~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uauuuuuuuuuu ce dolofanel avem
Ela, mii de felicitari si refacere rapida!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos, macacios, iar tu o Milka veritabila
Felicitari si taticului si Crstinutei pentru fratior
Alexandru bine ai venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

BUna seara fetelor!

FELICITARI, ELA!!!
Sa-ti traiasca ALEXANDRU! Sa fie sanatos, mancacios; sa nu aiba colici; sa doarma tooooata noaptea; sa aibe noroc in viata!
Bravo, Ela!

Am primit si eu mesajul de la Ela; am sunat-o si ne-am conversat pana mi s-a descarcat telefonul ; sunt bine amandoi; a nascut destul de usor, cu epidurala catre finalul travaliului; laptele inca nu vrea sa apara; bebele nu e cu ea in salon; Ela a spus ca se simte ca in concediu de odihna . Nu mai stiu ce-am palavragit, dar stiu ce Ela era f bine dispusa; mi-a crescut sufletul cand am auzit-o!

Eu tot absentez din lipsa de timp.
Intre timp am fost iar la Campina pt inmormantarea matusii; multumesc frumos pt condoleate.
Apoi am reusit sa-mi termin nuntile pe care le-am amanat mai mult decat a fost permis.
Si ce sa va mai spun?
A! Duminica am fost in MM ca sa-mi aduc copiii acasa, ca nu mai puteam de dor.
In rest... nimic interesant.

Clau, Ela, ati fost mortale ce activitate ati prestat aci pe forum inainte de marele eveniment; Clau, cred ca ti-a fost dor tare si ti-ai amintit de vremurile de acum 3 ani, nu?

Malina, bine ai revenit; sanatate multa micului gradinar (de la gradinita ).

Va pe toate; ne mai "uzim"

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, cam asa si nu puteam sa o las din nou singura pe Ela...cunoscatorii stiu Hai sa-ti pove...acum 3 ani si ceva, toate nasteam pe rand, unele la timp, altele nu, iar Ela saraca era singura gravida ramasa printre noi...noi vorbeam de scutece, colici, etcc, iar Ela era tot cu burta la gura...asa ca acum "mi-am spalat pacatele"
Deci pana la urma a nascut natural?? ma bucur pentru ii era froaza ca va trebui sa-i faca cezariana si sper din suflet sa-i vina laptele sa nu pateasca cum a patit cu Cristina!
Maine incerc si eu sa o sun sa vedem daca e tot in concediu de odihna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Felicitari, ELA!! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! Asa da fecior!!!! Bravo! Asteptam poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Felicitari Ela ! Asa da veste ! Sa te recuperezi repede, sa ai un bebe papacios si norocos !

Mergi la inceput

Simona si Malina bine ati revenit ! Sper sa va citim mai des !

A fost superb la munte, acum ma delectez cu lipsa de somn (am petrecut cam mult ) si cu o febra musculara de zile mari. Pe Daria am gasit-o cu febra 39 si tusind...se pare ca iar avem bronsita, am sa ma duc diseara la pediatra...Trebuie sa-i fac ceva sa nu mai raceasca asa de des....si sper sa scapam fara injectii .

Va pup, am o groaza de treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Clau, deci asa sta situatia! Ela a fost codasa trupei, iar acum a recuperat; f bine! Ai vorbit azi cu Ela?

Laura, imi pare rau ca iar sunteti bolnavioare! Insanatosire grabnica.

Si ai mei sunt bolnavi; dar nu grav; doar cu muci; ffff multi muci; la Simon e adevarat izvor; nu avem alte simtome; sper sa nu se agraveze.
Dar nu pot sa nu intreb: ce se intampla, fetelor??? In plina vara atatia copii bolnavi!
- ai mei cu muci;
- Razvan al Stancai e si el cu aceeasi problema;
- Daria e bolnava cu febra mare;
- Am un finut care si el face febra 39 cu ceva de o saptamana si inca nu au gasit cauza (tocmai am vorbit cu fina la tel si e disperata).
Ce ne facem la iarna daca acum sta situatia asa???

Ma duc la somn, ca deja la mine e oboseala cronica; nu stiu cand imi revin.
si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, ai dreptate. La Daria in grupa mai vin zilnic doar 8 copii, din care vreo 5 bolnavi, dar care n-au bunici/parinti/dadace cu care sa fie lasati acasa....E ceva de speriat. Toti sunt cu bronsite sau pneumonii.

Dariei i s-au prescris injectii cu Fortum, trebuie sa mergem cat mai des la mare si la salina. Se pare ca bronsita de acum cateva saptamani a sensibilizat-o .

Nu plange foarte tare la injectii, dar nu vrea sa stea, se incordeaza...ma rog o sa-i treaca ei.

Va pup si sanatate la bebelusi.

Mergi la inceput

neata!
Si la mamici de Arad sunt multi copilasi bolnavi
Sanatate Dariei, lui Simon si Stefan Sa le treaca cat mai repede

Io-s scurta ca am mult de lucru. Mariana, n-am reusit ieri sa o sun pe Ela, neaparat azi trebuie sa-mi fac timp sa o felicit.
Sa sti ca si pe mine m-a doborat oboseala, sunt ca o leguma

Hai sa fac putin haz de necaz...nu stiu cine se intreba cum se sunt atatia copilasi bolnavi...pai voi nu stiti ca vara racesc doar desteptii? iarna tot prostu poate raci, dar vara......
(nu v-ati suparat, nu??)

Raul din nou a dat-o in obraznicii, dupa ce 2 saptmanani a fost un exemplu de cumintenie...cred ca cat de curand ma bag iar in el, ca doar nu el ne dicteaza noua ce si cum sa face...eiiiii mama ei de viata

Mickyyy, tot fara chef??

Malina, acum daca ai revenit nu ne mai parasesti, nu??

Simo, piticii tai ce mai fac? Cum mai e Lucas?

Pe udne o fi Gabi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

ELA felicitari. Dar e mareeeeeeeeeeee, osa fie sigur mancacios. Sa fiti toti sanatosi si sa va bucurati de el !! [S]

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput