ca nu-i virus primeste antibiotic, dar discrepanta e mare intre a primi edin aproape orice si mai deloc

e drept ca parca te i-au campi cand ii vezi ca sufera si ai impresia ca nu se mai sfarseste, dar cand, cel putin aici se face atata caz ca antibioticele distrug sistemul imunitar si flora intestinala, nu mai stiu pe cine sa mai cred si dupa ce sistem sa mai merg
inca si veterinaru mi-a recomandat sa-i dai lu Totolici iaurt friind pe antibiotic pt 6 saptamani pt o infectie

eu nu am facut cu stephie tratamente preventive, a primit pe durata ierni vitamine ursuleti (noi am gasit si niste iepurasi nu-mi mai aduc aminte de cine facute la un magazin naturist), si ceai de plante- macese, cannanberge, verde, dar acum incerc sa-i dau fructe si legume din plin, daca nu recompensez cu suc, si am in plan si un storcator de legume sa facem si suc de morcovi, stephie nu e prea mancacioasa in pofida marimi ei, singurul aliment de care nu se satura e vesnicul lapte si batoane de branza, pe care noi incercam cu disperare sa le diminuam sa sa nu mai fie nici asa constipata

mai voiam sa scriu ceva dar am uitat, mai revenim

Laura sa traiasca crocodila...foarte frumoasa si cocheta mi-am adus aminte de prima mea serbare de la camin si m-a prins o melancolie....

Stephie sa nu auda de rochite si fustite, iar culoare preferata e verdele troscotel, cu care tati cred ca o sa o i-a razna, mie imi place chiar mi-am luat si eu camasa troscotel sa ma asortez cu ea

pupici la cei mai cuminti copilasi

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Ela, bine ai revenit acasa si pe forum! ma bucur mult ca sunteti bine si ca adaptarea acasa merge bine; mi-a parut tare rau de tine ca ai suferit cu laptele; chiar mi-am zis: dupa ce ca nici nu are suficient, se mai si inflameaza ; asta nu-i corect.

Spic de grau, Pucku, bine ati revenit!

Simo, e tare bine sa citesc vesti bune din partea voastra; e extraordinara revenirea lui Luca; bravo lui si voua ca v-ati luptat cu boala! Abia astept sa vad poze de la balet; mult succes!

Laura, m-am uita la pozele voastre; Daria e tare draguta si eleganta; si f "articulat" pare sa spuna poeziile.
Si daca tot se pomenesc de intalniri, sa stii ca venim la Galati la sf lunii iulie; parca in 28 e nunta; voi sunteti in Gl pe atunci?

Noi suntem mai bine; Simon a facut complicatii de la muculeti; un soi de otita, dar ceva usor, ca imediat a cedat de la medicamente; saracutul ce se mai vaieta de durere de ureche!
Azi e ultima zi de tratament; sper ca am scapat definitiv, ca nu mai pot.
Motivare absente: oboseala cronica, manifestat prin neputinta de a sta pe forum.
Si acum imi pica ochii in gura; efectiv mai am un pic si adorm tastand un mesaj.
Va pe toate!
Sa aveti o saptamana frumoasa cu multe realizari!
PA!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, ce bine ca sunteti bine ! Emotionant ! Si cand ma gandesc ca eu tot spun nu sotului cand ma intreaba daca a venit momentul pt bb 2 ! Ma faci sa ma razgandesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Ela, ce bine ca sunteti bine ! Emotionant ! Si cand ma gandesc ca eu tot spun nu sotului cand ma intreaba daca a venit momentul pt bb 2 ! Ma faci sa ma razgandesc !

aha, acelasi lucru l-am simtit si eu citind postarea Elei.

Ela, inca o data mii de felicitari!
Si nu-ti fa probleme, m-am gandit ca ai telefonul pe silentios.

Malina, imi pare rau ca nu ne putem vedea mai repede...asta e, sper totusi sa ne intalnim in septembrie

Corina, te-ai impacat cu sotul tau? Acum totul e bine?

Simo, ma bucur mult ptr Lucas. Vrem poze de la baletul Miutei

Mariana, sanatate multa lui Simion.
Crede-ma ca ccc cunosc foarte bine starea aia de oboseala cronica

Mickyyy

Mergi la inceput