Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 21
g_ioana spune:
Neatza,neatza,traiasca coca cola
..mei am citit tot dar am uitat din pacate
Cristalina deci pot iesi cu John la o cafea,in schimb de experientze??
...si din partea mea toata admiratzie pentru neuronii tai
..a mea are o criza de personalitate combinata cu mucisori asa ca distractia este maxima
..m-am apucat iar de citit carti despre cresterea cupilului cica la 3 ani este primul majorat si prima perioada de "personalitate"...a doua este intre 12-13 ani![]()
Olila io nici nu ma indoiam ca-s de calitate la pretz de cafea,numa' la noi este ca la nimeni![]()

Azi am chef de shoping asa ca...
Sotiorul meu a luat belete la concertul lu' Banica jr,acu' nu stiu ce sa fac sa iau si cupilul sau sa-l las acasa???
o zi scurta sa avem
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineataaa ! Trezireaaa !
Eu sunt in ultima zi de munke, dup`aia conced activ de smotru, dar e bineee 
Cristal - pupaceli si de la noi pentru voi toate 
Si fi`mea e mare printesa ![]()
Va pup pe tuoateee, haideti sa semnati condicaaa !![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
roxanaz spune:
pupi tuturor
Olivia hihi recunosc am restanta. da nici ocazie de posa nu am avut. poate se face in week end ![]()
chiar, ai dreptate, esplicatia ca nu primesc decat copiii de dascali....m-a rupt!!!
Cristal moama moama ce distractie la voi. eu recunosc ca o lasam pe bazdaca mare sa chiraie si aveam grija de aia mica. da vb Oliviei, tot respectu cu tot cu plecaciuni. sper ca John o sa isi rascumpere pacatele in curand ![]()
chiar Robi, fugisi cu englezii? ![]()
Andries cum a fost la doctor???
o zi frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Cristalina - eu m-as baga sa va inregistrez odata ca eu cred ca s-ar face un film de succes dupa ce se intimpla la voi...
(nu ma injura - facem banii 50/50!)
Kim - logoped zici...o sa mai astept putin sa vad ce se intimpla si cu gradinita - daca pina la sfirsitul anului tot nu am niciun rezultat ma pun pe gasit logopezi priceputi - oricum atunci o sa aiba pest 3 ani deci nu o sa mai aia nimic de zis...Acum sa nu-ti inchipui ca parte din aba nu se suprapunea peste asta - el face cu fetele multe exercitii care tin de logopedie - acum de exemplu lucreaza la vocalele "e" si "o" (dupa ce a masterat "a"), plus miogimnastica, plus cintelecele si rime (pentru promovarea limbajului)...na, ca am zis ca nu mai aduc vorba despre asta si tot aici am ajuns...
Ma duc sa dau telefon la gradinita sa vad cum stam cu inscrierea...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
cristal, a vinit bine john la ieshi ca tuma` ie festivalu` berii;)) salutam voios gagicile si mamaia din dotare, nu va plictisiti
bey, are cineva sase belete de vinzare la concertu` rolling stones? ca ie cineva cu lama la vena care`ar vrea sa mearga si nu mai gaseste;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kro spune:
Neata !
In primul rand ... LA MULTI ANI TEODOR ! Sa cresti mare si sanatos 
Andries ... zi repede, ce a zis doctorul ? Si sa ne spui cum a iesit analiza, ca pe mine ma dor mainile la cat de tare am strans pumnii

Cristal ... esti tare ! ... Da' eu nu am inteles ... noaptea ramaneai singura cu fetele sau a ramas socara la tine ?
Ioana ... sanatate Mariutei, iar tie ... nervi de otel
... In carte cred ca au uitat sa precizeze ca prima perioada de "personalitate" incepe la 3 ani si se termina la 12 ani ... cand incepe a doua
...
Gabi ... eu am pe cineva apropiat diagnosticat cu autism ... Stiu ca nu e cazul la Stefan, dar ceea ce vreau sa iti spun e ca terapia ABA l-a ajutat f. mult, dar a inceput sa verbalizeze doar dupa ce a inceput lucrul cu un logoped (concomitent cu ABA) ...
multi si tie si lui Stefan ... sunt sigura ca va fi bine in final ...
Daria ... hmmm, concediu ? ... Sa inteleg ca s-a terminat santierul ?
Adela ... deci tu fiind profesor ai reusit sa il inscrii pe Tudor la germana, nu ?
Biluta ... nu pot sa spun ca mergem f. des in acel parc, in functie de preferintele de moment ale fetelor ... De maneca nu am cum sa te trag pentru ca nu te cunosc ... nu am reusit sa te vad in nici o poza ... Poate sa o recunosc pe Ana sau pe Edi...
Noi am fost ieri la ultima serbare a Feliciei ... A fost emotionant, cu cantece si poezii sugestive ( gen "adio gradinita"
), diplome de "absolvire"
... Doanme, nu-mi vine sa cred ...parca ieri aveam emotii pentru prima serbare la gradi ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
szivarvany spune:
M-am emotionat de numa` Kro la vazul pozelor, ce mare e Felicia, sa-ti traiasca ! Ce frumoasa e asa, printesa si ce gratioasa e 
Io la serbari o sa plang de le rup, sunt foarte emotionata la asemenea evenimente.
Andrieees - haide cu raportul ca te asteptaaaam ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
carmenp spune:
aoleu, kroo, m-a luat cu tremurici si sentimente prin burta, uff, cum au trecut anii astia
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
Caro taare scumpa Feli si imi place rochita ei de mor!
Dario io tot te intreb, vaz ca ai de gand sa vii iar la Constanta si sa nu dai nici un semn de veatza....bine.....
Carmen asa deci in week end aveti program de festivalu' berii? ai grija cu patratelele alea ![]()
noi raportam azi primele julituri serioase, cu sange, la genunchi. a luat-o pe urmele lu ma-sa. tocmai la asta s-a gasit sa semene cu mine....giiizzzz....