Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hop si eu, fetelor!!!! Tocmai am terminat de papat un castron cu ciorba de vitel + 2 ardei iuti!!! MAAAAMA, ce pofta imi era de mancarea mamicutzei mele!!! La pranz am mancat o salatzica de rosii + 3 chiftelutze, iar dimineata am mancat o inghetata si un iaurt. WOW, ce mult am mancat!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Crisstinuta ce sa mai pun in paine ca sa iasa mai neagra?Mie-mi place aia din comert cum arata si miroase dar nu pap ca sigur nu-i conforma.Azi am facut din faina integrala si iese albicioasa.Vad maine ce gust are ca acum am papat branza si nu mai am cand sa o gust.

Meniu azi:

MD:4 felii paine wasa cu gem monti si lapte 0%
p:2 ardei umpluti micuti si 1 carnat fript
c:cateva felii de brz. mozzarela

Vreau sa va spun ca ma simt ca un balon.....plus ca mi se face repede foame dupa painica si cand ma gandesc ca trebuie sa treaca cevea timp pana la urmatoarea masa i-mi vine sa renunt.Am promis ca nu ma las si incerc toata saptamana...dar daca ma mai balonez ca azi...
De cand nu am mai avut burtoiul asta.....

Vorbesc singura..........

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Inuta,sigur nu ai de unde sti cat zahar si amidon au carnatzii aia.Candva v-am dat o adresa de blog a unei prietene montignace,unde a tradus intrebarile si raspunsurile de pe site.Era acolo o intrebare referitoare la mezelurile industriale.Uite:
[b]Intrebarea nr. 41:Zaharul adaogat in anumite preparate de carne sau conserve cum ar fi carnea tocata,carnati, are vreun impact asupra indicelui glicemic al alimentului?
R:Un anumit numar de alimente (carne,mezeluri,conseve) pot eventual contine zahar. Dar in afara de exceptii (dulceturi) acest continut este foarte mic (1 la 3%). De aceea putem sa-l consideram neglijabil, cu conditia totusi ca aceste produse "industriale" sa nu constituie baza alegerii alimentelor.Deci se mai pot manca dar sa nu fie regula.Parerea mea ca cele mai periculoase mezeluri sunt cele de tip parizer ,crenwursti.Cele mai multe au amidon de cartofi si cine mai stie
Sansecu cat pui mai multe taratze cu atat iese mai neagra painea.E adevarat painea facuta doar din faina integrala are aspect de paine "semi" daca cunoasteti notiunea de pe vremuri.
SI DA FETELOR,PUNETI GLUTEN DACA AVETI!
Eu nu prea pot cumpara faina de gluten ,nu prea am de unde ,e si cam scumpa,o punguta de 250gr costa 50.000lei.Eu puneam cam doua linguri la o painica (ma cam zgarceam) dar se vedea.Painea cu taratze creste mult,mult mai bine.Glutenul e o proteina si se poate pune linistit are Ig care tinde catre 0.
Uite ce mai am vazut pe site in legatura cu balonarea de care te plangi:
Intrebarea nr.10 bis:Mananc de regula fructe si legume, dar de indata ce mananc paine integrala sau alte alimente continand multe fibre, am balonari. Ce este de facut?
R :Daca practicati metoda de putin timp, aceasta se datoreza posibil faptului ca organismul dvs nu este obisnuit cu noua alimentatie (bogata in fibre, contrar alimentatiei moderne) si ar trebuie sa sfarseasca prin a va trece. Introduceti acest tip de alimente progresiv. In caz contrar, inseamna ca dvs comiteti greseli in aplicarea metodei. Va sfatuim sa cititi atent o carte recenta si de a consulta raspunsurile care rezuma principiile aplicarii acestei metode.

Si pentru Inuta ,graviduta niste precizari:
Intrebarea nr.15: Practic metoda Monti de mai mult de un an. Sunt insarcinata de 3 saptamini si mi-ar placea sa continui sa aplic principiile alimentare ale dietei Monti in timpul sarcinii. Ce se va intimpla cu alaptarea?

R:Metoda Montignac este perfect compatibila cu maternitatea si alaptarea. Va recomandam cartile :" Combaterea obezitatii la copii" si "Metoda Montignac pentru femei". Sarcina este un factor de incetinire a slabirii din cauza tulburarilor hormonale. Daca aplicati metoda Montignac in timpul sarcinii si alaptarii, veti reveni in mod cert la talia dvs de fata (numai daca nu exista factori de rezistenta deosebiti la slabire). Daca apoi urmati faza II, va veti putea pastra pierderea in greutate.[/b]
Fetele ,grasutele ,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Cristinuta..iar te pup pentru info..
Am o intrebare totusi..am tot citit pe site..ca o gravida ar trebui sa consume 2500 cal..sincer mie mi se pare o cantitate enorma de mancare..nici cand mancam dezordonat si eram mai plinuta nu mancam atat. Oare e adevarata teoria asta Cristinuta? Sau atat timp cat mananc sanatos nu e vreo problema? Imi fac atatea griji..daca bebe nu e hranit cum trebuie? cred ca as muri sa stiu ca-i fac vreun rau.
Poti sa-mi calculezi te rog si mie cam cate calorii mananc zilnic? asa informativ...ca nu stiu cum sa-mi calculez..

de exemplu la meniul de maine:
d: paine 130 g..le-am cantarit
g: 2 mere au 400 g
p: 100 g pui la gratar _2 rosii
g: 2-3 mere care au 500 g // sau 2 rosii cu 50 g branza

am 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Meniul de azi:
inghetata(monty)
supa de rosii cu 2 felii de paine de secara
pui la rotisor cu salata de varza
si iarasi inghetata

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

O intrebare pentru nestiutoarele ca mine: de unde cumparati fructoza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fructoza gasesti in Metro, selgros la raionul cu produse pt diabetici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Gasesti si in Carrefour,in supermarket-uri mai mari si la plafare.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Da gasesti peste tot...dar ai grija la pret care oscileaza de la 140.000 lei vechi la 170.000

Am facut aseara un tort pufos pe care l-am combinat cu fructe de padure si jeleu din gelatina rosie.
ASTA ESTE+ BUCATZELE

E super buna si racoritoare.Ma chinuie rau talentul....

Painea e buna si ea,acum astept sa vad ce rezolv toata saptamana.Sper ca nu ma ingras
Crisstinuta credeam ca ramane albicioasa painica dar cand am taiat-o era inchisa la culoare.Tu ce zici,cu tarate este si mai gustoasa?Am vazut si germeni de grau...ei merg la paine?

Va pup

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Ma fetelor....cate promiteti voi cand scrieti prima data aici....mai rau ca un tanar indragostit.Voi scrie in fiecare zi,mananc doar Monti,nu va parasesc niciodata....bla bla bla...iar aici bate vintul.

Macar un randulet ceva....

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput