Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Buna dimineata fetelor..
aveti dreptate..e cu ochi..SUNT INSARCINATA !!
Mamicilor..la voi cum a fost cu sarcina? cand ati luat in greutate? de multe ori..aud ceva de genul.."o tipa s-a ingrasat 20 de kg..si nu manca nimic.." e posibil asa ceva? sau fiecare femeie gaseste o scuza ca e insarcinata..si atunci papa tot... ..sper sa fie totul ok..si sa-mi pastrez silueta..nu vreau sa sune egoist..
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Eu am luat in sarcina vreo 18 kg, cred. Ultima oara m-am cantarit la inceputul lunii a IX aveam luate deja 16 kg, pe urma mi-a fost frica sa ma mai urc pe cantar. Eu cred ca depinde f. mult de constitutia fiecareia, de metabolism. Chestia cu "nu manca mai nimic" nu mi se pare prea sanatoasa, mai ales spre final cand bb trebuie sa ia in greutate (ultimile 2 luni), mananca mai tot de pe la mama (vitamine, minerale, calciu) si risti ca dupa nastere sa ai probleme.
Ai grija, mananca cumpatat si sanatos. La nastere scapi automat de vreo 6-7 kg (bb, placenta, lichid amniotic, apa acumulata in tesuturi), pe urma treptat-treptat kg scad(alaptat, nopti nedormite, lipsa de timp pt a manca).
Eu nu am avut niciun fel de pofta.
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Sanse..e normal sa am niste intepaturi in burtica?
E normal! Uterul incepe sa se mareasca, se intind ligamentele si de aia simti intepaturi. Nu te speria (decat daca intepaturile sunt de nesuportat). Sa vezi pe la 18-20 saptamani ce intepaturi o sa simti, cand bb creste si o sa-i simti miscarile . Nu mai zic ca spre finalul sarcini... dar o sa vezi. BB nu o sa mai aiba asa mult loc de manevra, si o sa-i vezi mainile/picioarele, capul cand se rostogoleste. Ce mai, ca in ALIEN.
Moama ce dor mi se face si mie de un alt bb.
Cristina & Elise-Stefania
inuta12 spune:
Mama Cristina..ce m-ai speriat.. ..
stii, eu sufar de claustrofobie..si parca mi-e frica.. (sincer mi-e frica de mor..dar nu vreau sa aprofundez sentimentul ca o iau razna)..ca inauntrul meu, o fiinta creste...imi cam taie respiratia gandul asta..
apoi ma gandesc ca e bebelul meu.si am asa un sentiment de nemarginita iubire...ce cauta protectie in mine si prin mine..
am luat un ultrogestan..si am simtit ca nu -mi mai simt picioarele..eram atat de ametita...a trebuit sa stau o ora culcata...sper sa nu fie asa tot timpul..ci doar de la pastiluta aia..
de mancat la pranz..mi-am prjit dovlecel Sanse.....cu o rosie si carnita...
sper sa nu am pofte nebune de necontrolat..
am 3 saptamani
crisstinuta spune:
Inuta ,mai buna veste nici ca puteai sa ne dai!
felicitari ,draga mea !
Chiar saptamana asta ne-am uitat peste poze si am vazut cateva din perioada in care am fost insarcinata.Am fost toata numai o burta!
La inaltimea mea (1.58)si cu o sarcina care a dus la nasterea unui copilas de 4kg aram ca o mingiuca...chiar saracul nu mai avea loc de aveam o burta cu colturi...
A fost cea mai minunata perioada din viata mea...am facut copilul tarziu la 34 ani(luna asta face 3ani) si si acum ma minunez cand stau si-l privesc cand doarme....
Iti doresc sa ai o sarcina normala si sa te bucuri din plin de acest eveniment unic.
Sa u renunti la Monti e cea mai echilibrata dieta,nu-ti va lipsi nimic din alimentatie.Probabil te vei ingrasa ceva dar repede le vei da jos...si cele cateva kg nici nu iti vor parea prea importante nici nu vei sti cand le vei da jos.
inuta12 spune:
Multumesc Cristinuta..
sigur nu renunt la Monti..el imi va calauzi drumul..
asa ca nu scapati de mine asa usor..
Mai cu spor o sa intaresc randurile..
Stiti, nimeni dintre prietenii mei (in afara de voi)..nu stiu despre sarcina....si-mi vine sa ies in strada si sa strig in gura mare ca voi avea un bebel.
