Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 7
sanse spune:
Sa scriu si eu meniul;
MD;branza mozzarela si smantana
P:omleta cu branza si ceapa verde + salata
C: putina pastrama
Latrishia multumesc pentru reteta si te pup
Valentina trebuie sa modifici si T(luni),KG(-)+ alte calcule pe acolo....
Andanii macar raporteaza si tu Lunea ...asa ca sa ne oftici cu realizarile tale ....Sper ca esti cuminte,nu?
Inuta tu sper ca dormi la ora asta...ca tre' sa ne faci un bebe mare si frumos.
Va pup pe toate si va urez Noapte Buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
latrishia spune:
Inuta uite un link sa vezi ce "folositor" e utrogestanul http://www.eva.ro/sanatate/articol167.html, cred ca medicii il dau ca sa nu zica si ei ca n au dat nimik. Eu n am luat nici o pastila toata sarcina...iar daca esti suspecta de avort, faci pregnyl nu iei ovule.Mergi musai la medic, nu mai lua nimic dupa ureche.
Sanse pupi.
Ieri am papat iar mai mult nu....asa ca tinta mea e aproape, si as vrea s o mai scad.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
inuta12 spune:
Fetelor imi cer mii de scuze ca invadez iar subiectul asta cu problema mea...dar acum chiar am o mare problema...azi dimineata m-am apucat sa-mi cald camasa pentru servici..si dupa ce am calcat-o si cand am scos fierul din priza...a pocnit a iesit o flama parca..ca si cum m-as fi corentat.. Al meu zice sa nu-mi fac griji...ca e impropriu spus corentat..ca doar de asta exista plasticul ala acolo ca si izolator..dar eu sunt atat de speriata...ca nu mai stiu ce sa fac. Am auzit cazuri cand au murit bebeii asa...Sa-mi fac sau nu griji? Va rog mult dati-mi un sfat, o parere..
Abia cand se aude inimioara lui? pe la 6 -7 saptamani? si pana atunci ce sa fac? sa mor de frica pentru ca nu cumva sa fi patit bebe ceva? Doamne..cred ca nu mai calc niciodata.
am 4 saptamani
andanii spune:
realizari da , 100 , 200 gr. nici nu se vad , desi colegele ma tot intraba daca tin vreo cura ca se vede ca slabesc ???? eu binentele ca le spun ca nu tin nici o cura ( uite -asa ca nu vreau sa bat toba la toata lumea ) , hainele le simt si eu altfel, dar kg fffffff se vad tare tare putin
sanse mersic de intrebare
inuta sa dea dumnezeu sa ai o sarcina fara nici o problema si o nastere usoara ...... cred ca nu are nimic bebe , parerea mea sa stai linistita
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Offf Inuto,Inuto....cum sa pateasca bebe ceva?!Te-ai electrocutat,te-a aruncat la pamant,a pus sotul tau nisip pe tine...!?!?Lasa flama in pace ca asa se intampla la toata lumea cate o data....numai grija asta nu o mai aveai
Eu zic sa pui mana sa calci....nu-ti gasi motiv
Si acum cu ale noastre....
azi am papat asa:
MD:1 ceafa porc
P:1 carnat taranesc cu salata de castraveti
C;un castravete sau ardei.
Intru mai tarziu.Va pup
Andanii
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
giulia71 spune:
n-ai patit nimic, stai linistita!
of, esti si tu pui mic si nestiutor
quote:
Originally posted by inuta12
Fetelor imi cer mii de scuze ca invadez iar subiectul asta cu problema mea...dar acum chiar am o mare problema...azi dimineata m-am apucat sa-mi cald camasa pentru servici..si dupa ce am calcat-o si cand am scos fierul din priza...a pocnit a iesit o flama parca..ca si cum m-as fi corentat.. Al meu zice sa nu-mi fac griji...ca e impropriu spus corentat..ca doar de asta exista plasticul ala acolo ca si izolator..dar eu sunt atat de speriata...ca nu mai stiu ce sa fac. Am auzit cazuri cand au murit bebeii asa...Sa-mi fac sau nu griji? Va rog mult dati-mi un sfat, o parere..
Abia cand se aude inimioara lui? pe la 6 -7 saptamani? si pana atunci ce sa fac? sa mor de frica pentru ca nu cumva sa fi patit bebe ceva? Doamne..cred ca nu mai calc niciodata.
am 4 saptamani
mami de Calin rasfatzat:)
jone spune:
buna ziua@
m-am reapucat de o saptamana de monti.
si acum incerc sa citesc si sa mai scot cateva retete din urma.
v-as ruga din suflet sa imi trimiteti si mie ultima carte a lui monti.
multumesc anticipat.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
tlaura spune:
Eu nu stiu ce am, ca parca am mai pus cateva sute de grame, in loc sa le dau jos! sa fie oare de vina "rushii" care urmeaza sa apara?
meniul meu de ieri:
D: pizza monti cu faina de soia +cafea
P: ardei umpluti monti cu iaurt degresat
S: ciorbita de perisoare tot monti + 2 bucatele de branza cu o rosie si un ardei kapia
Azi:
D: m-am trezit cu pofta de spaghete, asa ca am facut spaghete integrale cu ciuperci in sos de bulion
pe la 10 am calcat stramb cu 3 felii de chec nemonti + fistic (mult)
P: Ciorba de perisoare si ardei umpluti (mai aveam de ieri
G: o piersica
S: cred ca o sa mananc sardine prajite
valentinag spune:
Cea mai noua chestie,imi spune o prietena de-a mea ca nu avem voie carne prajita sau peste prajit etc.Ea zice ca nu este o combinatie monti,corecta ca este proteina cu lipide!
Voi ce ziceti?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
valentinag spune:
Sanse,ma fac ca nu vad ce ai scris si astept pana terminam capitolul asta ca s-o las pe acusor sa-l deschida pe celalalt,sa completeze ea corect,ca ea stie mai bine!
Acule,sa te tii bine ca ai de modificat o gramada!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata