"Clona"
Raspunsuri - Pagina 32
countesa spune:
episoadela de sambata seara se difuzeaza duminica dimineata in reluare de la ora 5:00-7:00.luni dimineata nu se difuzeaza nici un episod.episodul de luni seara se difuzeaza marti dimineata de la ora 6:00-7:00.eu ma uit in fiecare dimineata in reluare pt.ca seara nu rezist sa il vad.
am citit pe un site ca sunt 255 de episoade.
matildasep spune:
Mersi, countesa.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
ooana spune:
quote:
Originally posted by roxica
unde se pot vedea rezumatele daca nu tot filmul pe net? va rog spuneti-mi si mie!
pe www.youtube.com cauta dupa El Clon - Resumen 330 de exemplu
schimbi numarul si vezi rezumatul urmator...adica incepe de la 1 si merge pana la 353 ...restul urmeaza
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
onitza spune:
Nu face nimeni "Clona" cap II? eu zic ca merita dar eu nu stiu , ca acum l-as face.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
countesa spune:
azi vazut episoduil de ieri?daca nu vi-l povestesc eu.
Zein l-a sunat pe Said sa ii spuna sa se intalneasca pt.ca vrea sa ii spuna ceva in legatura cu Jade.Said l-a intrebat pe Zein de ce nu a adus-o pe Jade cu el.Zein i-a raspuns ca s-a indragostit de Jade si nu o sa o mai aduca inapoi pt.ca s-a indragostit de ea.Said s-a enervat si i-a dat o palma la Zein.apoi a aparut unchiul Ali si i-a spus la Said ca Jade odata ce a divortat de ea nu ii mai apartine.Said s-a enervat si i-a spus lui Zein sa nu o mai aduca pe jade inapoi pt.ca nu o mai vrea.
In acest timp unchiul Abdul i-a adus un posibil sot pt. Nazira.Nazira a fost foarte incantata si s-a dus sa-si intampine viitorul sot.A vazut doi tineri ca stau de vorba cu Abdul si a crezut ca unul dintre ei va fi sotul ei dar posibilul sau sot era mai batran decat ea.Nazira s-a enervat si i-a reprosat ca nu se gandeste decat la el si la ea nu se gandeste deloc.
Latiffa i-a spus la Kadijja ca vor merge sa o vada pe Jade in Brazilia,iar Samira a spus ca ea nu se va marita pt.ca vrea sa isi termine scoala si apoi vrea sa calatoreasca si ar vrea sa se faca ziarista.
Amin l-a intrebat pe Mohamed daca poate sa aiba patru sotii si daca una poate sa fie mai batrana decat el.si Mohamed i-a spus ca daca munceste si are bani poate sa aiba cate sotii vrea.
Lucas s-a intors acasa si a incercat sa vorbeasca cu Mel pe care a intalnit-o si a dus-o acasa.dar fata s-a enervat ca nu o baga nimeni in seama si ca Maysa face orice pt. a o desparti de Xande.
Dalva i-a telefonat lui Lobato si i-a spus ca Mel este acasa si daca poate sa vina sa vorbeasca cu ea pt.ca Lucas si Maysa nu se mai inteleg cu ea.Cand a venit Lobato Mel tremura foarte tare si a inceput sa strige la lucas si la Maysa si a fugit in camera ei.Lobato s-a uitat la ea si apoi i-a spus lui Lucas ca Mel este plina de cocaina.
matildasep spune:
Mersi, countesa, pt. rezumat, inseamna ca pot sa ma bazez pe tine? De sambata plec o saptamana , si nu am cum sa vad , singura mea sansa sa aflu de aici ce se intampla.
Cred ca o sa vina aventura cu Leo, si eu no sa vad
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
countesa spune:
ce s-a intamplat aseara in Clona.
Lucas si Maysa sunt foarte suparati pe Mel.Noroc ca nu s-au mai certat si au putut vorbi civilizat despre problema ivita in legatura cu Mel.Lucas a vorbit cu Dalva si i-a spus ca plecarea cu Jade s-a amanat putin si ca asta nu inseamna ca nu va avea loc.
Cel mai importanta lucru din tot episodul a fost faptul ca unchiul Ali l-a vazut pe Leo s-a intalnit intaplator la ruine cu Albierii si cu Leo.Atat de puternic a fost impactul vederii unei persoane care seamana leit cu Lucas incat Ali s-a prabusit si i-au trebuit mai multe clipe pana sa isi revina.La intrebat pe Aklbierii cer a facut si el i-a spus ca la adus pe Diogo inapoi.ca nu a putut sa isi revina dupa moartea lui Diogo si a dwecis sa il reinvie sub chipul lui Leo.Ali i-a spus ca ceea ce a facut contravine legilor morale ca numai Dumnezeu are dreptul sa dea si sa ia o viata.Albierii a spus ca a venit la el sa il intrebe ce sa faca acum.Ali i-a spus ca este constient ca Leo nu are pe nimeni pe lume adica nu are nici mama si nici tata.Albierii a spus ca aceste relatii se formeaza in timp.
In acest timp Jade era foarte bucuroasa si ii povestea lui Zoraide ca o sa fie foarte fericita cu Lucas si ca dupa ce v-a ajunge in Brazilia o sa-l paraseasca pe Zein si o sa se mute cu Lucas,si i-a mai spus ca spera ca a doua sotie a lui Said sa nasca baiat si asa o sa o ia pe Kadijja cu ea.
Lucas s-a dus si a vorbit cu Mel si i-a spus ca o va ajuta in relatia ei cu xande si ca va vorbi cu el sa il aduca inapoi la serviciu.si s-a dus la mel si au inceput sa faca o lista cu obiectele de care Mel are nevoie in casa in care locuieste cu Xande.