Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Inuta12 taratele sint cele mai importante.Fetele spun ca daca pui nu stiu cat la % tarate poti manca painea si cu carne,branza etc.
Crisstinuta stie cel mai bine .

Meniu azi:

MD:mezeluri + 2 oua fierte
P:ceafa porc,ciupercute si salata asortata
C:tochitura (pipotele,carne porc si ficat pui)
Cam mult......

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Inuta,mami esti chiar "psiho"
Iubita mea,te rog din tot sufletul nu-ti mai fa o mie de griji,in perioada asta tu trebuie sa te simti cel mai fericita ,implinita si speciala.Si chiar daca esti a "n"-a femeie insarcinata sa stii ca esti unica si bucura-te din plin de aceasta perioada.
Eu am avut intr-adevar o sarcina fara probleme dar sa stii ca am lucrat pana in ultima zi ,mi-am vazut de viata mea (evident nu am mutat singura mobila din casa).Am mers la serviciu ,mi-am vazut de gospodarie,am fost la strand cu dimatai burta....Atata doar ca m-am lasat de fumat care evident nu-i face bine fatului.
Chiar si dupa ce a venit copilul am incercat sa nu fiu stressy ,te rog sa ma crezi ca nu i-am sterilizat suzeta de cateori a cazut pe jos obsedata de nu stiu ce minune de microb.Si asta micu e bine sanatos...
Acu sa nu crezi ca nu trebuie sa-ti pese.Trebuie sa ai un echilibru in toate.
In legatura cu dieta noastra ,te rog sa ma crezi ca e cea mai echilibrata dieta.Doar dorinta noastra de a slabi mai repede ne face sa eliminam glucidele si sa facem tot felul de experiente.
Incearca sa iei in fiecare dimineata mic dejun glucidic,fa-ti paine neagra ,pune taratze ,de ce sa nu pui ,au o gramada de vitamina B in ele...plus ca te ajuta la constipatie.Macar o portie de legume pe zi ar fi bine venita mai ales ca sunt legume acum nu e o problema.O portie de lactate sub ce forma vrei tu si cate un fruct si ai o alimentatie completa ,carne vad ca mananci.Asta mic are de toate nu-ti fa griji.Nu elimina glucidele.E hrana creierului.
Daca crezi ca nu rezisti cu faza I poti trece la faza a doua Montignac.N-o fi foc.N-o fi foc nici daca te ingrasi un pic.Dar eu sunt convinsa ca daca tii Montignac nu o sa aduni multe kilograme.Acu' nu trebuie sa te lupti cu natura.Si hormonal suntem programate in sarcina sa punem cateva kg pentru protejarea fatului .Repet ,nu-i nici o problema.Bucuria oricum e mult mai mare si nu se lasa umbrita de cateva kg.
Iar cu poftele.....eu nu am avut mai multe decat de obicei si nici nu mi-am pus barbatul sa-mi aduca te miri ce...
Hai ca in curand o sa dea al mic din picioare ...sa vezi ce senzatie minunata....mai ,mai parca mi-e dor sa fiu gravida iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sanse,de ce te stresezi cu alunele?
Ai voie alune,sper ca nu ai mancat totusi 500gr.
Si eu mananc cateodata alune.
Acu' sa nu credeti fetelor ca eu oricum sunt o tipa slaba care nu ma ingras si nu trebuie sa va luati dupa ce mananc eu...ca oricum orice mananc nu ma ingras(ca mai sunt din astea ,colega mea de birou mananca in fiecare zi jumate de paine alba si e slaba ca un manechin)
Inainte de dieta Monti credeti-ma ma ingrasam intr-un weekend 2-3 kg daca mancam cat de cat (si nici macar nu mancam dulciuri)Eu nici la nunta mea nu am mancat tort ,va dati seama ce buna imi pare o prajitura cu faina de soia acum ...
Sotul meu masura salamul cand pleca de acasa sa vada daca totusi mananc ceva sau mint ca am mancat,acum se mira cat mananc...

Mergi la inceput

Nu ma stresez asa tare Crisstinuta dar ma gandeam ca puteam sa le sar.De obicei rontai migdale ne prajite dar ieri eram in vizita si de la una pe care am luat-o sa gust am papat 2 pumni
Neaparat trebuie sa ma obisnuiesc si eu sa pap dimineata glucide .Eu toata ziua am numai mese cu carne si nu cred ca este f. bine.
Nu va zapacesc iar cu chestia ca daca pap paine ma constip ca nu am incercat mai mult de 2-3 zile.Voi a-ti spus si raspus ca se normalizeaza scaunele dar eu ma sperii sa nu ma ingras si renunt .
De maine incep,PROMIT!
Daca mai vedeti mese de dimineata monstruoase cum scriu eu zilnic sa ma biciuiti.Am zile in care dimineata mananc ca pentru o masa de pranz.Merg cu sotul meu la SELGROS si pap de acolo cate o ceafa uriasa rotisata plus 1 mic sau carnatMa indop nu alta si dupa ma ia mare somn,nu mai sint buna de nimic decat pat visez

