"Clona"
Raspunsuri - Pagina 21
belutza spune:
am vazut pe reprize aseara , ba adormeam , ba ma trezeam ... pe scurt .. mel incepe sa se drogheze , said se intoarce acasa si afla de la ranya ca o prietena de-a lui jade a venit in vizita si a dormit cu ea in camera , said se duce s-o intrebe pe jade de vizita acelei femei , ranya vine si ea si se isca un "scandal" intre ea si jade ..said se duce la mohamed acasa sa afle mai multe despre "prietena " lui jade, il intreaba pe unchiul abdul daca stie cine=i acea femeie si o intreaba si pe latifa... el organizeaza o cina unde sunt invitati toti directorii , inclusiv lucas cu maysa , jade nu vrea sa ia parte la aceasta cina , insa fara nici un rezultat .said o vrea si pe ea si pe ranya la aceasta cina..
si cam atat am vazut eu ..
belutza
Ramonika spune:
mai povestiti, mai povestiti care ati vazut, ca eu dorm dusa la ora aia
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
ofe spune:
fetelor povestiti, va rog, ca eu dupa 2 ani de stat acasa am inceput serviciul de 2 zile si sunt frinta.bucurati-va care mai puteti sta acasa.
belutza spune:
eu stau acasa , dar nu prea sunt in casa la ora aia sa ma uit si cand sunt , adorm
belutza
Lavinya spune:
..Mey ce nu intelegeti...e clar ca Leo e clona lui Lucas..ca doar am vaz primul episod...e "facut"din celulele din alunita lui Lucas..dar exista o scuza pt care vor sa para ca e a lui Diogo...serialul este o telenovela si trebuie tratata ca atare
Ramonika spune:
o fi telenovela, dar nu cred ca trebuie tratata ca atare. nu o poti compara cu celelalte telenovele care sunt jenante, de=a dreptul, cel putin unele.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
PatriciaArdeleanu spune:
Lavynia, eu am inteles, este f logic, dar am citit descrierea filmului pe site-ul "Acasa" recent si m-a zapacit
Patricia si Rebecca (05.02.05)
ooana spune:
Leo e clar clona lui Lucas...reiese foarte clar din film...referitor la ce zic cei de pe acasa, care sunt pe langa subiect intotdeauna, no coment!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
kapsunik spune:
buna! imi poate spune si mie cineva cum se numeste actritza care joaca rolul Samirei?
kapsunik spune:
l-am gasit! numele actritei care joaca rolul Samirei este Sthefany de Brito app si am gasit si un site al filmului!!! e superb! are toate episoadele si toate melodiile din film!!(m-am indragostit de melodia larei fabian - meu grande amor)
intratzi si voi! nu o sa regretatzi, e superb! http://oclone.on.neobee.net/romanianhome.htm