Sotul mi-a zis sa nu zic la nimeni pana nu trece perioada critica...sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine..
de abia astept sa-mi vad burtica pe la 3-4 luni...offf,sunt mult prea nerabdatoare..
am 3 saptamani
crisstinuta spune:
Inuta ,nici eu n-am spus la nimeni nici chiar parintilor,daca m-as fi inselat nu as fi suportat privirile lor...miloase...
Sa nu razi eu am facut testul de sarcina (care mi-a aratat clar ca sunt insarcinata)si nici la medic nu am indraznit sa merg ca nu cumva
sa-mi spuna ca n-as fi.Uite asa eu am ajuns la medic in ianuarie desi stiam de la inceputul lui noiembrie.Am vrut sa-mi petrec sarbatorile de iarna cu bucuria asta in suflet...Acu' tu sa nu faci ca mine....
sanse spune:
Si eu la fel am facut....nici mama nu a a stiut pana nu am fost sigura ca e bine...Eu oricum sint "dusa" si aveam impresia ca daca afla X,Y persoana cu care nu ma inteleg (mai ales soacramea)nu o sa fie bine De la Utrogestan esti ametita si eu am luat.Pentru dureri si intepaturi mai luam No-spa.
Ce ma bucur! Vreau si eu un Zuz!!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
Corina75 spune:
mai feteloooooooooooooooooooooooooor
am aparut su eu, vad ca pe buna dreptate m-ati trecut la pauza de monti....dar raportez sus si tare ca am 60kg fix, adica mai putin cu 8 fata de 8 ian 2007!!!
Nu stiu daca Monti sau nu, cert e ca am reusit fara fainoase si dulciuri. Si sa stiti ca am mai ciugulit cioco neagra, migdale, ba chiar si cate o prajiturica!
Merg inainte, sper sa mai reusesc sa dau jos inca 5kg!!!!
Pupici si succes!
Corina si Andrei (24.11.2004)
inuta12 spune:
Fetelor..buna dimineata...
Va multumesc tuturor pentru felicitari..si aveti dreptate..si eu am o tona de superstitii..azi dimineata ma gandeam ca daca e sarcina extrauterina..si din cauza asta am intepaturi..
Sotul meu ma alinta ca pe o ratusca...nu stiam ca o sa fie asa.. ...ma rog la Dumnezeu sa fie bine...tinand cont ca incercam de un an jumate..
Nu vreau sa spun nimanui...aseara ne-am hotarat ca abia la sfarsitul lui iulie..cand deja vor fi trei luni..abia apoi ii anuntam pe ai nostrii...Ma gandeam sa-mi fac programare la medic...dar oare nu e prea devreme?
Am inceput sa iau utrogestan si le folosesc ca si ovule...ma simt mai bine asa...Ieri am luat pe cale orala..si vreau sa spun ca picasem ca o bomba..nici nu ma puteam misca....asa ca de acum numai intravaginal..
sper sa fie bine....
Asa..deci...azi dimineata m-am cantarit..si am 60.8kg...pentru cine va modifica in tabel....
meniul de azi:
d: 1 ou prajit +salata de rosii cu branza rasa
g: 2mere
p: piept de pui la gratar +salata de varza
s: 1 cana de iaurt
si sport...sper sa reusesc sa ma tin de activitatea asta..
ps: nu vreau sa se supere nimeni ca am discutat de vreo 2 zile pe langa subiect...Dar pe voi va consider prietenele mele..singurele carora momentan le pot destainui "micul meu secret"...
In speranta ca nu am lezat activitatea de baza a subiectului si persoanele direct implicate..va pupic pe toate apasat..si promit sa nu mai discut prea mult in afara lui..
am 3 saptamani
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Hai mai,nu v-ati trezit inca?
Atunci eu sunt prima si prima care ies la raport, la mine de cand m-am inscris nu s-a modificat nimic la mine in tabel!
Asa ca raportez cu mandrie 58 kg!
Dar nu stiu de ce, seara tot 59 imi arata cantarul!
Dimineata e ok, 57.8, dar seara , urca la 59!
Oricum, mananc cam mult seara, si asta simt ca ma stopeaza un pic, plus ciresele, si chiar pepene!
Sper ca saptamana asta sa fiu mai cuminte!
Corina75, felicitari! Important e ca ai reusit!