Ce sa mai zic....sant o purcica

Va pupic

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Cristinuta, Sanse.....va multumesc de informatii..Sa stiti ca sunt stresata dar nu atat de mult cu cat as putea sa ma ingras..ci de cat de rau ar putea sa-mi fie..daca mananc ceva ce nu mi-ar prii..
Cristinuta eu am esofagita re reflux si gastroenterocolita de tip Los Angeles...deci nu e de gluma. Daca mananc ceva ce nu suporta organismul..e clar..voi avea niste crize cat toate zilele si crede-ma nu mai vreau sa trec prin aceleasi probleme. De cand cu Monti..ma simt foarte bine..asa ca pentru mine Monti e un stil de viata (chair daca mai fac uneori abateri..asta e, merg mai departe) nu o dieta. Si sotul meu se minuneaza de cat mananc.
Cu cerealelel alta poveste...explodez cand mananc asa ceva...de asta o sa mananc paine neagra..ieri am mancat..Dar as vrea sa mi-o fac eu..si nu sa o cumpar (Cristinuta..poate-mi dai reteta de paine neagra cu tarate)..
In legatura cu sarcina..sunt atat de speriata..incat nu am cum sa-mi controlez teama.crede-ma..Momentan nu ma pot bucura de nimie...pentru ca as vrea sa stiu ca totul e bine..asa sunt eu..Cred ca as muri sa stiu ca m-am tot bucurat si deodata sa aud ca nu e totul in regula. In schimb ,impotriva acestor ganduri..gandesc pozitiv si sunt putin indiferenta..Tratez totul ca si cand un lucru minunat s-a intamplat dar nu fac nici o bravura din asta..Exact cum ai spus imi vad de viata in continuare...si ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi.

Pana in asteptarea retetei de painica.....Cristinuta..te astept cu reteta....va scriu meniul de azi:
a...apropo..Cristinuta..dar vezi ca in afara de carbo..eu mananc de toate..branza,lapte, legume,fructe nu mai zic..si carne..nu?

d: 2 oua prajite cu branza
g: 2 mere
p: pui la gratar cu salata de varza
c: mere...si mai pe seara o cana cu lapte..

va pupic pe toate..

am 4 saptamani

Mergi la inceput

Inuta12 asa ziceam si eu ,sint stresata pana sant sigura ca sint....apoi pana vad ca misca ....si dupa aia tot asa, de aveam un calendar din care taiam zi cu zi.Seara taiam ziua ,la saptamana calculam cate sapt. am ......Doctora i-mi spunea sa fiu mai tare si sa nu ma mai stresez ca asa o sa fie si copilul......si asa a fost si este fata mea. Cea mica la care nu m-am mai stresat asa e SUPER gagica ,nu are nici o "belea".
Ce scriem noi aici tu baga la cap si asculta-ne .Nu are ce sa ti se intample cu noi toata ziua pe capul tau.Fa-ti analize,mergi la control des,papa,nu face efort si gata cupilutzu.
Sa te tii atunci...nu doarme copilu....plinge...

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Si sa dam si un raport:
63,4kg!!!doar 600 de gramutze stafidite am dat jos...

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Sanse,am modificat kilogramele!
Meniul de azi:
piersici
un ardei umplut cu carne
ton cu castraveti

De maine ma apuc si de masaj anticeluliticPoate asa se vede mai bine!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele!
in primul rand, felicitari inuta!!! o sa incerc sa "stau" mai mult prin zona, poate se ia :))) eu voiam sa "demarez" procesul inca de luna asta, numai ca anlizele mele pt hipotiroidie nu au iesit chiar satisfacatoare, asa ca voi mai amana putin...
so, la raport, la fel 61.5 kg si asta e bine tinand cont ca am fost o saptamana la soacra la botosani si chiar pot sa zic ca am rezistat eroic tuturor tentatiilor...
sa vedem cum voi rezista la mare, peste 2 saptamani :)
fetelor, nu stiu ce sa mai fac cu contul nostru! cineva l-a ucis, poate un virus, cum zicea cineva si mai sus....am incercat sa-l reanimez, insa nu a mers...
daca deschideti voi un nou cont, va rog sa-mi trimiteti si mie pm cu user si password.
din pacate eu nu mai am nimic din documentatie....am pierdut totul cand mi-a murit calculatorul la munca si mi-au reinstalat windowsul, iar acasa nu am fost suficient de desteapta sa salvez...acum incerc sa-mi amintesc cui am trimis pe e-mail ca sa cer inapoi.
dar poate, daca veti face voi un cont nou, ...poate voi salva:)
va pup!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata fetelor

Am chiulit ieri de la raport, nu de alta dar cantaru e ofticat pe mine si mi arata cu 800gr mai mult ca sapt trecuta. Ma si simt cam balonas si sper ca e retentia de apa de vina, nu ca am mancat gogosi duminica

Daca faceti alt email o sa trimit si eu acolo ce mi am salvat, dc trimitem toate eu zic ca o sa refacem documentatia.

Stiti careva cum se face tortul de nuca si cacao? Mi s a cam acrit de pufos si as face o praji cu blat de nuca si cacao si glazura de unt cu cacao eventual...ce ziceti?

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput