Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 6
sanse spune:
Buna dimineata fetelor!
Inuta poti vorbi de bebel cat vrei....Mie i-mi face placere.(asa a stat si subiectul nostru activ tot wekend-ul)
La raport va anunt cele 100 de grame date jos in ultima saptamana.....si uite asa am ajuns la 64kg
Modificati sa nu se razgandeasca cantarul ....
Va pup !
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
sanse spune:
Aaaa si pentru Inuta12 .....de Dovlecel sau Dovlecica ce zici?
POZICI
POZE NOI
inuta12 spune:
Sanse..adica fetita baiat?
daca despre asta vorbesti habar nu am....sanatos sa fie..desi sotul si-ar dori fetita..iar eu baiat...
am 3 saptamani
inuta12 spune:
Mamicilor..voi ati avut pofte? si cum le-ati stapanit? de cand au inceput?
am 3 saptamani
giulia71 spune:
Saluatare
Raportez si eu:66.200 desi ieri arata 65.500!
Banuiesc ca e de la un sos care l-am papat aseara, avea ceva mai multa sare si am retinut apa.
Azi, salata de rosii castraveti cu mozarella, diseara salata de peste cu castraveciori acrii.
Felicitari la gravidute!!
Va pupa fata
mami de Calin rasfatzat:)
sanse spune:
Inuta12 eu am mai propus doua nume ....Trebuie sa-l cheme cumva ,nu?
Pofte sincer nu am avut....dar fiecare cu organismul ei.Acum ai ocazia sa-l pui un pic la treaba pe sotul tau.... Vreau aia...mi-e pofta de mashina aia....etc.
Hai ca ne cearta fetele ca sintem pe linga subiect.Mai vorbim noi printre randuri.....
POZICI
POZE NOI
latrishia spune:
Inuta felicitari din suflet si o sarcina usoara iti doresc.
Si eu sunt in categoria pofticioaselor, numai ca eu nu pofteam la ce vedeam, nuuu, mie mi se nazarea.Am mancat tone de fructe, compoturi dulci si mancare, desi am vomitat pana la a 4 a luna si mi a fost rau, am luat in greutate nu gluma. N am vrut sa tin nici un fel de regim pt ca citisem undeva ca daca tii regim in timpul sarcinii, predispui copilul la obezitate...si eu cam toata sarcina numai pe net m am documentat, ma duceam la doctor doar sa vad pe bebe...asa ca am mancat cand am vrut si cat am vrut si sincer nu stiu cat de sanatos a fost pt mine sa ajung la 115kg...bine ca s au dus...traiasca monti.
Sanse iata cum fac eu pateul.
Fierb o tavita de ficatei si ii pun apoi in blender cu ceva apa de la fiert, mai pun peste o bucata cam de 2 degete de unt, si o cutie de Almette, sare si amestec tot.Iese o pasta molicica, dar dupa cateva ore in frigi se intareste foarte bine si e tare bun.
Cerealele mele sunt Sanovita, un amestec de cereale integrale cu bucati de fructe.
La raport azi 72.5kg
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
tlaura spune:
fetelor, am intrat sa va spun ca am cedat, azi dupa aproape 10 zile de monti!
Am infulecat (caci altfel nu pot sa-i zic)!, 3 iaurturi cu fructe! Adica, am mancat unul, dar nu mi-a ajuns, asa ca am hotarat sa le mananc si pe celelalte 2 care mai erau in frigider. Stau si ma intreb daca erau mai multe ce faceam! Oricum, rusine sa-mi fie, sper ca maine sa recuperez!
valentinag spune:
Am modificat greutatea,daca am sarit pe cineva,sa ma trageti de maneca!
Laura,ni se intampla tuturor!Si oricum,nu este chiar asa mare abaterea,fatza de mine care am mancat pizza!
Da inuta,mi-a dat ideea si ieri mi-am facut si eu dovlecel prajit cu mujdei!Am mancat ca sparta!
Azi:
capsuni
ton cu salata de castraveti
omleta cu branza si salata de rosii!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Nu vreau sa spun nimanui...aseara ne-am hotarat ca abia la sfarsitul lui iulie..cand deja vor fi trei luni..abia apoi ii anuntam pe ai nostrii...Ma gandeam sa-mi fac programare la medic...dar oare nu e prea devreme?
Prea devreme sa-ti zica ca ai sarcina? Nu cred, pot sa-ti faca o echografie transvaginala si se vede samburelul. Parerea mea este sa te duci pentru ca trebuie sa faci un set de analize (RH, HIV, anticorpi varicela, toxoplasmoza si altele) si, cu cat le faci mai repede, cu atat mai bine.
quote:
Am inceput sa iau utrogestan si le folosesc ca si ovule...ma simt mai bine asa...Ieri am luat pe cale orala..si vreau sa spun ca picasem ca o bomba..nici nu ma puteam misca....asa ca de acum numai intravaginal..
sper sa fie bine....
am 3 saptamani
Asta voiam sa-ti zic si eu, sa le iei ca pe ovule (iti cam fac ficatul prastie daca le ei oral). Dar nu stiu daca le poti lua fara sfatul medicului. Subliniez, NU STIU! Eu am luat, dar la sfatul medicului.
Cristina & Elise-Stefania