Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! Eu de doua zile nu am reusit sa mai tin monti; plecam in tara si sunt mai tot timpul pe drumuri dupa ultimele cumparaturi, plus curatenia plus o gramada de alte chestii, care m-au impiedicat sa mananc monti.
Si nici nu ma mai chinui; am intrat sa va spun ca va parasesc pentru 3 saptamani (sper sa nu pun prea multe kg. in perioada asta), si sa ne gasim cu bine! Spor la slabit si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laura,concediu placut acasa!
Eu la meniul de ieri am mai adaugat 2 banane,2 piersici si 2-3 seminte!

Azi:
pepene cu 2 felii de paine integrala
costita prajita cu salata de varza
2oua fiertecu rosii si castraveti!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fete chiulangioaice

Nici azi nu am papat painica pentru ca nu am avut cu ce dar de maine nu mai scap .....mi-a cumparat sotul dulceata Monti

Meniu azi:

MD:mezeluri + rosii
P:mai nimic...
c:1 carnat fript cu ardei si castraveti

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sanse iubita ce faci cu pranzul ala..."...."...pai se poate?
eu am mancat azi painica dimineata.mi-am facut aseara din faina neagra si tarate..plus drojdie..cand am intins coca am presarat coacaze uscate..a iesit o minune..delicios..am mancat cu laptic 0,1%.. ..desi toate ziua am fost balonata.

meniul meu de azi:
d: lapte cu 120 g painica (prea multa..foarte multa..nu???)
g: 2 mere + 1 nectarina
p: pui la gratar _ salata de varza
s: 1 mar + cioco 4 patratele 85 % cacao

va pupic

am 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Inutadar 120gr nu e foarte mult,e normal.Pai cat au fost trei feliute?Eu mananc zilnic cam trei-patru felii de 50gr (aproximativ)
Ca sa-ti faci o idee de marimea feliei iti spun ca eu fac paine in forma de chec si o tai in felii cam de 1 cm.
Mie numai sa nu-mi cereti retete ,eu fac totul dupa ochi ....
Eu fac cand paine 100% din faina integrala cand paine cu taratze.
Painea din faina integrala e mai buna si o mai fac din cand in cand cand ma satur de asta cu taratze care nu iese asa bine.Pun jumate de pachet de faina integrala(500gr) si un cub de drojdie proaspata.Apa ,nu stiu,n-am masurat-o .Pun pana devine coca buna de framantat adica se poate "manevra".Sare o lingurita.O framant un pic ,nu prea ma stresez cu framantatul.O pun vreo o ora jumate doua ore la dospit.In cuptor o las cam o ora la foc mic.Iese buna,tare-mi place .Sau am uitat eu gustul painii albe.
Cand fac paine cu taratze(cand o mai mananc cu grasimi,dar evit ,nu mananc in mod regulat paine cu taratze cu grasimi doar in cazuri extreme cand e un fel care chiar cere paine) practic pun o punguta de taratze (cam 100gr)si vreo 300gr de faina integrala de grau (ca sa poti consuma paine de taratze cu grasimi trebuie sa ai minim 25% taratze )Apa iar nu stiu ,niciodata nu o masor.
Sigur nu creste asa bine,mai ramane cateodata umeda la interior,nici nu-i asa buna dar repet merge cu grasimi.
Unele fete ar putea fi derutate stiind ca reteta de paine cu taratze permisa de monti este de 50% faina integrala si 50% taratze.Era vorba de cantitati egale in volume de ex o cana de faina ,una de taratze.
O cana de faina cantareste mai putin decat o cana de taratze.
Recent am primit raspuns de la Monti ca o paine sa se poata combina cu grasimi trebuie sa aiba minim 25% taratze dar cantitatile masurate in grame nu in volume.Deci minim la 100gr taratze se pune 300 gr faina integrala.
Sper ca nu v-am derutat prea tare cu teoria painii cu taratze...
Inutadaca vrei sa mananci painea doar fara grasimi ,cu gem sau stiu eu ,cu lapte0% poti sa faci paine 100% din faina integrala,se face mai usor si e si mai buna...
Si da, am vazut ca ai un meniu complet mai ales daca mananci ceva paine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Am gresit,am zis ca o cana de faina e mai usoara decat o cana de taratze.Evident,taratzele sunt mai usoare...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Crisstinuta .Am citit ieri pe Culinar ca fetele pun gluten de grau in painea cu tarate ca sa creasca si iese mai bine,tu ce zici?

Azi am papat painica Wasa cu dulceata si lapte 0%.Sa te ti balonare acum.....

Feteloooooooor unde sunteti?!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu mananc gem in prostie de cand m-am apucat de monti. Bine acum tin si post si nu prea am imaginatie... Oricum painea am facut-o dintr-o punga de faina integrala(500g) si una de terate(300g), un cub de drojdie si apa cat cuprinde. Am facut 6 chiflute marisoare si au iesit ok, a mancat si sotu' meu, desi nu e la cura, si fi-mea, desi aveau si alba. Crisstinuta, bine ca ai spus tu ca painea iese mai bine fara tarate ca sa incerc si asa. Ma bate gandul sa iau si o punga de faina de naut ca nu am reusit sa rasnesc nautul boabe.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Latrishia parca tu spuneai ca ai avut "razboi" in burta de la painica,nu?Trece balonarea?
Acum am la cuptor o painica de faina integrala...sa vedem ce iese.Am uitat sa-i pun sare

Mai fetelor!!!Pe unde umblati!?

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Cristinuta..saru'mana pentru informatii...hai ca m-ai incurajat putin..cu meniul complet..
Sanse intr-adevar cam bate vantul pe aici..Unde sunteti fetelor?

azi merit bataie..am mancat acum seama dulceata de nuci..(facuta de mama..deci nu are nici o legatura cu Monti.)..e o minunatie..si-mi era pofta..de aseara pe la 22 pofteam la ea..si abia acum am indraznit..sigur o sa-mi afecteze dieta..dar sper ca nu prea mult.
meniul de azi:
d: 2 oua prajite +2 rosii si branza rasa
g: 2 mere si o nectarina
p: piept de pui la gratar cu salata de rosii
s: 1 mar +2 nectarine + dulceata de nuci..

fetelor..eu mananc la serv si pentru maine la pranz mi-am comandat carnati..avem voie? va dati seama ca nu am cum sa stiu daca au zaharuri ,amidoane..sau alte porcarii..sper sa nu fie prea periculosi carnatii aia...dar de la atata pui chiar ca prind aripi..
De abia astept sa vina sambata si duminica sa-mi fac ceva bun de papa..fara pui..

acum beau o cafeluta cu lapte..nu pot scapa de cafea..imi place sa beau cafea..si la ce tensiune am..imi trebuie neaparat o ceasca mare...

va pupic apasat..si treceti la raport cu masa..nu mai chiuliti..

am 5 saptamani

Mergi la inceput