Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
"patratelele e" cand incordezi abdomenul si se vede impartirea muschilor longitudinali abdominali care e sub forma de patratele.
uite ca aci, in stanga ta: http://education.yahoo.com/reference/gray/illustrations/figure;_ylt=AmopJ_BpnM8d2_0vi4wfd1BtHokC?id=392
biluta28 spune:
La multi ani, Teodor, sa cresti mare si sanatos !

Carmen -- merci de trimitere la subiectul cu Laura, m-a cutremurat tot ce am citit si prin urmare azi am o zi trista. De cateori aud de accidente am o strangere de inima.
Noi circulam cu masina si copii zilnic si mie groaza de fiecare drum dus-intors si multumesc lui Dumnezeu ca ajungem cu bine, mai ales ca Edi nu mai vrea sa stea in scaunel si cu centura pusa. Si-o deschide singur ( mai bine zis se strecoara afara din centura) si vine pe mijloc intre scaune de ma simt ca in spotul acela publicitar cu fetita care zboara prin parbriz.
PS . sa ma scuzati de cele scrise dar am simtit nevoia sa ma descarc.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
carmenp spune:
da, da, egzact asa se vad patratele![]()
quote:
Originally posted by roxanaz
"patratelele e" cand incordezi abdomenul si se vede impartirea muschilor longitudinali abdominali care e sub forma de patratele.
uite ca aci, in stanga ta: http://education.yahoo.com/reference/gray/illustrations/figure;_ylt=AmopJ_BpnM8d2_0vi4wfd1BtHokC?id=392
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by carmenp
da, da, egzact asa se vad patratele
atunci e bine, m-am linistit
madalina_s spune:
Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!
Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711
Madalina
kim222 spune:
Buna dimineata..iar o noua zi..eu sint cam rupta ![]()
Gabi eu cred ca in cazul lui Stefan ar trebui un logoped..chiar nu poti gasi unul care sa accepte si copii mai mici?
Ioana...stai sa ne intelegem..sandalele au fost ieftine..pt ca era 75% reducere...Sanatate si sa treaca repejor!
Andries..asteptam vesti bune..
Anca am vazut ca ai aparut la subiect..de aia nu am intrebat de tine..Sanatate Biei! Ati inceput la preschool..ca nu mai tin minte..
Roxana unde-i poza cu blondina?![]()
se simte ...briza vacantei...multe absente..![]()
kim222 spune:
Adela..asa o explicatie..de mult nu am mai auzit!!!![]()
Cristalinule...ce faceti?
Felicia..sinteti bine?
Roberta ..iar ai fugit cu englezii?![]()
de restul nu mai intreb..ca se stiu ele :))
cristalina spune:
Sa traiti! Prezenta!
Nu ma dati disparuta, a plecat omul la o conferinta 4 zile si-s pe baricade.
Se duse in dulcele targ al Ieshilor, ieri seara cica era prin mall, de distra, si lasa fomeia acasa sa aiba grija de plozi!![]()
Las' ca-mi scot io parleala...Unde zicea Marcela ca trebe sa ma duc in vacanta ca sa slabesc!? La Roma!? ![]()
![]()
![]()
Pana acum ma descurc bine, ma ajuta mama soacra pen' ca multe activitati se suprapun...Cel mai complicat e cu dormitul, Maria dormea cu John si se trezeste de multe ori pe noapte, urla dupa mine...Azi dimineata la sase a venit plangand la mine in pat.
Trebuia sa-i dau si Samburicii sa manance, ea urla sa o legan...Asa ca o lasai pe asta mica sa scanceasca de foame si am linistit-o pe Maria. Asa ca de la 6 la 8 am leganat bazdacul cel mare ca altfel urla si o trezea pe aia mica...si cand urla amandoua ma lasa nervii...(aia amarati pe care ii mai am, ca multi au murit de moarte buna...
)
Aia mare nu putea sa adorma ca scancea aia mica de foame...Drept e ca printre picaturi am mai tinut bazdacul mic cu o mana la tzitza in timp ce leganam bazdacul cel mare cu cealalta mana. Ca la prosti!![]()
N-am pic de vana in mine sa o disciplinez pe Maria, recunosc!
Noroc ca samburica e copil model...:)
Altfel suntem bine. Maria e plina de semne de buna purtare, a mai venit si azi cu o buba mare si plina de sange in genunchi si cu o julitura pe mana. Copil cuminte tare!
Mai nou e printesa, cum prinde cate un cearceaf se infasoara in el sau si-l pune pe cap...n-am apucat sa ii fac poze ...
Ups, cineva trage cu pusca p'afara...Ma duc ca se trezeste bazdac cel mic!
O noapte linistita tuturor!
Editez...cica scrisei prostii si-mi zise "ia o pauza"...hmmm
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Ca nu primesc decit copii de dascali...![]()
edit..Crsitalinule..respectele mele....cu plecaciuni cu tot...